A képen egy férfi és egy kisfiú látható, akik dáma társasjátékot játszanak.

BANKSZÁMLA

Most mindenki előbbre léphet!

Mindennapi pénzügyei intézéséhez elengedhetetlen egy bankszámla használata, amellyel kényelmesen teljesítheti hétköznapi fizetési megbízásait, legyen az hiteltörlesztés vagy a közüzemi díjak kiegyenlítése.

Válasszon az igényeinek leginkább megfelelő bankszámlát!

Intézze banki és postai ügyeit egy helyen, már a postahelyeken is elérhetők a Takarékbank bankszámlái!

A postahelyeken elérhető Takarékbank bankszámlák:
Takarék Lakossági Bankszámla+
Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla
Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámla

A számlacsomagokról bővebb információk:
https://takarekbank.hu/maganszemelyek/postan-elerheto-szamlak

A Takarék Lakossági Bankszáma+, a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla és a Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámla a Takarékbank Zrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. a Takarékbank Zrt. közvetítője, többes kiemelt közvetítői engedélyének száma: EN-I-871/2010.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A további feltételeket és részleteket a vonatkozó Hirdetmények és Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Emellett további tájékoztatást kérhet a kijelölt postákon, TeleBankon a +36-1-3600-366-os telefonszámon, illetve a www.posta.hu és a www.takarekbank.hu weboldalakon.
A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/hirdetmenyek oldalon.

Kapocs ikon.

Kapcsolódó szolgáltatások

  • Takarék Netbank szolgáltatáson keresztül kedvező díjazással utalhat és fizetheti közüzemi számláit csoportos beszedési megbízásokkal.
    Takarék Netbank belépés
  • TeleBank +36 1 3600 366 a hét minden napján 0-tól 24 óráig elérhető telefonos ügyfélszolgálat.
  • TeleBank menüstruktúra
Paragrafus ikon.

Kapcsolódó tájékoztatók

OBA logo

A Takarékbank Zrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.