eSzig_fejlec

kártyaolvasók

Biztonságos, praktikus - vásárolja meg most!

Két típusú kártyaolvasót különböztetünk meg: az alaptípust, illetve a pin-paddal és kijelzővel ellátottat. Míg az alaptípus esetén a PIN kód bevitele és a visszajelzés magán a számítógépen történik, a kibővített funkcionalitású modellek esetében viszont már a kártyaolvasón, amely a biztonság mellett a praktikumot szolgálja. Ennek megfelelően utóbbi típus inkább hivatali felhasználásra készült, míg az alaptípust magánszemélyek részére ajánljuk.

A kártyaolvasó segítségével lehetőség nyílik az e-személyi igazolvány biztonságos tárolójából kiolvasni az egyes ügymenetekhez szükséges adatokat. Az elérhető szolgáltatások folyamatosan bővülő listájáról az eszemelyi.hu oldalon található részletes felvilágosítás.

A Postán a német gyártású REINER SCT cyberJack® RFID kártyaolvasói közül két - Belügyminisztérium által bevizsgált típust forgalmazunk:

reiner_kartyaolvaso

A basis alaptípus USB kapcsolaton biztosítja a számítógép és az igazolvány közötti kommunikációt, amelynek segítségével lehetősége nyílik az eszemelyi.hu oldalon elérhető szolgáltatások igénybevételére.

A használathoz nincs szükség illesztőprogram telepítésére (kivéve a Windows 10 operációs rendszert, ehhez az illesztőprogram letölthető a Terméktámogatás oldalról)

 

reiner_standard_hunA kibővített funkcionalitású – webshopunkban árusított – standard HUN típus már saját kijelző és billentyűzet mellett magyar nyelvű menüvel is rendelkezik. Így biztosítja a vállalati, vagy hivatali környezetben történő biztonságos és kényelmes kódbevitelt. Orvosi rendelők, ügyvédi irodák, közjegyzők, végrehajtók számára praktikus megoldás. A használathoz a Terméktámogatás oldalról tölthető le illesztőprogram.

Az online rendszerek irányába biztonságos kapcsolaton történő adattovábbítást biztosító alkalmazás mindkét készülékhez az eszemelyi.hu oldalról tölthető le.


 

A Reiner cyberJack® RFID basis és standard termékeket a Belügyminisztérium1 és a BSI – azaz a német Szövetségi Információbiztonsági Hivatal2 is bevizsgálta, megfelelőségüket mindkét szervezet tanúsítja.

A kártyaolvasókat ingyenes kiszállítással 12 990, illetve 29 990 Ft-ért vásárolhatja meg webshopunkban.

 

1 http://eszemelyi.hu/kartyaolvaso/kartyaolvaso_altalanos_informaciok

2 https://www.bsi.bund.de/SharedDocs/Zertifikate_TR/PA_Chipkartenleser/BSI-K-TR-0066-2010.html
 https://www.bsi.bund.de/SharedDocs/Zertifikate_TR/PA_Chipkartenleser/BSI-K-TR-0067-2010.html