nyeremenybetet_fejlec

TakaréK Nyereménybetét

 

Már 10 000 Ft-os Takarék Nyereménybetéttel is havonta:

  • Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy
robogó
  • 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát nyerhet.
notebook

Negyedévente pedig kisorsolásra kerül legalább 1 darab:

  • Suzuki Vitara 1,0 Boosterjet GL típusú autót vagy,
vitara
  • Nyerési esélyeit növelheti, ha minél nagyobb értékben vásárol Takarék Nyereménybetétet, az egy ügyfél által váltható maximális összeg nincs korlátozva.
  • Amíg vissza nem váltja, minden hónapban részt vesz a sorsoláson.
  • Már 10 000 Ft-os címlettől megvásárolható, de 20 000, 50 000, 100.000, 200 000 Ft vagy Posta Számlacsomagokról 150 000 Ft értékű címlettel is váltható.
  • Bármely magyar állampolgárságú, nagykorú, cselekvőképes, természetes személy válthat Takarék Nyereménybetétet, aki Magyarországon bejelentett állandó lakcímmel, valamint belföldi vezetékes vagy mobiltelefonszámmal rendelkezik.
  • A befektetett összeg bármikor, költségmentesen visszaváltható.

Adózás a nyeremény után:

  • A Tárgynyeremény és a Megváltási érték után keletkező adófizetési kötelezettséget a Bank fizeti meg.

Sorsolás:

  • A sorsoláson azok a Takarék Nyereménybetétek vesznek részt, amelyek legalább a sorsolást megelőző teljes hónapban (a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig) forgalomban voltak. A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 08. napján történik. Ha ez a nap munkaszüneti napra esik, úgy az azt követő első munkanap a sorsolás napja. 2017.06.26. napjától a Nyereménybetét neve: Takarék Nyereménybetét. A Nyereménybetét elnevezése a termék feltételeit, kondícióit nem érinti, a megkötött (FHB) Nyereménybetét szerződések érvényesek és hatályosak. A fenti időponttól – bármely Nyereménybetéttel összefüggő dokumentumban, kommunikációban – a Takarék Nyereménybetét alatt értendő az ezen időpontot megelőzően használt Nyereménybetét és FHB Nyereménybetét kifejezés is.

A Takarék Nyereménybetét aTakarékbank Zrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. Takarékbank Zrt. közvetítője, többes kiemelt közvetítői engedélyének száma: EN-I-871/2010.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részleteket és feltételeket a www.posta.hu és a www.takarekbank.hu honlapon elérhető – a Magyar Posta Zrt. hálózatában értékesített lakossági betétekre, valamint a Bankszámlákon elhelyezhető Betétek és Takarék Nyereménybetétek kondícióira vonatkozó – Hirdetmény és a Lakossági Takarék Nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételei tartalmazza, vagy tájékoztatásért forduljon a postai munkatársakhoz.

Mi történik akkor, ha nyertem, de a sorsolást követő 30 napon belül nem jelentkeztem a nyereményért?

A nyeremény nem évül el. A sorsolás időpontjától számított 30. napon túl ugyanakkor a nyertes már nem a kisorsolt nyereménytárgyra, hanem kizárólag a nyeremények megváltási értékének (ami nem azonos a nyeremény piaci értékével) átvételére jogosult. Ennek mértékét a Takarék Nyereménybetét sorsolásakor hatályos vonatkozó Hirdetményben tájékoztató jelleggel teszi közzé a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások

Már van Nyereménybetétje, és szeretné tudni, hogy nyert-e? Kattintson ide és megtudja!

NYERTEM?

Takarék Netbank belépés

Archív Netbank: 2019. november 1. előtti adatok, számlakivonatok (megbízás ezen a felületen nem adható meg)

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók

oba_takarek_logo

A Takarékbank bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.szhisz.hu oldalon találhatók.