MBH LAKOSSÁGI BANKSZÁMLÁK

Válassz az igényeidnek leginkább megfelelő MBH Bank Számlacsomagot!

Mindennapi pénzügyeid intézéséhez elengedhetetlen egy számla használata, amellyel kényelmesen teljesítheted hétköznapi fizetési megbízásaidat, legyen az hiteltörlesztés vagy a közüzemi díjak kiegyenlítése.

Intézd banki és postai ügyeidet egy helyen, már a postahelyeken is elérhetők az MBH Bank lakossági számlacsomagok!

A postahelyeken elérhető MBH Bank lakossági számlacsomagok:
MBH Kedvezmény Számlacsomag
MBH Kedvezmény Plusz Számlacsomag
MBH Diák Számlacsomag

MBH Belépő H Számlacsomag (kizárólag személyi kölcsön igénylés esetén)

A Magyar Posta Zrt. munkavállalói részére elérhető MBH Bank lakossági számlacsomag:
MBH Partner Plusz Számlacsomag

Az MBH Diák Számlacsomag, az MBH Partner Plusz Számlacsomag, az MBH Belépő H Számlacsomag, az MBH Kedvezmény Számlacsomag és az MBH Kedvezmény Plusz Számlacsomag az MBH Bank Nyrt. termékei. A Magyar Posta Zrt. az MBH Bank Nyrt. függő kiemelt közvetítője, függő kiemelt közvetítő engedélyének
száma: H-EN-I-56/2023.

További részleteket és feltételeket, valamint a bankszámlák számlavezetési és tranzakciós díjaira vonatkozó információkat az MBH Bank Nyrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó Betétek Általános Szerződési Feltételei, a számlához igényelhető bankkártya és az elektronikus szolgáltatások részletes feltételeit a Lakossági és Vállalati Bankkártyák Általános Szerződési Feltételei, az Elektronikus Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, A Magyar Posta Zrt. által értékesített MBH Bank Lakossági Számlacsomagok Hirdetménye, a hatályos Teljesítési rend tartalmazzák, melyek elérhetőek a Magyar Posta kijelölt postáin, illetve a mbhbank.hu honlapon.

A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetők a https://www.mbhbank.hu/hirdetmenyek/hirdetmenyek-takarekbank oldalon.

Kapocs ikon.

Kapcsolódó szolgáltatások

  • MBH NetBank szolgáltatáson keresztül egyszerűen intézheti átutalásait, fizetheti közüzemi számláit és kezelheti csoportos beszedési megbízásait
    MBH Netbank belépés
  • TeleBank +36 1 3600 366 a hét minden napján 0-tól 24 óráig elérhető telefonos ügyfélszolgálat.
  • TeleBank menüstruktúra