Felirat

bélyegrendelés és -előfizetés

BÉLYEGGYŰJTÉS KÉNYELMESEN

Rendeljen tőlünk, ha hiányzik néhány darab a gyűjteményéből, esetleg ha valamilyen exkluzív ajándékot keres, vagy ha egyszerűen csak érdeklődik a szép és különleges bélyegek iránt!

Fizessen elő, jegyezzen elő termékeinkre, ha biztosan és kényelmesen szeretne hozzájutni 2022. évi bélyegeinkhez, limitált példányszámban kiadott termékeinkhez, és ha szeretne évente ajándékként egy előfizetői különlegességet kapni!

MIÉRT ÉRDEMES TŐLÜNK BÉLYEGET RENDELNIE?

  • Átfogó: Kérje aktuális bélyegkatalógusunkat, mely az árusításában lévő filatéliai kiadványok széles választékát kínálja Önnek. A bélyegek mellett rendelhet tőlünk többek között bélyegévkönyveket, régi postabélyegek felhasználásával készített összeállításokat, bélyeggyűjtési kellékeket.
  • Kényelmes: Az Önnek tetsző bélyegeket, kiadványokat kényelmesen és egyszerűen rendelheti meg az eshop.posta.hu-n, levélben, telefonon de akár e-mailen keresztül is.
  • Egyedi: A bélyegrendeléssel szeretteit, bélyeggyűjtő ismerőseit, vagy kitüntetett üzleti partnereit egy szép és hasznos, mindamellett egyedi ajándékkal lepheti meg.

Milyen feltételei vannak a szolgáltatás megrendelésének?

Az egyedi rendelésre vonatkozó igényeket készleteink erejéig áll módunkban teljesíteni. Feladhat online rendelést, ha a posta.hu főoldalán a " Webshop"-ra kattint.

Elküldheti bélyegrendelési, vagy előfizetésre vonatkozó igényét, ha letölti megrendelőlapunkat.

Kérjük, olvassa el a szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételeket is!

Hová fordulhat információért?

Keresse a Filatéliai Osztályt a (06-1) 767-7168 telefonszámon,
levélben, a Filatéliai Osztály ,1560 Budapest címen
vagy e-mailben: philately@posta.hu !