VÁLASZKÜLDEMÉNY

Ha fontos, hogy választ is kapjon!

  • Vállalja át válaszküldemény formájában címzettjétől a válaszlevél vagy a levelezőlap feladási díját!
  • Ezzel az egyszerű megoldással nagyobb valószínűséggel kap remélt választ, legyen szó levélről, kitöltött kérdőívről, adatlapról vagy éppen egy megrendelésről.
  • Kényelmes: mindössze egy írásbeli szerződés szükséges, és bármelyik postánkon, bárki igénybe veheti a szolgáltatást.
  • Költséghatékony: Önnek nem a küldött, hanem a visszaérkezett küldemények száma után kell a díjat utólag kifizetnie. A válaszküldeményeket címzettjei akár a postán, akár levélszekrényekbe dobva feladhatják, számukra ez ingyenes. A válaszküldemény az Ön által megadott postafiókcímre érkezik vissza, így postafiók bérleti szerződés megkötése is szükséges.
  • A fizetendő díj a válaszküldemények tömegén túl függ a küldemény fajtájától (igénybe vett többletszolgáltatásoktól), az elsőbbségi vagy normál kezeléstől. A mindenkori díjakról pontos tájékoztatást kaphat a postákon, Díjszabások oldalunkon valamint a Válaszküldemény terméklapon.
  • A tömeg- és mérethatárokról a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei ad tájékoztatást.
  • A küldemény egyedi azonosítója alapján nyomon követheti a Válaszküldemény életútját.

A válaszküldeményeket kérhetem a cégem telephelyi címére?

Belföldi válaszküldemény kizárólag postafiókra szólhat, így ehhez a szolgáltatáshoz postafiókbérleti szerződést is szükséges kötni a Postával.

Mennyi válaszküldeményért kell majd fizetnem, ha a címzettjeimnek válaszküldeményt tettem a levelébe?

Kizárólag a feladott válaszküldemények után kell fizetnie.

Mi történik, ha válaszküldeményt helyeztem el a címzettjeimnek küldött levélben, de a Postával nem kötöttem válaszküldeményre vonatkozó szerződést?

Sajnos ebben az esetben a címzettjei nem adhatják fel díjmentesen válaszaikat a postán, kizárólag a mindenkor hatályos díjszabás szerint. Ez az eset mindhárom szereplő számára kellemetlen, így kérjük, keresse mihamarabb Ügyfélszolgálatunkat vagy ügyfélmenedzserét.