Nyereménybetét

Minden hónap nyerő hónap

Mit kell tudni a Nyereménybetétről?

 • Bankszámlával és akár bankszámla nyitás nélkül is igénybe vehető a kijelölt postákon.
 • Nyerési esélyeit növelheti, ha minél nagyobb értékben vásárol Nyereménybetétet, az egy ügyfél által váltható maximális összeg nincs korlátozva.
 • Már 10 000 Ft-os címlettől megvásárolható, de 20 000, 50 000, 100 000, 200 000 Ft vagy bankszámláról 150 000 Ft értékű címlettel is váltható.
 • Bármely magyar állampolgárságú, nagykorú, cselekvőképes, természetes személy válthat Nyereménybetétet, aki Magyarországon bejelentett állandó lakcímmel, valamint belföldi vezetékes vagy mobiltelefonszámmal rendelkezik.
 • Nyereménybetét névértéken bármikor, költségmentesen visszaváltható.

Állandó nyeremények:

 • havonta 300.000 Ft értékű Notebook.hu Ajándékkártya
 • kéthavonta Suzuki Vitara 1.4 Mild Hybrid GL+ 2WD 6MT típusú gépjármű 7.660.000 Ft értékben
 • Sorsolás: a sorsoláson azok a Nyereménybetétek vesznek részt, amelyek legalább a sorsolást megelőző teljes hónapban (a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig) forgalomban voltak. A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 08. napján történik. Ha ez a nap munkaszüneti napra esik, úgy az azt követő első munkanap a sorsolás napja.
 • Adózás a nyeremény után: a nyereményekkel kapcsolatos adókötelezettségeket a Bank teljesíti. Amennyiben a Nyertes nem a tárgy-, vagy gépjárműnyereményt, hanem annak értékét kéri/veszi át, úgy a Nyertes a Megváltási értékére jogosult. A Megváltási érték a mindenkor hatályos adómértékkel csökkentett összeg.
 • Már van Nyereménybetétje, és szeretné tudni, hogy nyert-e?
  Kattintson ide és megtudja! NYERTEM?

Nyereménybetét az MBH Bank Nyrt terméke. A Magyar Posta Zrt. MBH Bank Nyrt közvetítője.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részleteket és feltételeket a www.posta.hu és a www.mbhbank.hu honlapon elérhető Hirdetmény és a Lakossági Nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételei tartalmazza, vagy tájékoztatásért forduljon a postai munkatársakhoz.
A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetők a www.mbhbank.hu weboldalon.

Mi történik akkor, ha nyertem, de a sorsolást követő 30 napon belül nem jelentkeztem a nyereményért?

A nyeremény nem évül el. A sorsolás időpontjától számított 30. napon túl ugyanakkor a nyertes már nem a kisorsolt nyereménytárgyra, hanem kizárólag a nyeremények megváltási értékének (ami nem azonos a nyeremény piaci értékével) átvételére jogosult. Ennek mértékét a Nyereménybetét sorsolásakor hatályos vonatkozó Hirdetményben tájékoztató jelleggel teszi közzé a MBH Bank Nyrt.