posta_eloszto_belyeg

A BÉLYEGEK TÁRHÁZA

A Filaposta egy különleges hely, ahol nem csak a bélyeggyűjtés szerelmesei találkozhatnak: a „bélyegek tárháza” reprezentatív körülmények között várja lakossági és céges ügyfeleit.

Nyitvatartás:

Hétfő, szerda, péntek:
8:00 - 12:30
12:50 - 14:00

Kedd, csütörtök:
10:00 - 12:30
12:50 - 16:00

A képen a Filaposta látható

MELYEK A FILAPOSTA ELŐNYEI?

 • Kényelmes
  Ügyfeleinket, legyen szó nagyobb mennyiségű bélyeget vásárló céges partnerünkről, vagy különleges darabokat kereső bélyeggyűjtőről, könnyen elérhető, gazdag termékkínálattal és szakszerű kiszolgálással várjuk.
 • Sokoldalú
  A Filapostán megvásárolhatóak a bélyegújdonságok, a postai árusításban (kibocsátási dátumtól számított 2 évig elérhetőek) lévő bélyegek és egyéb filatéliai termékek (emléklapok, bélyegévkönyvek, Bélyegkincstárak, tematikus bélyegcsomagok, keretezett bélyegképek) teljes választéka.
  Továbbá 2017. évig visszamenőleg elérhetőek az alkalmi és forgalmi bélyegek, elsőnapi bélyegzésű alkalmi borítékok a készletek erejéig (a 2017. előtti bélyegek vásárlására a webáruházukban van lehetőség, illetve e-mail-ben a philately@posta.hu e-mail címen).
 • Személyre szabott szolgáltatások
  A Filapostán Ön személyes bélyegeket is készíttethet (fotózással), kérhet alkalmi bélyegzést, bélyeg-előfizetést köthet, és megrendelheti kihelyezett postaszolgálatunkat is.

Hol található a Filaposta?

A Filapostát a Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 16. szám alatt látogathatja meg, a Budapest 5 posta épületében.

Nyitvatartás

Hétfő, szerda, péntek:
8:00 - 12:30
12:50 - 14:00

Kedd, csütörtök:
10:00 - 12:30
12:50 - 16:00

Megközelítés

A Filaposta a Szent István Bazilika közvetlen környezetében található.
Elérhető az 1-es metró (Kisföldalatti) Bajcsy-Zsilinszky úti megállójától gyalogosan a Nyugati tér felé, vagy a 3-as metró Arany János utcai megállójától gyalogosan a Deák Ferenc tér felé.
A Filaposta és a Budapest 5 posta bejárata megegyezik.