Miért érdemes Ajándékkártyát ajándékozni?

  • Mert rugalmasan felhasználható: bankkártyával és/vagy készpénzzel feltölthető, szabadon átruházható, és a feltöltési összegét is Ön határozhatja meg!
  • Mert minden alkalomra praktikus ajándék, legyen az karácsony, születésnap, névnap, nőnap, anyák napja, ballagás vagy esküvő.
  • Mert időt spórolhat, hiszen nem kell végigjárnia minden üzletet, a postán egy helyen megtalálja a könyv, sportruházati vagy épp a játék kategóriájú Ajándékkártyákat is.
  • Mert ÉnPostám Hűségpontjait is beválthatja az Ajándékkártya vásárlásra!*

Országosan 319 postán vásárolhat a partnereink által kínált Ajándékkártyák közül. A Paysafecard terméket pedig 752 postán vásárolhatja meg. A fogalmazást végző posták listáját ide kattintva érheti el.

Az általános szerződési feltételek a Kártyakibocsátó partnerek weboldalán találhatóak meg.

A POSTA ÁLTAL FORGALMAZOTT AJÁNDÉKKÁRTYÁK

Ajándékkártya típusa Címlet Felhasználás Érvényesség Kártyakibocsátó partner elérhetőségei
XBOX GAME Pass CORE (Új!) 3,6,12 hónapos előfizetés A digitális ajándékkód hozzáférést nyújt 25 letölthető játékhoz, a legfejlettebb többszereplős játékhálózathoz illetve kedvezményes vásárlási lehetőségekhez. Az ajándékkód a vásárlást követően azonnal aktív és korlátlan ideig használható fel. Termékinformáció: www.xbox.com
Ügyfélszolgálati elérhetőség: https://support.microsoft.com/hu-hu
Microsoft 365 előfizetés Egyszermélyes verzió, Családi verzió 12 hónapra szóló előfizetéses program- és szolgáltatáscsomag, mely tartalmazza többek között a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook prémium verzióit. Az ajándékkód a vásárlást követően azonnal aktív és korlátlan ideig használható fel. Termékinformáció: www.microsoft.com
Ügyfélszolgálati elérhetőség: https://support.microsoft.com/hu-hu
Libri Ajándékkártya 5.000 Ft, 10.000 Ft Könyvek, zenei kiadványok, filmek vásárlására a Libri üzletekben és a www.libri.hu weboldalon. A kártyán levő összeg több részletben is levásárolható. A kártya a vásárlást  követő napon aktív és 1 évig használható fel. www.libri.hu
Telefon: 06-80-254-274
ugyfelszolgalat@libri.hu
XBOX GAME Pass 3 hónapos előfizetés A digitális ajándékkód hozzáférést nyújt több mint 100 játékhoz XBOX konzolokon és Windows10 PC-n. Az ajándékkód a vásárlást követően azonnal aktív és korlátlan ideig használható fel. Termékinformáció: www.xbox.com
Ügyfélszolgálati elérhetőség: https://support.microsoft.com/hu-hu
XBOX GAME Pass ULTIMATE 1 és 3 hónapos előfizetés A digitális ajándékkóddal elérhető előfizetés magába foglalja az XBOX Live, XBOX GAME Pass, PC Game Pass előfizetéseket egyaránt. Az ajándékkód a vásárlást követően azonnal aktív és korlátlan ideig használható fel. Termékinformáció: www.xbox.com
Ügyfélszolgálati elérhetőség: https://support.microsoft.com/hu-hu
MINECRAFT MINECOIN 1720 COINS, 3500 COINS A digitális ajándékkód aktiválásával az XBOX konzolokon és Windows10 PC-n elérhető MINECRAFT játék korlátlan bővíthetőségéhez lehet hozzájutni, extra tartalmakkal a Minecraft piactérről. Az ajándékkód a vásárlást követően azonnal aktív és korlátlan ideig használható fel. Ügyfélszolgálati elérhetőség: https://support.microsoft.com/hu-hu
Háda Ajándékkártya 5.000 Ft, 10.000 Ft Stílusos minőségi ruházati termékek, könyvek vásárlására a Háda üzleteiben. Egy vásárlás alkalmával a teljes összeget fel kell használni. A kártya a vásárlást követő 24 óra múlva aktív és 1 évig használató fel. www.hada.hu/utalvany-aszf
Paysafecard 5.000 Ft; 10.000 Ft, 15.000 Ft, 25.000 Ft A Paysafecard fizetési logóval ellátott webshop-okban lehet beváltani például: Játékok; Streaming és letöltési szolgáltatások; Software letöltések; Közösségi oldalak; E-kereskedelem; E-könyvek; Felhő szolgáltatások; Fogadás, szerencsejáték; Jegyértékesítés, utazás; X-box, Playstation, Steam Vásárlást követően azonnal felhasználható. https://www.paysafecard.com/help
Képen postai hűségkártya látható.*A kiválasztott Ajándékkártyát akár ÉnPostám Hűségpontjaival is kifizetheti! Ha van ÉnPostám kártyája, akkor a gyűjtött Hűségpontjait Ajándékkártya vásárlására is beválthatja. Nincs még ÉnPostám kártyája? Ne maradjon le a kedvezményekről! Igényeljen most online!

Az Ajándékkártyák forgalmazást a Magyar Posta Zrt. az META-MTPS Informatikai Szolgáltató Kft., mint köztes informatikai szolgáltató nevében végzi.
GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

 

 

Mi az Ajándékkártya?

Az Ajándékkártya egy bankkártya formátumú (műanyag vagy papír alapú), feltölthető értékkártya, amely az aktiválásáig (feltöltésig) önálló értékkel nem bír. Feltölthető rá fix vagy tetszőleges összeg, mely a kártyakibocsátó partner által meghatározottak szerint levásárolható. Nincs megszemélyesítve, ezért azt a vásárló tovább ajándékozhatja. Az Ajándékkártyán szereplő összeg a kártyakibocsátó üzleteiben és/vagy online vásárolható le a kártya hátoldalán jelzett időpontig (általában 1 év).
Egyes Ajándékkártyákat digitális formában előállított ajándékkódként lehet a postákon megvásárolni. Ezeknél fizikai formátumú kártya nem kerül átadásra, hanem a termékleírással együtt egy A4-es méretű lapot adnak át a postai munkatársak, melyen a vásárláshoz előállított egyedi kód szerepel. A kinyomtatott kódot és termékleírást egy egyedi dísztasakban kapják meg a vásárlók.

Hol lehet Ajándékkártyát beváltani?

A megvásárolt Ajándékkártya beváltási módjáról részletes információ a kártyakibocsátó honlapján található.

Visszacserélhetem-e a kártyát, ha meggondolom magam?

Vásárlást követően az Ajándékkártyát kibocsátó cég felé fordulhat ilyen igényeivel, a kártya egyik oldalán (digitális ajándékkód esetén a külön nyomtatásra kerülő dokumentumon) található ügyfélszolgálati telefonszámon.

Elvesztettem az Ajándékkártyát, mielőtt felhasználtam volna. Mi a teendő?

Vásárlást követően az Ajándékkártyát kibocsátó cég felé fordulhat, a kártya egyik oldalán (digitális ajándékkód esetén a külön nyomtatásra kerülő dokumentumon) található ügyfélszolgálati telefonszámon.

Megsérült a kártyán a kód, ami szükséges a beváltáshoz. Mit tehetek?

Vásárlást követően az Ajándékkártyát kibocsátó cég felé fordulhat, a kártya egyik oldalán (digitális ajándékkód esetén a külön nyomtatásra kerülő dokumentumon) található ügyfélszolgálati telefonszámon.

A Posta webshopjában meg tudom rendelni az Ajándékkártyákat?

A Posta webshopjában egyelőre nem lehet Ajándékkártyát rendelni. Javasoljuk, keresse fel a  kijelölt posták egyikét, ahol Ajándékkártyát árusítanak.

Mennyi ideig érvényes az Ajándékkártya?

Az Ajándékkártyák jellemzően a kiállítást követő 1 évig érvényesek, de vannak olyan kártyák is, amelyeknél nincs lejárati idő (pl. digitális ajándékkódoknál). Lejáratra vonatkozó információt az Ajándékkártyán talál.