szerencsejatek_fejlec

Szerencsejátékok

Tekintse meg a postákon elérhető gépi szerencsejáték és sorsjegykínálatot!

Akciók

Decemberi szerencsenapok akció

201812_decemberi_szerencsenapok

Játsszon 2018. december 7–15. között egy szelvényen legalább 1500 Ft értékben Ötöslottót az akciós nyereményekért!

Részletekért kattintson a képre!

 

gépi szerencsejáték

A Magyar Posta Zrt. a Szerencsejáték Zrt. megbízásából az ország mintegy 1700 postáján végzi gépi szerencsejátékok értékesítését.
A lottóforgalmazást végző postákról tájékozódjon a Postakeresőben. Az egyes játékokról részletesebben érdeklődjön terminálkezelő munkatársainknál, vagy a postákon megtalálható tájékoztató füzetekből.

ötöslottó

Ötöslottó

Az Ötöslottó Magyarország egyik legrégebbi számsorsjátéka, játékszabályai rendkívül egyszerűek: 90 számból 5-öt kell megjelölni.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 5 szám közül legalább 2-t eltalált egy számmezőben, és akkor ér el telitalálatot, ha az általa megjelölt mind az 5 szám egyezik a kisorsolt nyerőszámokkal.

hatoslottó

Hatoslottó

A Hatoslottó játékban 45 számból 6-ot kell megjelölni.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 6 szám közül legalább 3-at eltalált egy számmezőben, és akkor ér el telitalálatot, ha az általa megjelölt mind a 6 szám egyezik a kisorsolt nyerőszámokkal.

skandináv lottó

Skandináv Lottó

A Skandináv lottó játékban 35 számból 7-et kell megjelölni. A sorsoláson 7 számot géppel, 7 számot kézzel húznak ki. Akkor nyer a játékos, ha bármelyik kisorsolt 7 számból számmezőnként külön-külön legalább 4 találata van. Akár mindkét sorsoláson lehet találata.

joker

Joker

Lottójátékok (tehát Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó), illetve a Kenó, a Luxor és az Eurojackpot játékok kiegészítő játékaként lehet Jokert játszani. A Joker-szám egy 6 számjegyből álló számsor.
A játékos akkor nyer, ha a Joker számának utolsó 2, 3, 4, 5 vagy mind a 6 számjegye megegyezik a kisorsolt Joker-szám megfelelő számjegyeivel.

luxor

Luxor

A számtáblán szereplő 75 számból oszloponként 4-4, összesen 20 számot kell megjelölni. A játékba küldéskor a kiválasztott számok és 5 lóhere egy 5x5-ös négyzetbe kerül.
Akkor nyer a játékos, ha "kép-", "keret"- vagy telitalálata van, illetve további nyereményt kap, ha elsőként lesz "kép", illetve "keret" találata. A Luxor játékban a számokat addig húzzák, amíg legalább egy játékos telitalálatot ér el.

kenó

Kenó

A Kenó játékban 80 számból legalább 1, legfeljebb 10 számot kell megjelölni. A sorsoláson 80 számból 20-at sorsolnak.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 20 nyerőszámból a szelvényen is megtalálható „Nyerőtábla” szerinti találatot ér el.

puttó

Puttó

A Puttó gyorsjáték, a sorsolásokra 5 percenként kerül sor. A játékban a számtáblán található "A" mező 20 számából 8-at, a "B" mezőn lévő 4 számból legalább 1-et kell megjelölni.
Akkor nyer a játékos, ha legalább 4+1 találata van vagy az "A" mezőben legalább 5 számot eltalált.

eurojackpot

EuroJackpot

Az Eurojackpot egy 2012 márciusában indult nemzetközi szervezésű számsorsjáték. Az Eurojackpot segédsorsjegyének számtábláin az „A” mezőben található, 1 és 50 közötti számok közül 5 különböző számot és ezzel egy időben a „B” mező 1 és 10 közötti számai közül további 2 számot kell megjelölni. Akkor nyer a játékos, ha az „A” mezőben és a „B” mezőben elért találatainak száma legalább három.

tippmix

Tippmix

A Tippmix játékban heti ezernél is több fogadási esemény kimenetelére fogadhat a játékos a lottó terminálokon. Lehetőség van mérkőzések alatti (élő) fogadásra, illetve népszerű nemzetközileg is ismert kombináció típusok megfogadására (pl. Trixie).

totó

Totó

A totófogadáskor a fogadó a Szerencsejáték Zrt. által fogadási fordulónként kiírt fogadási ajánlatban szereplő labdarúgó mérkőzések kimeneteleire tippel.
Akkor nyer, ha az első 13 mérkőzésre adott tippje közül legalább 10 találata helyes.

góltotó

GólTotó

A Góltotóban az aktuális fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés közül a fogadó által szabadon választott 6 mérkőzés pontos végeredményét kell megtippelni, azaz hogy melyik csapat hány gólt szerez.
A fogadó akkor nyer, ha a megtippelt 6 mérkőzés végeredménye közül legalább 4-et pontosan eltalált.

KINCSEM+TUTI

Kincsem+Tuti_logo

A Kincsem+ egy 18 országban játszható nemzetközi szervezésű lóversenyjáték. Főnyereménye minden nap minimum 300 millió Ft, ami a résztvevő országok bármelyikében megnyerhető. A Kincsem+ játék okos gépi játéka a „Kincsem+ tuti”, amely során a gép a futam indulóit, favoritjait automatikusan keveri, így a játékhoz nem szükséges lóversenyismeret. A Kincsem+ tuti 2017. február 6-tól már valamennyi lottóforgalmazást végző postánkon is elérhető.

 

Sorsjegyek

KÓDFEJTŐ

Kodfejto_kicsi

A sorsjegyen egy játék található. A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az „ÖN KÓDJAI” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően 36 szám válik láthatóvá. Ezeket a számokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával a számzár alakú játékmezőkben.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÖN KÓDJAI” játékmező alatt található számok felhasználásával a tizenegy számzár bármelyikén be tudja jelölni a számzáron található összes számot. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott számzárhoz tartozó „NYEREMÉNY” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Egy sorsjeggyel akár tizenegy nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

SOK SZERETETTEL

Sok_szeretettel_512x256

A sorsjegyen egy játék található.

A játékmezőt letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

A kaparófelület alatt egy sorban két egyforma szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A játékos nyereménye a sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Amennyiben a kaparófelület alatt a játékos egy sorban két lufi szimbólumot talál, nyereménye a sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg kétszerese.

Egy sorsjeggyel legfeljebb egy nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10.000.000 Ft

kleopátra kincse

Kleopatra_kincse_500x222

A sorsjegyen hét játékmező található. Az „Ön számai” és a „Bónuszszámok” játékmezők fedőrétegének ledörzsölését követően összesen 34 szám válik láthatóvá. Ezeket a számokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával a piramis alakú játékmezőkben.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „Ön számai” és a „Bónuszszámok” alatt található számok felhasználásával az öt piramis bármelyikén egy teljes sort be tud jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor mellett feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Egy sorsjeggyel akár 10 nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

kaszinó

kaszino_elooldal

A sorsjegyen 10 játék található.

A sorsjegy kinyitását követően válik láthatóvá az 1., 2., 9. és 10. játék.
A sorsjegy belsejében található két ablak perforáció mentén való kinyitását követően válik elérhetővé a 3., 4., 5., 6., 7. és 8. játék.
Nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos a sorsjegyen szereplő egyes játékok leírásának megfelelő értékű, számú, vagy helyzetű számokat, szimbólumokat talál.
Egy sorsjeggyel akár tíz nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 2.000 Ft
Főnyeremény: 75.000.000 Ft

astro

astro_kicsi

A sorsjegyen 3 játék található.

Nyereményt ér el a játékos, ha:
- az első játékban a sorsjegyen feltüntetett csillagjegy képe megtalálható a kaparófelület alatti szimbólumok között,
- a második játékban a kaparófelület alatt három azonos összeg szerepel,
- a harmadik játékban a kaparófelület alatt három azonos szám található.

Egy sorsjeggyel legfeljebb két nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10.000.000 Ft

szerencsemalac

Szerencsemalac_20180111.jpg

A sorsjegyen 1 játék található.

Nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos három azonos összeget talál. Három azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Amennyiben a sorsjegy játékmezőjében egy lóhere szimbólum is található, a játékos nyereménye a három azonos összegnek megfelelő összeg kétszerese.

Egy sorsjeggyel legfeljebb egy nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10.000.000 Ft

Black jack (új)

Black Jack_300

A sorsjegyen 1+1 játék található.
Nyertes az a sorsjegy, amelyen a kaparófelület alatt található négy szám közül egy szám nagyobb az osztó számánál. A játékos nyereménye az osztó száma fölött található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A Bónuszjátékban, amennyiben a kaparófelület alatt található három szám összege pontosan 21, a játékos nyereménye 1 000 forint.

Egy sorsjeggyel legfeljebb egy nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 15.000.000 Ft

Lottóláz

lottolaz_s

A sorsjegyen 5+1 játék található.

Az 1-5. játékban a játékosnak a „NYERTES LOTTÓSZÁMOK” felirat alatti számok közül kell megtalálni 2, 3, 4 vagy 5 számot az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti játékmezőkben. A játékos nyereménye a nyereménytáblában feltüntetett 2, 3, 4 vagy 5 találathoz tartozó nyereményösszeg névértéke. A Joker játékban a fedőréteget lekaparva a játékosnak 3 Joker szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 Joker szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye 1 000 Ft.

Egy sorsjeggyel akár 6 nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

Mega bankó

Mega bankó_kicsi

A sorsjegyen 4+3 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.
Nyereményt ér el a játékos, ha:
- az első játékban a „Nyerő szimbólumok” valamelyik megtalálható a játékmezőben
- a második játékban a kaparófelület alatt 3 azonos összeg található
- a harmadik játékban egy sorban 2 azonos szám szerepel
- a negyedik játékban egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólum található. Ha a játékos egy „aranyrúd” szimbólumot is talál, nyereményét megduplázza,az 1., 2. és 3. bónuszjátékban a kaparófelületet alatt „pénzköteg” szimbólum szerepel. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2.000 Ft. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2.000 Ft.

Egy sorsjeggyel akár 7 nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 1.000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

Szerencsenaptár

Szerencsenaptár

A sorsjegyen 12+1 játékmező található.

Nyer az a sorsjegy, amelyen az év 12 hónapját jelképező figurák kaparófelülete alatt található szimbólumok (4-4 db hónaponként) közül legalább egy hónap kaparófelülete alatt 2 egyforma szimbólumot talál. A nyeremény a játékok felett található nyereménytáblában feltüntetett, ehhez a szimbólumhoz tartozó nyereményösszeg.A bónuszjátékban 3 db Hold szimbólumot kell megtalálni, melynek nyereményösszege 2 000 Ft.

Egy sorsjeggyel akár 13 nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 1.000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

szuper black jack

szuperblackjack_sorsjegy

A sorsjegyen 4+1 játék található.
Az első négy játékban nyertes az a sorsjegy, amelyen az egyes játékmezőkhöz (asztalokhoz) tartozó „Játékos számai” közül az egyik nagyobb, mint a vele azonos játékmezőn (asztalon) található „Osztó száma”. A játékos nyereménye az adott játékmezőn (asztalon) található „Osztó száma” fölött betűvel és számmal kiírt összeg névértéke.
Az ötödik játékban a bónusz játékmezőt lekaparva a játékmezőhöz tartozó három szám összege pontosan 21 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 Ft.
Egy sorsjeggyel akár mind az öt játékban nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

Buksza

buksza_sorsjegy

A sorsjegy előoldalán található perforáció felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő tíz játék.
Az 1., 3., 5., 7., 9. játékokban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban három azonos összeget talál. Egy játékban három azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A 2., 4., 6., 8., 10. játékokban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban három egyforma szimbólumot talál. Egy játékban három egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a játékhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
Egy sorsjegyen akár mind a tíz játékkal nyeremény érhető el.
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 1.000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

Fáraók kincse

faraokkincse

A sorsjegyen öt játékmező található. Két játékmező a játékos számait tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik három játékmező egy-egy eltérő méretű piramist formáz, amelyeken a játékos számait kell lekaparni.

Részletes játékleírás a sorsjegy hátoldalán olvasható.

 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 5.000.000 Ft

Szuper bankó

szuperbanko_sorsjegy

A sorsjegyen öt játék található.
Az első játékban az „Ön számai” felirat alatti számok valamelyikét kell megtalálni a játékmező által fedett számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „Ön számai” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező alatti számok valamelyikével. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó nyereményösszeg.
A második játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban két azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A harmadik játékban a játékmezőt lekaparva három azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A negyedik játékban a játékmezőt lekaparva három azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három egyforma összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
Az ötödik játékban a játékmezőt lekaparva a játékosnak pénzérme szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 1.000 Ft.
Egy sorsjegyen akár mind az öt játékkal nyeremény érhető el.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

hoppá 10X

Hoppá! 10x - 250

A sorsjegyen egy játékmező található.

A játékosnak a „Nyerő számok” felirat alatti számok valamelyikét vagy 10x szimbólumot kell találnia a játékmező által fedett „Ön számai” között. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt 10x szimbólum található, a játékos nyereménye a 10x szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg tízszerese.

Egy sorsjeggyel akár tíz nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10.000.000 Ft

Az értékesítés utolsó napja: 2018. augusztus 26.

A beváltás utolsó napja: 2018. november 24.

hoppá 20X

Hoppá! 20x - 250

A sorsjegyen egy játékmező található.

A játékosnak a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyikét, vagy 20x szimbólumot kell találnia a játékmező által fedett „Ön számai” között. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt 20x szimbólum található, a játékos nyereménye a 20x szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg hússzorosa.

Egy sorsjeggyel akár tizenöt nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 20.000.000 Ft

Az értékesítés utolsó napja: 2018. augusztus 26.

A beváltás utolsó napja: 2018. november 24.

hoppá 50X

Hoppá! 50x - 250

A sorsjegyen két játékmező található.

A játékosnak a „Nyerő számok” vagy a „Bónuszszámok” felirat alatti számok valamelyikét, vagy 50x szimbólumot kell találnia a játékmező által fedett „Ön számai” között. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Amennyiben a kaparófelület alatt 50x szimbólum található, a játékos nyereménye az 50x szimbólum alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg ötvenszerese. A Bónuszjátékban a kaparófelületet ledörzsölve a játékosnak 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye 2.000 Ft.

Egy sorsjeggyel akár tizenkilenc nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 1.000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

Az értékesítés utolsó napja: 2018. augusztus 26.

A beváltás utolsó napja: 2018. november 24.