weboldal_fejlec_posta_1

EUROLEASING – FINASZÍROZÁSI MEGOLDÁSOK A POSTÁN

Mire jó a lízing?

Amikor egy nagyértékű fogyasztási cikket szeretnénk vásárolni (pl. egy autót), a legtöbb esetben háromféleképpen juthatunk hozzá. Mélyen a zsebünkbe nyúlunk, és egyszerűen megvásároljuk, vagy – ha nem tudunk, illetve nem akarunk egyszerre nagyon sok pénzt költeni rá - felvehetünk hitelt vagy lízingelhetjük is azt. Egy autó lízingelésénél például előbb kezdhetjük el használni azt, minthogy kifizettük volna az értékét. Az autó árát havidíjban törlesztjük, így amíg ki nem fizettük a teljes lízingdíjat, az a lízingcég tulajdonában mard. Ha a lízingfizetés időtartama lejár, az autó a lízing típusától függően a miénk lesz.

Mi a lízing:

A Finanszírozó (lízingbeadó) megvásárolja az Ügyfél (lízingbevevő) által kiválasztott gépjárművet, majd használatba adja. A tulajdonjog a szerződés futamideje alatt a Finanszírozónál van.

  • Zártvégű pénzügyi lízing esetén a lízingbevevő a futamidő végén automatikusan tulajdonossá válik.
  • Nyíltvégű pénzügyi lízing esetén a futamidő végén a lízingbevevő dönthet a tulajdonjogról.

Finanszírozható eszközök:

  • Autó, motor és kishaszongépjárművek
  • Mezőgazdasági gép és eszközfinanszírozás
  • Nagyhaszongépjárművek, általános gépek és egyéb eszközök

Mely ügyfelek számára érhetőek el a finanszírozási lehetőségek?

  • Magánszemély
  • Egyéni és társas vállalkozások
  • Őstermelők és családi gazdaságok

A kijelölt postákon rendelkezésre álló tájékoztatók megismerését követően, adatai megadása után, az Euroleasing munkatársai felveszik Önnel a kapcsolatot és segítenek a megfelelő konstrukció kiválasztásában.

Jogi tájékoztató:

Felhívjuk fogyasztónak minősülő látogatóink figyelmét arra, hogy a honlapunkon elérhető, fogyasztóknak szóló kereskedelmi kommunikációba foglalt tájékoztatás nem teljeskörű, a finanszírozási konstrukciók az Euroleasing Zrt. konstrukciói, melyre az Euroleasing Zrt. általános szerződési feltételei irányadóak. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti konkrét ajánlattételnek, annak célja a figyelemfelkeltés és az abban foglaltakat az Euroleasing Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja.

Az Euroleasing Zrt. fenntartja a hitelbírálat jogát, továbbá a szerződéskötés feltételeként a lízingtárgyként szolgáló gépjárműre teljeskörű casco megkötését írhatja elő. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli nyíltvégű pénzügyi lízing esetén fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték összegének 25%-a, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A teljes hiteldíj mutató: 0,0%-tól 35,5%-ig. Az egyedi THM mértéke az egyedi finanszírozási ügylet futamidejétől és a konstrukció díjaitól függ. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel és lízing árfolyam- és kamatkockázatát.

Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.) az Euroleasing Zrt. függő ügynöke, jelen termékek értékesítését csak a kijelölt postahelyein végzi. A pénzügyi szolgáltató az Euroleasing Zrt. (1134 Budapest, Lőportár utca 24).