nyeremenybetet_fejlec

Nyereménybetét

Egy régi ismerős – Nyereménybetét

Ha Nyereménybetét szerződést köt, a május 08. napi extra sorsoláson akár egy Ford Mustang EcoBoost személyautót is nyerhet.

A Ford Mustang EcoBoost személyautó 2017.április 01. napjától 2017.április 30. napjáig, megszakítás nélkül forgalomban lévő Nyereménybetétek tulajdonosai között kerül kisorsolásra, ezen Ügyfelek továbbá a május havi Tárgynyeremények és Gépjárműnyeremény sorsolásán is részt vesznek.

 • Autót, robogót, és Notebook.hu ajéndékkártyát nyerhet, miközben pénze biztonságos helyen van!
 • Vásároljon FHB Nyereménybetétet, és 2017. március 08. napjával kezdődően nyerhet az alábbi nyeremények közül:
 • Havonta egy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú autót,
vitara
 • havonta egy Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy
robogó
 • havonta egy 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát nyerhet.
notebook
 • Nyerési esélyeit növelheti, ha minél több vagy nagyobb összértékű Nyereménybetétet vásárol, az egy ügyfél által váltható maximális összeg nincs korlátozva.
 • Nincs lejárata – amíg vissza nem váltja, minden hónapban részt vesz a sorsoláson. Már 10 000 Ft-os címlettől megvásárolható, de 20 000, 50 000, 100.000, 200 000 Ft vagy Posta Számlacsomagokról 150 000 Ft értékű címlettel is váltható.
 • Bármely magyar állampolgárságú, nagykorú, cselekvőképes, természetes személy válthat Nyereménybetétet, aki Magyarországon bejelentett állandó lakcímmel, valamint belföldi vezetékes vagy mobiltelefonszámmal rendelkezik.
 • A befektetett összeg bármikor, költségmentesen visszaváltható.

Adózás a nyeremény után:

 • A Tárgynyeremény és a Megváltási érték után keletkező adófizetési kötelezettséget a Bank fizeti meg.

Sorsolás:

 • A sorsoláson azok a Nyereménybetétek vesznek részt, amelyek legalább a sorsolást megelőző teljes hónapban (a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig) forgalomban voltak. A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 08. napján történik. Ha ez a nap munkaszüneti napra esik, úgy az azt követő első munkanap a sorsolás napja.

A Nyereménybetét az FHB Bank Zrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. az FHB Bank Zrt. közvetítője, többes kiemelt közvetítői engedélyének száma: EN-I-871/2010.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további részleteket és feltételeket a www.posta.hu és a www.fhb.hu honlapon elérhető – a Magyar Posta Zrt. hálózatában értékesített lakossági betétekre, valamint a Bankszámlákon elhelyezhető Betétek és Nyereménybetétek kondícióira vonatkozó – Hirdetmény és a Lakossági nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételei tartalmazza, vagy tájékoztatásért forduljon a postai munkatársakhoz.

Mi történik akkor, ha nyertem, de a sorsolást követő 30 napon belül nem jelentkeztem a nyereményért?

A nyeremény nem évül el. A sorsolás időpontjától számított 30. napon túl ugyanakkor a nyertes már nem a kisorsolt nyereménytárgyra, hanem kizárólag a nyeremények megváltási értékének (ami nem azonos a nyeremény értékével) átvételére jogosult. Ennek mértékét a Nyereménybetét sorsolásakor hatályos hirdetményben tájékoztató jelleggel teszi közzé az FHB Bank.