A képen egy fiatal nőt ábrázoló bélyegtömb látható.

személyes bélyeg

Szerkessze meg bélyegét saját arcképével, kedvenc fotójával, cége logójával!

A személyes bélyeg

 • stílusos ajándék, különleges emléktárgy,
 • levelét, képeslapját egyedivé, személyessé varázsolja,
 • reklámozási lehetőség vállalkozása számára,
 • üzenethordozó felület, mellyel kifejezheti jókívánságát.

Legújabb bélyegívünk (lenti képgalériában a második), a „Saját személyes bélyegem”

A képen Saját bélyegem reklám kép látható
 • melyen már nem csak képét, hanem szöveges üzenetét is elhelyezheti!
 • az A5 méretű, 6 db bélyeget tartalmazó ívet ajándék exkluzív mappában adjuk át Önnek.

Hogyan tudom megrendelni a saját személyes bélyegem?

 • Online (webshopos) megrendelés esetén
 1. A Posta.hu főoldalán található menüpontok közül válassza a Webshop-ot.
 2. A baloldalon található listából kattintson a Személyes bélyegre!
 3. A legördülő listából válassza ki az Önnek tetsző témát.
 4. A megjelenő ívek közül válassza ki az Önnek megfelelőt. Az ív neve mellett az ívben található 1 db bélyeg képe jelenik meg, nem a teljes ív. Az ív neve alatt pedig azt láthatja, hogy több ív megrendelése esetén egy ív ára hogyan csökken a mennyiségi kedvezménynek köszönhetően. Kattintson a „Szerkesztés” funkciógombra!
 5. Kattintson a „Kép elérése” cellába és keresse meg számítógépén a feltölteni kívánt képet!
 6. Haladjon a „Tovább a szerkesztéshez” feliratra kattintva, ezután a lenyíló menüben még módosíthatja ívválasztását. Ha a "Saját bélyegem"-et választja, beírhatja az ív fejlécén megjeleníteni kívánt szöveget. A bélyeg alatt található nagyképen, a mozgatható kerettel jelölje ki a megfelelő képrészletet.
 7. „Tovább az ellenőrzéshez” felirattal ellenőrizheti a végeredményt.
 8. Ha tetszik, kattintson a „Kosárba” gombra és rendelje meg a bélyeget.
 • Személyes vásárlás esetén a Filapostán (Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 16. szám alatt a Budapest 5 posta épületében hétfő, szerda, péntek: 8:00 - 12:30 és 12:50 - 14:00 óra között, kedd, csütörtök: 10:00 - 12:30 és 12:50 - 16:00 között), ahol a megszemélyesített ívet kollégáink helyben legyártják Önnek.
 • Megrendelőlap kitöltésével postai úton, vagy e-mailen ( szemelyesbelyeg@posta.hu) ,
 • Az ország bármely postáján, ahol kollégáink felveszik rendelését, majd a megrendelt terméket postai úton juttatjuk el Önnek.

Kell-e valamilyen egyéb díjat fizetnem a megrendelt bélyegív(ek) után?

 • A személyes bélyeget elkészíttetheti Filapostánkon (Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 16. szám alatt, a Budapest 5 posta épületében, hétfő, szerda, péntek: 8:00 - 12:30 és 12:50 - 14:00 óra között, kedd, csütörtök: 10:00 - 12:30 és 12:50 - 16:00 között), ahol a kiválasztott, megszemélyesített ívet néhány perc alatt elkészítik Önnek egyéb díj felszámítása nélkül.
 • Webshopon történő rendelés esetén a helyi postára szállítás díja 850 Ft, a házhoz szállítás díja 1050 Ft.
 • Megrendelőlapon, e-mailen megküldött rendelés esetén szintén 850 Ft a postára szállítás, és 1050 Ft a házhoz szállítás díja.

Milyen alapívek közül választhatok, hol tekinthetem meg ezeket?

Szinte bármilyen eseményhez illő bélyegívet találhat kínálhatunkban: karácsonyra, születésnapra, névnapra, gyermekszületés alkalmából, ballagásra, esküvőre, melyből ízelítőt kaphat az oldal alján található galériánkban (a képre kattintva nagyobb méretben is megtekintheti alapíveinket). A teljes kínálatot webshopunkban, a Személyes bélyeg menüpont alatt tekintheti meg.

legfontosabb tudnivalók

A feltételeket részletesen az Általános Szerződési Feltételekből ismerheti meg, az árakat és kedvezményeket a 2. sz. melléklet tartalmazza.

 • A személyes bélyeg tetszőleges képpel (arcképpel, céglogóval stb.) ellátható bélyeg, az elküldött, vagy feltöltött fotót a bélyegkép melletti, perforációval elválasztott részre nyomtatjuk rá.
 • A bélyegívek 6, 10, 20 vagy 35 bélyeget tartalmaznak.
 • A bélyegívek ára függ az ívbe foglalt bélyegek számától, valamint a különszolgáltatástól (elsőbbségi).
  Ötnél több ív vásárlása esetén az árból mennyiségi kedvezményt adunk. A kedvezmény mértékét az ÁSZF 2. sz. melléklete tartalmazza.
 • A beküldött képnek és/vagy szövegnek néhány kritériumnak meg kell felenie, pl. nem sérthet közízlést, nem hordozhat szexuális tartalmú üzenetet, nem közvetíthet politikai tartalmú üzenetet. Erről részletesen az ÁSZF 3.4.6 pontja rendelkezik.
 • A digitális képet jpg kiterjesztésben, legfeljebb 1 Mbyte méretben kérjük feltölteni, a papíralapú kép ne legyen nagyobb 13x18 cm-nél.

Tekintse meg alapíveinket (a képre kattintva nagyobb méretben is), az Ön képe a bélyeg melletti, ikonnal jelölt területre kerül ("Saját bélyegem" esetén - második kép - nagyított méretben az ív felső részére is)!