posta_eloszto_belyeg

A BÉLYEGEK TÁRHÁZA

A Filaposta egy különleges hely, ahol nem csak a bélyeggyűjtés szerelmesei találkozhatnak: a „bélyegek tárháza” reprezentatív körülmények között várja lakossági és céges ügyfeleit.

Nyitvatartás:

Hétfő, szerda, péntek:
8:00 - 12:30
12:50 - 14:00

Kedd, csütörtök:
10:00 - 12:30
12:50 - 16:00

A képen a Filaposta látható

MELYEK A FILAPOSTA ELŐNYEI?

  • Kényelmes
    Ügyfeleinket, legyen szó nagyobb mennyiségű bélyeget vásárló céges partnerünkről, vagy különleges darabokat kereső bélyeggyűjtőről, könnyen elérhető, gazdag termékkínálattal és szakszerű kiszolgálással várjuk.
  • Sokoldalú
    A Filapostán megvásárolható a postai árusításban lévő bélyegek és filatéliai termékek teljes választéka, bélyegújdonságok, alkalmi és forgalmi bélyegek, elsőnapi bélyegzésű alkalmi borítékok, emléklapok, bélyegévkönyvek, Bélyegkincstárak, tematikus bélyegcsomagok, keretezett bélyegképek.
  • Személyre szabott szolgáltatások
    A Filapostán Ön személyes bélyegeket is készíttethet (fotózással), kérhet alkalmi bélyegzést, bélyeg-előfizetést köthet, és megrendelheti kihelyezett postaszolgálatunkat is.

Hol található a Filaposta?

A Filapostát a Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 16. szám alatt látogathatja meg, a Budapest 5 posta épületében.

Nyitvatartás

Hétfő, szerda, péntek:
8:00 - 12:30
12:50 - 14:00

Kedd, csütörtök:
10:00 - 12:30
12:50 - 16:00

Megközelítés

A Filaposta a Szent István Bazilika közvetlen környezetében található.
Elérhető az 1-es metró (Kisföldalatti) Bajcsy-Zsilinszky úti megállójától gyalogosan a Nyugati tér felé, vagy a 3-as metró Arany János utcai megállójától gyalogosan a Deák Ferenc tér felé.
A Filaposta és a Budapest 5 posta bejárata megegyezik.