szerencsejatek_fejlec

Szerencsejátékok

Tekintse meg a postákon elérhető gépi szerencsejáték és sorsjegykínálatot!

Akciók

Fáraók Kincse sorsjegy akció

Faraok_kincse_698x170

Gyűjtsön össze 10 darab nyeretlen Fáraók Kincse sorsjegyet 2017. április 17. és május 14. között, és pályázzon a nyereményekért!

A nyereményeket és az akció részleteit ide kattintva megtekintheti.

 

gépi szerencsejáték

A Magyar Posta Zrt. a Szerencsejáték Zrt. megbízásából az ország mintegy 1700 postáján végzi gépi szerencsejátékok értékesítését.
A lottóforgalmazást végző postákról tájékozódjon a Szolgáltatás- és postakeresőben. Az egyes játékokról részletesebben érdeklődjön terminálkezelő munkatársainknál, vagy a postákon megtalálható tájékoztató füzetekből.

ötöslottó

Ötöslottó

Az Ötöslottó Magyarország egyik legrégebbi számsorsjátéka, játékszabályai rendkívül egyszerűek: 90 számból 5-öt kell megjelölni.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 5 szám közül legalább 2-t eltalált egy számmezőben, és akkor ér el telitalálatot, ha az általa megjelölt mind az 5 szám egyezik a kisorsolt nyerőszámokkal.

hatoslottó

Hatoslottó

A Hatoslottó játékban 45 számból 6-ot kell megjelölni.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 6 szám közül legalább 3-at eltalált egy számmezőben, és akkor ér el telitalálatot, ha az általa megjelölt mind a 6 szám egyezik a kisorsolt nyerőszámokkal.

skandináv lottó

Skandináv Lottó

A Skandináv lottó játékban 35 számból 7-et kell megjelölni. A sorsoláson 7 számot géppel, 7 számot kézzel húznak ki. Akkor nyer a játékos, ha bármelyik kisorsolt 7 számból számmezőnként külön-külön legalább 4 találata van. Akár mindkét sorsoláson lehet találata.

joker

Joker

Lottójátékok (tehát Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó), illetve a Kenó, a Luxor és az Eurojackpot játékok kiegészítő játékaként lehet Jokert játszani. A Joker-szám egy 6 számjegyből álló számsor.
A játékos akkor nyer, ha a Joker számának utolsó 2, 3, 4, 5 vagy mind a 6 számjegye megegyezik a kisorsolt Joker-szám megfelelő számjegyeivel.

luxor

Luxor

A számtáblán szereplő 75 számból oszloponként 4-4, összesen 20 számot kell megjelölni. A játékba küldéskor a kiválasztott számok és 5 lóhere egy 5x5-ös négyzetbe kerül.
Akkor nyer a játékos, ha "kép-", "keret"- vagy telitalálata van, illetve további nyereményt kap, ha elsőként lesz "kép", illetve "keret" találata. A Luxor játékban a számokat addig húzzák, amíg legalább egy játékos telitalálatot ér el.

kenó

Kenó

A Kenó játékban 80 számból legalább 1, legfeljebb 10 számot kell megjelölni. A sorsoláson 80 számból 20-at sorsolnak.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 20 nyerőszámból a szelvényen is megtalálható „Nyerőtábla” szerinti találatot ér el.

puttó

Puttó

A Puttó gyorsjáték, a sorsolásokra 5 percenként kerül sor. A játékban a számtáblán található "A" mező 20 számából 8-at, a "B" mezőn lévő 4 számból legalább 1-et kell megjelölni.
Akkor nyer a játékos, ha legalább 4+1 találata van vagy az "A" mezőben legalább 5 számot eltalált.

eurojackpot

EuroJackpot

Az Eurojackpot egy 2012 márciusában indult nemzetközi szervezésű számsorsjáték. Az Eurojackpot segédsorsjegyének számtábláin az „A” mezőben található, 1 és 50 közötti számok közül 5 különböző számot és ezzel egy időben a „B” mező 1 és 10 közötti számai közül további 2 számot kell megjelölni. Akkor nyer a játékos, ha az „A” mezőben és a „B” mezőben elért találatainak száma legalább három.

tippmix

Tippmix

A Tippmix játékban heti ezernél is több fogadási esemény kimenetelére fogadhat a játékos a lottó terminálokon. Lehetőség van mérkőzések alatti (élő) fogadásra, illetve népszerű nemzetközileg is ismert kombináció típusok megfogadására (pl. Trixie).

totó

Totó

A totófogadáskor a fogadó a Szerencsejáték Zrt. által fogadási fordulónként kiírt fogadási ajánlatban szereplő labdarúgó mérkőzések kimeneteleire tippel.
Akkor nyer, ha az első 13 mérkőzésre adott tippje közül legalább 10 találata helyes.

góltotó

GólTotó

A Góltotóban az aktuális fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés közül a fogadó által szabadon választott 6 mérkőzés pontos végeredményét kell megtippelni, azaz hogy melyik csapat hány gólt szerez.
A fogadó akkor nyer, ha a megtippelt 6 mérkőzés végeredménye közül legalább 4-et pontosan eltalált.

KINCSEM+TUTI

Kincsem+Tuti_logo

A Kincsem+ egy 18 országban játszható nemzetközi szervezésű lóversenyjáték. Főnyereménye minden nap minimum 300 millió Ft, ami a résztvevő országok bármelyikében megnyerhető. A Kincsem+ játék okos gépi játéka a „Kincsem+ tuti”, amely során a gép a futam indulóit, favoritjait automatikusan keveri, így a játékhoz nem szükséges lóversenyismeret. A Kincsem+ tuti 2017. február 6-tól már valamennyi lottóforgalmazást végző postánkon is elérhető.

 

Sorsjegyek

Mega bankó

Mega bankó_kicsi

A sorsjegyen 4+3 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.
Nyereményt ér el a játékos, ha:
- az első játékban a „Nyerő szimbólumok” valamelyik megtalálható a játékmezőben
- a második játékban a kaparófelület alatt 3 azonos összeg található
- a harmadik játékban egy sorban 2 azonos szám szerepel
- a negyedik játékban egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 egyforma szimbólum található. Ha a játékos egy „aranyrúd” szimbólumot is talál, nyereményét megduplázza,az 1., 2. és 3. bónuszjátékban a kaparófelületet alatt „pénzköteg” szimbólum szerepel. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2.000 Ft. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2.000 Ft.

Egy sorsjeggyel akár 7 nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

Labirintus

Labirintus_sorsjegy

A sorsjegyen két játékmező található.

Az egyik játékmező az „ÖN SZÁMAI”-t tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparóréteg alatt. A másik, „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben öt különböző színű útvonal található, amelyek mindegyike számokat tartalmaz.
Az „ÖN SZÁMAI” játékmező fedőrétegének lekaparását követően 20 szám válik láthatóvá. Ezeket a számokat kell az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben megkeresni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÖN SZÁMAI” játékmező alatt található számok felhasználásával az „ÖN ÚTVONALAI” játékmezőben egy azonos színnel jelölt útvonalon mind a négy számot be tudja jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az azonos színnel jelölt útvonal végén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Egy sorsjeggyel akár mind az öt útvonalon nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10.000.000 Ft

Szerencsenaptár

Szerencsenaptár

A sorsjegyen 12+1 játékmező található.

Nyer az a sorsjegy, amelyen az év 12 hónapját jelképező figurák kaparófelülete alatt található szimbólumok (4-4 db hónaponként) közül legalább egy hónap kaparófelülete alatt 2 egyforma szimbólumot talál. A nyeremény a játékok felett található nyereménytáblában feltüntetett, ehhez a szimbólumhoz tartozó nyereményösszeg.A bónuszjátékban 3 db Hold szimbólumot kell megtalálni, melynek nyereményösszege 2 000 Ft.

Egy sorsjeggyel akár 13 nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

Kéményseprő

Kemenysepro

A sorsjegyen egy játék található.

Nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos három azonos szimbólumot talál. A játékos nyereménye a „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg.

Egy sorsjeggyel legfeljebb egy nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 200 Ft
Főnyeremény: 5.000.000 Ft

ZSETON

Zseton

A sorsjegyen négy játék található.
Az első játékban a kaparófelület alatt a „Nyerő szám” felirat alatti számot kell megtalálni az „Ön számai” felirat alatt található számok között. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A második játékban a kaparófelület alatt egy sorban két azonos számot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye a sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A harmadik játékban a kaparófelület alatt egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében három „cseresznye” szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 1 000 Ft.
A negyedik játékban a kaparófelület alatt „Joker” szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ehhez a „Joker” szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
Egy sorsjeggyel akár tizenegy nyeremény is elérhető.
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

Pörgettyű

porgettyu_sorsjegy

A sorsjegyen egy játékmező található.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „Ön számai” felirat alatti számok bármelyike megegyezik a „Nyerő számok” felirat alatt található számok valamelyikével. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó nyereményösszeg, amelyet a „BÓNUSZ 2x” vagy a „BÓNUSZ 3x” mezőkkel duplázni vagy triplázni is lehet. Egy sorsjeggyel legfeljebb három nyeremény érhető el.

Részletes játékleírás a sorsjegy hátoldalán olvasható.

 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10.000.000 Ft

Bakancslista

bakancslista_sorsjegy

A sorsjegyen 1 egybefüggő kaparófelületen 10 játék található.
Az 1., 3., 5., 7., 9. játékokban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban három azonos összeget talál. Egy játékban három azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A 2., 4., 6., 8., 10. játékokban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban a „Nyerő szimbólum” felirat alatti szimbólumot megtalálja a játékmező által fedett „Ön szimbólumai” felirat alatt található szimbólumok között. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel kiírt – nyereményösszeg.
Egy sorsjeggyel legfeljebb tíz nyeremény érhető el.
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 1.000 Ft
Főnyeremény: havi 1.000.000 Ft 4 éven át

Sok szeretettel

sokszeretettel_sorsjegy

A sorsjegyen egy játékmező található. Nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos három azonos összeget talál. Három azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a betűvel és számmal is kiírt összeg névértéke.
Amennyiben a sorsjegy játékmezőjében egy négylevelű lóhere szimbólum is található, a játékos nyereménye a három azonos összegnek megfelelő összeg kétszerese.

Egy sorsjeggyel legfeljebb egy nyeremény érhető el.

 

Ár: 200 Ft
Főnyeremény: 5.000.000 Ft

szuper black jack

szuperblackjack_sorsjegy

A sorsjegyen 4+1 játék található.
Az első négy játékban nyertes az a sorsjegy, amelyen az egyes játékmezőkhöz (asztalokhoz) tartozó „Játékos számai” közül az egyik nagyobb, mint a vele azonos játékmezőn (asztalon) található „Osztó száma”. A játékos nyereménye az adott játékmezőn (asztalon) található „Osztó száma” fölött betűvel és számmal kiírt összeg névértéke.
Az ötödik játékban a bónusz játékmezőt lekaparva a játékmezőhöz tartozó három szám összege pontosan 21 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 Ft.
Egy sorsjeggyel akár mind az öt játékban nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

Astro+tv

Astrotv_sorsjegy

A sorsjegyen két játékmező található.

A felső játékmezőben a sorsjegyen feltüntetett csillagjegynek megfelelő csillagjegy képét kell megtalálni ahhoz, hogy a sorsjegy nyertes legyen.

Az alsó játékmezőben a kaparófelület alatt három televízió szimbólum megléte esetén azonnal 10.000 forint illeti a nyertest. Ezen túlmenően az illető jogosult pályázni a Szerencsejáték Zrt. tévéműsorában való részvételre. Pályázatát leadhatja a Szerencsejáték Zrt. lottózóiban vagy más kijelölt értékesítőhelyeken.

 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 5.000.000 Ft

Buksza

buksza_sorsjegy

A sorsjegy előoldalán található perforáció felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő tíz játék.
Az 1., 3., 5., 7., 9. játékokban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban három azonos összeget talál. Egy játékban három azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A 2., 4., 6., 8., 10. játékokban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban három egyforma szimbólumot talál. Egy játékban három egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a játékhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
Egy sorsjegyen akár mind a tíz játékkal nyeremény érhető el.
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 1.000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

Fáraók kincse

faraokkincse

A sorsjegyen öt játékmező található. Két játékmező a játékos számait tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik három játékmező egy-egy eltérő méretű piramist formáz, amelyeken a játékos számait kell lekaparni.

Részletes játékleírás a sorsjegy hátoldalán olvasható.

 

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 5.000.000 Ft

Szuper bankó

szuperbanko_sorsjegy

A sorsjegyen öt játék található.
Az első játékban az „Ön számai” felirat alatti számok valamelyikét kell megtalálni a játékmező által fedett számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „Ön számai” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező alatti számok valamelyikével. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó nyereményösszeg.
A második játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban két azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A harmadik játékban a játékmezőt lekaparva három azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A negyedik játékban a játékmezőt lekaparva három azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három egyforma összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
Az ötödik játékban a játékmezőt lekaparva a játékosnak pénzérme szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 1 000 Ft.
Egy sorsjegyen akár mind az öt játékkal nyeremény érhető el.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

Black jack

blackjack

A sorsjegyen egy játék található. Nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos számainál található négy szám közül egy szám nagyobb az osztó számánál. A játékos nyereménye az osztó száma fölött betűvel és számmal is kiírt összeg névértéke. Egy sorsjeggyel legfeljebb egy nyeremény érhető el.

 

Ár: 200 Ft
Főnyeremény: 10.000.000 Ft


Pénzfa

penzfa_sorsjegy

A sorsjegyen egy játék található. A sorsjegy akkor nyer, ha a játékos a réteg alatti játékmezőn három azonos összeget talál.

Amennyiben a sorsjegy játékmezőjében egy pénzeszsák szimbólum is található, a játékos nyereménye a három azonos összegnek megfelelő összeg kétszerese.

Egy sorsjeggyel legfeljebb egy nyeremény érhető el.

 

Ár: 200 Ft
Főnyeremény: 5.000.000 Ft

Az értékesítés utolsó napja: 2017. március 27.
A beváltás utolsó napja: 2017. június 25.

Boldog karácsonyt!

Boldog_karacsonyt_sj

A sorsjegy négy, leporellószerűen összehajtott részből áll.Az ünnepi hangulatú limitált kiadású, sorsjegyen 5 + 1 játékmező található. Névre szólóan is ajándékozható, melyre néhány soros karácsonyi üdvözlet is írható.

Egy sorsjeggyel akár 15 nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75.000.000 Ft

Az értékesítés utolsó napja: 2017. január 30.
A beváltás utolsó napja: 2017. április 30.