A képen négylevelű lóherék lenyomata látható.

 

 

gépi szerencsejáték

A Magyar Posta Zrt. a Szerencsejáték Zrt. megbízásából az ország mintegy 1700 postáján végzi gépi szerencsejátékok értékesítését.
A lottóforgalmazást végző postákról tájékozódjon a Postakeresőben. Az egyes játékokról részletesebben érdeklődjön terminálkezelő munkatársainknál, vagy a postákon megtalálható tájékoztató füzetekből.

Novemberi Szerencsenapok akció

2021_Novemberi_Szerencsenapok_Posta_700x366

 

Játssz Ötöslottó, Puttó vagy Joker játékot 2021. november 5-13. között bármely napon, és megnyerheted a napi és a ráadás nyereményt is!

Részletekért kattints a képre!

Szuper Bankó sorsjegy akció

Képen a nyeretlen szuper bankó sorsjegyhez kapcsolódó akció hirdetése látható.

 

Gyűjts össze és pályázz 6 db nyeretlen Szuper Bankó sorsjeggyel 2021. október 18. és november 14. között, és tiéd lehet a 20 millió forintos fődíj vagy a 47 db pénznyeremények egyike!

Részletekért kattints a képre!

 

ötöslottó

A képen az ötöslottó logója látható.

Az Ötöslottó Magyarország egyik legrégebbi számsorsjátéka, játékszabályai rendkívül egyszerűek: 90 számból 5-öt kell megjelölni.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 5 szám közül legalább 2-t eltalált egy számmezőben, és akkor ér el telitalálatot, ha az általa megjelölt mind az 5 szám egyezik a kisorsolt nyerőszámokkal.

hatoslottó

A képen a hatoslottó logója látható.

A Hatoslottó játékban 45 számból 6-ot kell megjelölni.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 6 szám közül legalább 3-at eltalált egy számmezőben, és akkor ér el telitalálatot, ha az általa megjelölt mind a 6 szám egyezik a kisorsolt nyerőszámokkal.

skandináv lottó

A képen a skandináv lottó logója látható.

A Skandináv lottó játékban 35 számból 7-et kell megjelölni. A sorsoláson 7 számot géppel, 7 számot kézzel húznak ki. Akkor nyer a játékos, ha bármelyik kisorsolt 7 számból számmezőnként külön-külön legalább 4 találata van. Akár mindkét sorsoláson lehet találata.

luxor

A képen a luxor játék logója látható.

A számtáblán szereplő 75 számból oszloponként 4-4, összesen 20 számot kell megjelölni. A játékba küldéskor a kiválasztott számok és 5 lóhere egy 5x5-ös négyzetbe kerül.
Akkor nyer a játékos, ha "kép-", "keret"- vagy telitalálata van, illetve további nyereményt kap, ha elsőként lesz "kép", illetve "keret" találata. A Luxor játékban a számokat addig húzzák, amíg legalább egy játékos telitalálatot ér el.

joker

A képen a joker játék logója látható.

Lottójátékok (tehát Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó), illetve a Kenó, a Luxor és az Eurojackpot játékok kiegészítő játékaként lehet Jokert játszani. A Joker-szám egy 6 számjegyből álló számsor.
A játékos akkor nyer, ha a Joker számának utolsó 2, 3, 4, 5 vagy mind a 6 számjegye megegyezik a kisorsolt Joker-szám megfelelő számjegyeivel.

kenó

A képen a Kenó játék logója látható.

A Kenó játékban 80 számból legalább 1, legfeljebb 10 számot kell megjelölni. A sorsoláson 80 számból 20-at sorsolnak.
A játékos akkor nyer, ha a kisorsolt 20 nyerőszámból a szelvényen is megtalálható „Nyerőtábla” szerinti találatot ér el.

puttó

A képen a Puttó játék logója látható.

A Puttó gyorsjáték, a sorsolásokra 5 percenként kerül sor. A játékban a számtáblán található "A" mező 20 számából 8-at, a "B" mezőn lévő 4 számból legalább 1-et kell megjelölni.
Akkor nyer a játékos, ha legalább 4+1 találata van vagy az "A" mezőben legalább 5 számot eltalált.

EUROJACKPOT

A képen az Euro Jackpot játék logója látható.

Az Eurojackpot egy 2012 márciusában indult nemzetközi szervezésű számsorsjáték. Az Eurojackpot segédsorsjegyének számtábláin az „A” mezőben található, 1 és 50 közötti számok közül 5 különböző számot és ezzel egy időben a „B” mező 1 és 10 közötti számai közül további 2 számot kell megjelölni. Akkor nyer a játékos, ha az „A” mezőben és a „B” mezőben elért találatainak száma legalább három.

tippmix

A képen a Tippmix játék logója látható.

A Tippmix játékban heti ezernél is több fogadási esemény kimenetelére fogadhat a játékos a lottó terminálokon. Lehetőség van mérkőzések alatti (élő) fogadásra, illetve népszerű nemzetközileg is ismert kombináció típusok megfogadására (pl. Trixie).

totó

A képen a Totó játék logója látható.

A totófogadáskor a fogadó a Szerencsejáték Zrt. által fogadási fordulónként kiírt fogadási ajánlatban szereplő labdarúgó mérkőzések kimeneteleire tippel.
Akkor nyer, ha az első 13 mérkőzésre adott tippje közül legalább 10 találata helyes.

góltotó

A képen a Góltotó játék logója látható.

A Góltotóban az aktuális fogadási ajánlatban szereplő 13+1 labdarúgó mérkőzés közül a fogadó által szabadon választott 6 mérkőzés pontos végeredményét kell megtippelni, azaz hogy melyik csapat hány gólt szerez.
A fogadó akkor nyer, ha a megtippelt 6 mérkőzés végeredménye közül legalább 4-et pontosan eltalált.

KINCSEM+TUTI

A képen a Kincsem Tuti játék logója látható.

A Kincsem+ egy 20 országban az év 365 napján játszható nemzetközi szervezésű lóversenyjáték. A Kincsem+ játék okos gépi játéka a Kincsem+ TUTI, amelynek legnagyobb előnye, hogy nem igényel külön tudást vagy előzetes lóversenyismeretet, mert a terminál a futamon induló lovak közül automatikusan választ ki ötöt a fogadószelvényre. A futamok élőben is követhetők a lovifogadas.hu oldalon.

 

Sorsjegyek

VARÁZSFŐZET

Képen a varázsfőzet sorsjegy előoldala látható.

A sorsjegyen 1 főjáték, 3 bónuszjáték és 1 villámjáték található.
A 7 sorból álló főjátékban egy sorban 3 azonos számot kell találni az adott sorhoz tartozó NYEREMÉNY felirat alatti nyereményösszeg eléréséhez.
A PIROS BÓNUSZJÁTÉK-ban a főjáték 1-7. sorában piros színnel jelölt, a ZÖLD BÓNUSZJÁTÉK-ban a zöld színnel jelölt, míg a SÁRGA BÓNUSZJÁTÉK-ban a sárga színnel jelölt mezők kaparófelülete alatt 4 azonos számot kell találni a bónusz nyereményösszeg eléréséhez.
Ha a VILLÁMJÁTÉK-ban a játékos a kaparófelület alatt „VILLÁM” szimbólumot talál, úgy az összes kaparófelület alatti nyereményt megnyeri.

Nyerési esély: 1: 3,03
Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75.000.000 Ft

RETRO BORÍTÉKOS

A képen egy Retro Boritékos sorsjegy látható.


A sorsjegyen 1 játék található. A kaparófelület alatt „NYERT” feliratot kell találnia a játékosnak ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A játékos nyereménye a kaparófelület alatti található nyereményösszeg névértéke. Ha a játékos a kaparófelület alatt egy „30X” szimbólumot is talál, akkor a sorsjegyen elért nyereményét MEGHARMINCSZOROZZA.
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán
Nyerési esély: 1: 3,14

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 30.000.000 Ft

 

 

 

 

Óriás PÉNZKERÉK

A képen az Óriás Pénzkerék nyereményjáték sorsjegy látható.

Az 1. játékban a kaparófelület ledörzsölése után a gyémánt szimbólumot, a 2-8. játékban játékonként 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ha a kerék közepén található kaparófelület alatt „3X” szimbólumot talál, nyereményét MEGTRIPLÁZZA.

A 9. játékban 7-es számot kell találnia a nyeremény eléréséhez.

A BÓNUSZJÁTÉK-ban a „NYERŐ SZÁMOK” valamelyikét kell megtalálni az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között.

Nyerési esély: 1: 3,07

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.
Ár: 2000 Ft

Főnyeremény: 75.000.000 Ft
Pénzkerék

A képen a Pénzkerék sorsjegy látható.

Az 1-7. játékban a kerék alakú kaparófelület ledörzsölése után egy játékban 3 egyforma szimbólumot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ha a kerék közepén található kaparófelület alatt „2X” szimbólumot talál, nyereményét MEGDUPLÁZZA.

A BÓNUSZJÁTÉK-ban a „NYERŐ SZÁMOK” valamelyikét kell megtalálni az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között.

Nyerési esély: 1: 3,16

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.
Ár: 1000 Ft

Főnyeremény: 50.000.000 Ft


MEGA BLACK JACK

A képen egy Mega Black Jack sorsjegy látható.

 

Az első öt játékban nyertes az a sorsjegy, amelyen az egyes asztaloknál a játékos számaiból egy szám nagyobb, mint az osztó száma. A játékos nyereménye az adott játékmezőn található osztó száma fölött nyereményösszeg névértéke. Amennyiben a játékos száma PIROS színű, akkor nyereményét MEGDUPLÁZZA.


A Bónuszjátékban ha a kaparófelület alatt található három szám összege pontosan 21, a játékos nyereménye 4 000 Ft. Ha ezek mindegyike PIROS színű, akkor a játékos nyereménye 8 000 Ft.
Nyerési esély: 1: 3,14

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft
 

NAPI BÓNUSZ

A képen egy Napi Bónusz sorsjegy látható.

A kaparófelület ledörzsölése után az első játékban a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” valamelyikét, vagy a „NAP” szót, a második játékban egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 egyforma számot, a harmadik játékban a P, É, N, és Z betűk mindegyikét kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos.


Nyerési esély: 1: 3,29

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.
Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft


 

HETI BÓNUSZ

A képen egy Heti Bónusz sorsjegy látható.

A kaparófelület ledörzsölése után az első játékban a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” valamelyikét, vagy a „HÉT” szót, a második játékban egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 egyforma számot, a harmadik játékban a P, É, N, és Z betűk mindegyikét, a negyedik játékban egy sorban 2 azonos számot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A Bónusz játékban „7x” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy a játékos a sorsjegyen elért összes nyereményét MEGHÉTSZEREZZE.
Nyerési esély: 1: 3,11
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.
Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft


 

Havi bónusz

Képen a havi bónusz sorsjegy látható

A kaparófelület ledörzsölése után az első játékban a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” valamelyikét, vagy a „HÓNAP” szót, a második játékban egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében 3 egyforma számot, a harmadik játékban a P, É, N, és Z betűk mindegyikét, a negyedik játékban egy sorban 2 azonos számot, az ötödik játékban pénzköteg szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A Bónusz játékban „30x” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy a játékos a sorsjegyen elért összes nyereményét MEGHARMINCSZOROZZA.
Nyerési esély: 1: 2,99
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.
Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75.000.000 Ft

 

Kincseskamra

Képen a kincseskamra sorsjegy látható

Az 1., 3., 5., 7. és 9. játékban a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a „NYEREMÉNY” felirat alatt található nyereményösszeg névértéke.
A 2., 4., 6., 8. és 10. játékban a „NYERŐ SZÁMOK” felirat alatti számok valamelyikét kell megtalálni az „ÖN SZÁMAI” felirat alatti számok között. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó nyereményösszeg névértéke.

Nyerési esély: 1: 3,11

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75.000.000 Ft


PÉNZES BŐRÖND

Képen a pénzes börönd sorsjegy látható.

A sorsjegyen 8 játék található.
A játékosnak mind a nyolc játékban az ablakok felnyitása után a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A játékos nyereménye az ehhez a játékhoz tartozó nyereményösszeg névértéke. Ha a játékos egy játékban 3 bankkártya szimbólumot talál, akkor az ehhez a játékhoz tartozó nyereményét MEGDUPLÁZZA. Ha a játékos egy játékban 3 földgömb szimbólumot talál, akkor az ehhez a játékhoz tartozó nyereményét MEGTRIPLÁZZA.
Nyerési esély: 1: 3,15
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft 

Kis ajándék

Képen a kis ajándék sorsjegy látható

A sorsjegyen 5 játék található.
A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.
Egy sorsjeggyel akár öt nyeremény is elérhető.
Nyerési esély: 1: 3,28
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 20.000.000 Ft

Nagy ajándék

Képen a nagy ajándék sorsjegy látható.

A sorsjegyen 6+1 játék található.
A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.
Egy sorsjeggyel akár öt nyeremény is elérhető.
Nyerési esély: 1: 3,11
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft
 

Óriási ajándék

Képen az óriási ajándék látható.

A sorsjegyen 8+1 játék található.
A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.
Nyerési esély: 1: 2,97
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 2000 Ft
Főnyeremény: 75.000.000 Ft

Szerencse vagy Mázli

Képen a szerencse vagy mázli sorsjegy látható.

A sorsjegyen 2 játék található.
Az „ÖN SZIMBÓLUMAI” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően összesen 14 szimbólum válik láthatóvá. Ezeket a szimbólumokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával az alatta elhelyezkedő, öt sorból álló játékmezőben.
Amennyiben egy sorban az összes szimbólumot be tudja jelölni, nyereménye a sor elején feltüntetett nyereményösszeg. Ha egy sorban egy szimbólumot sem tud bejelölni, nyereménye a sor végén feltüntetett nyereményösszeg.
A Bónuszjátékban a kaparófelületet ledörzsölve a játékosnak a 7-es számot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el.
Egy sorsjeggyel akár 3 nyeremény is elérhető.
Nyerési esély: 1: 3,07
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

 

ARAnybánya

Képen az aranybánya sorsjegy látható.

A sorsjegyen 4+1 játék található.
A kaparófelület ledörzsölése után az első játékban 3 azonos összeget, a második játékban a K, I, N, C és S betűk mindegyikét, a harmadik játékban pénzeszsák szimbólumot, a negyedik játékban a sorsjegyen található nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos.
A játékos nyereménye az első két játékban a számmal és betűvel is kiírt nyereményösszeg névértéke, a harmadik játékban 2 000 forint, a negyedik játékban a szimbólumokhoz tartozó nyereményösszeg.
A bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után „2X” szimbólumot kell találni ahhoz, hogy a játékos a sorsjegyen elért összes nyereményét megduplázza.
Nyerési esély: 1: 3,29
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 1000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

 

pénzlift

Képen a pénzlift sorsjegy látható.

A sorsjegyen hat játék található, amelyek fedőrétegének ledörzsölése után állapítható meg, hogy nyertes-e a sorsjegy.

Az oszlopszerűen elhelyezkedő hat játék együttesen egy épületet formáz.

A játékok az egyes oszlopok alján, a START felirat feletti játékmezővel kezdődnek.

A játékos a START felirattól indulva „NYÍL” szimbólumok megtalálásával juthat el az oszlop tetején található „NYEREMÉNY” feliratig. Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az egyes oszlopokban felfelé haladva 5 darab „NYÍL” szimbólumot talál. Ha a játékos „STOPTÁBLA” szimbólumot talál, akkor az adott játékban nyeremény nem érhető el.

Egy sorsjeggyel akár hat nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

 

kaszinó

Képen a kaszinó sorsjegy látható.

A sorsjegyen 10 játék található.

A sorsjegy kinyitását követően válik láthatóvá az 1., 2., 9. és 10. játék.
A sorsjegy belsejében található két ablak perforáció mentén való kinyitását követően válik elérhetővé a 3., 4., 5., 6., 7. és 8. játék.
Nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos a sorsjegyen szereplő egyes játékok leírásának megfelelő értékű, számú, vagy helyzetű számokat, szimbólumokat talál.
Egy sorsjeggyel akár tíz nyeremény is elérhető.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 2.000 Ft
Főnyeremény: 75.000.000 Ft
 

astro

Képen az astro sorsjegy látható.

A sorsjegyen 3 játék található.

Nyereményt ér el a játékos, ha:
- az első játékban a sorsjegyen feltüntetett csillagjegy képe megtalálható a kaparófelület alatti szimbólumok között,
- a második játékban a kaparófelület alatt három azonos összeg szerepel,
- a harmadik játékban a kaparófelület alatt három azonos szám található.

Egy sorsjeggyel legfeljebb két nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 10.000.000 Ft

 

Black jack (új)

Képen a black jack sorsjegy látható.

A sorsjegyen 1+1 játék található.
Nyertes az a sorsjegy, amelyen a kaparófelület alatt található négy szám közül egy szám nagyobb az osztó számánál. A játékos nyereménye az osztó száma fölött található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.
A Bónuszjátékban, amennyiben a kaparófelület alatt található három szám összege pontosan 21, a játékos nyereménye 1 000 forint.

Egy sorsjeggyel legfeljebb egy nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 15.000.000 Ft 

szuper black jack

Képen a szuper black jack sorsjegy látható.

A sorsjegyen 4+1 játék található.
Az első négy játékban nyertes az a sorsjegy, amelyen az egyes játékmezőkhöz (asztalokhoz) tartozó „Játékos számai” közül az egyik nagyobb, mint a vele azonos játékmezőn (asztalon) található „Osztó száma”. A játékos nyereménye az adott játékmezőn (asztalon) található „Osztó száma” fölött betűvel és számmal kiírt összeg névértéke.
Az ötödik játékban a bónusz játékmezőt lekaparva a játékmezőhöz tartozó három szám összege pontosan 21 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2 000 Ft.
Egy sorsjeggyel akár mind az öt játékban nyeremény érhető el.

A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

 

Buksza

Képen a buksza sorsjegy látható.

A sorsjegy előoldalán található perforáció felnyitását követően válik elérhetővé a sorsjegyen lévő tíz játék.
Az 1., 3., 5., 7., 9. játékokban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban három azonos összeget talál. Egy játékban három azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A 2., 4., 6., 8., 10. játékokban nyer az a sorsjegy, amelyen a játékos egy játékban három egyforma szimbólumot talál. Egy játékban három egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a játékhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
Egy sorsjegyen akár mind a tíz játékkal nyeremény érhető el.
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.

 

Ár: 1.000 Ft
Főnyeremény: 50.000.000 Ft

 

Fáraók kincse

Képen a fáraók kincse sorsjegy látható.

A sorsjegyen öt játékmező található. Két játékmező a játékos számait tartalmazza, amelyek teljesen el vannak rejtve a kaparófelület alatt. A másik három játékmező egy-egy eltérő méretű piramist formáz, amelyeken a játékos számait kell lekaparni.

Részletes játékleírás a sorsjegy hátoldalán olvasható.

Ár: 300 Ft
Főnyeremény: 5.000.000 Ft


Szuperbankó

Képen a szuperbankó sorsjegy látható.

A sorsjegyen öt játék található.
Az első játékban az „Ön számai” felirat alatti számok valamelyikét kell megtalálni a játékmező által fedett számok között. Minden számhoz tartozik egy – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg. Nyertes az a sorsjegy, amelyen az „Ön számai” felirat alatti számok valamelyike megegyezik a játékmező alatti számok valamelyikével. A játékos nyereménye az ehhez a számhoz tartozó nyereményösszeg.
A második játékban a játékmezőt lekaparva egy sorban két azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Két egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A harmadik játékban a játékmezőt lekaparva három azonos szimbólumot kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három egyforma szimbólum megtalálása esetén a játékos nyereménye a szimbólumok mellett elhelyezkedő „Nyeremény” felirat alatt található számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
A negyedik játékban a játékmezőt lekaparva három azonos összeget kell megtalálni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Három egyforma összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a számmal és betűvel is kiírt összeg névértéke.
Az ötödik játékban a játékmezőt lekaparva a játékosnak pénzérme szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 1.000 Ft.
Egy sorsjegyen akár mind az öt játékkal nyeremény érhető el.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

KÁVÉSZÜNET

Képen a kávészünet sorsjegy látható.

A fő játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a „NYERŐ SZIMBÓLUMOK” felirat alatti szimbólumok valamelyikét, 2X szimbólumot vagy 5X szimbólumot kell találnia az „ÖN SZIMBÓLUMAI” felirat alatti játékmező alatt. A játékos nyereménye az ehhez a szimbólumhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. Amennyiben a kaparófelület alatt 2X szimbólum található, a játékos nyereménye a nyereményösszeg KÉTSZERESE. Amennyiben a kaparófelület alatt 5X szimbólum található, a játékos nyereménye a nyereményösszeg ÖTSZÖRÖSE.
A BÓNUSZJÁTÉKBAN a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. Ebben az esetben a játékos nyereménye 2500 Ft.
Nyerési esély: 1: 3,15
A részletes játékszabályzat a Részvételi Szabályzatban, valamint a sorsjegy hátoldalán található.
Az értékesítés utolsó napja: 2021. augusztus 22.
A nyeremény beváltás utolsó napja: 2021. november 20.

Ár: 500 Ft
Főnyeremény: 25.000.000 Ft

Paragrafus ikon