KÖZMŰSZOLGÁLTATÓI ÜGYINTÉZÉS

Kozmufejlec
eon nkm_aram2019 nkm_foldgaz2019

 

 

 

A postákon létrehozott ügyintézési pontok egy részén – a kijelölt ablakoknál – a fogyasztók bejelentéseket tehetnek, továbbá hozzájuthatnak a közműszolgáltatók (E.ON Energiakereskedelmi Kft., NKM Áramszolgáltató Zrt., NKM Földgázszolgáltató Zrt.) egyes formanyomtatványaihoz. Az ügyfélszolgálati fiókirodaként működő postákon a közműszolgáltatókkal kapcsolatos egyéb ügyintézésre (adatmódosítás, számlázás, mérőállás rögzítése) is lehetőség van.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény ("VET”) 50/B §-ának módosulására tekintettel az E.ON Energiakereskedelmi Kft, 2019. április 30-án megszünteti a Magyar Posta postahelyein üzemeltetett E.ON ügyintézési, panaszfelvételi pontjait ("E.ON Posta Pontok").
A változás 45 település Postahelyeit érinti, melyek listája a www.eon.hu és a www.posta.hu oldalon egyaránt megtalálható.
A jövőben E.ON-os ügyeit az E.ON Online ügyfélszolgálatán, (www.eon.hu/ugyintezes) vagy telefonos, illetve személyes ügyfélszolgálatainak valamelyikén intézheti, melyek elérhetőségeit a www.eon.hu oldalon a lakossági elérhetőségeknél találja meg.

Az NKM ügyfélkapcsolati pontjait is érinti a változás. Azokon a Postahelyeken, amelyeken a földgáz- és az áramügyintézésre nagyon alacsony érdeklődés volt, megszűnik ez a lehetőség. Az NKM weboldalán működő kereső megmutatja, hogy az egyes településekhez melyik személyes ügyfélkapcsolati pontok vannak legközelebb: www.nemzetikozmuvek.hu/irodak

E.ON Energiakereskedelmi Kft.

NKM Áramszolgáltató Zrt. (a Nemzeti Közművek áramszolgáltatója)

NKM Földgázszolgáltató Zrt. (a Nemzeti Közművek földgázszolgáltatója)