Részletek

 

 

 

 

 

Részletek

 

 

 

 

 

Részletek

 

 

 

 

 

Részletek

 

 

 

 

 

Részletek

 

 

 

 

 

RÉSZLETEK

 

 

 

 

 

 

Részletek

 

 

 

Részletek

Hírek

TOOSZ megallapodas 360 x 235

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Posta Zrt. és a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége

A Posta érték, ezért a postából ki kell hozni a maximumot és még versenyképesebbé kell tenni. Meg kell teremteni a gazdaságos és fenntartható működés feltételeit, továbbá a Postának az ország legnagyobb postai szolgáltatási és csomaglogisztikai vállalataként meg kell felelnie a 21. század elvárásainak.

TOVÁBB
picture-lightbox-360x235px

Negyedik a Posta az ESG lista környezeti rangsorában

A Magyar Posta az ESG lényegét jelentő három fő dimenzió közül a környezeti szempontú rangsorban az előkelő negyedik helyen végzett, a Magyar Telekom, az MVM-csoport és a Richter Gedeon mögött.


 


Tovább
adathalaszat-360x235px

Továbbra is adathalász levelet és sms-t VAGY KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN ÁLFELHÍVÁSOKAT küldenek a Magyar Posta nevében

Vigyázat: a bankkártyája adatai és a bankszámláján lévő pénz kerül veszélybe, ha a káros e-mail hivatkozására kattint vagy óvatlanul adatokat ad meg!Tovább
További hírek...
fooldal-karrier-banner-gomb-nelkul-1920x400px

 

 

 

 

Részletek

 

Blog

Peldakep-jeloltek-Serfozo_8625360x235px

A MUNKÁJA A HIVATÁSA

Immár kilenc éve dolgozik kézbesítőként Serfőző Mónika, akit tavaly beválasztottak a Postás Példakép jelöltjei közé. Sokáig Szigetszentmiklóson vitte a küldeményeket ügyfeleinek, de néhány hónapja már Halásztelken kézbesít, az ott élők legnagyobb örömére. Nehéz volt a váltás, de mára már nagyon szereti az új járását, az ott élő embereket.

TOVÁBB
CSA_MPKonf-433-360x235

„SZERETNÉK JÓBAN LENNI A VILÁGGAL” - EGY CSÉSZE KÁVÉ CSONKA ANDRÁSSAL

„Az elhivatott, kötelességtudó emberek nagyon fontos oszlopai a Magyar Postának. Hajrá!" üzeni Csonka András, több rendezvényünk házigazdája a postásoknak. A színésszel felelevenítettünk pár Família Kft-s emléket, beszélgettünk gyerekkorról és pályakezdésről, valamint megtudtuk azt is, hogy harminc éve saját postafiókja van.

Tovább
szegedi_jogyakorlat-360x235px

SZEMÉLYRE SZABOTT FELADATOK A A SZEGEDI LOGISZTIKAI ÜZEMben

A Szegedi Logisztikai Üzem jógyakorlata is megerősít minket abban, hogy a feladatok testreszabásával és odafordulással win-win helyzet alakítható ki: a megváltozott munkaképességű kollégáink értéket teremtenek társaságunknál, ami az egyének számára is számos előnnyel jár.

Tovább
További blogbejegyzések...