BANKSZÁMLA

Most mindenki előbbre léphet!

Mindennapi pénzügyei intézéséhez elengedhetetlen egy bankszámla használata, amellyel kényelmesen teljesítheti hétköznapi fizetési megbízásait, legyen az hiteltörlesztés vagy a közüzemi díjak kiegyenlítése.

Válasszon az igényeinek leginkább megfelelő bankszámlát!

Intézze banki és postai ügyeit egy helyen, már a postahelyeken is elérhetők az MBH Bank bankszámlái!

A postahelyeken elérhető MBH Bank Nyrt. bankszámlák:
MBH Lakossági Bankszámla+ Ifjúsági kedvezmény (14-26 év közötti ügyfelek esetén)
MBH Díjfaragó Lakossági Bankszámla
MBH Aktivitás Lakossági Bankszámla

• MBH Belépő H Bankszámla (személyi kölcsön igénylés esetén)

MBH Flotta Bankszámla
MBH Flotta Prémium Bankszámla

MBH Lakossági Bankszáma + Ifjúsági kedvezmény (14-26 év közötti ügyfelek esetén), MBH Díjfaragó Lakossági Bankszámla, MBH Aktivitás Lakossági Bankszámla, MBH Belépő H Bankszámla, MBH Flotta Bankszámla és az MBH Flotta Prémium Bankszámla a MBH Bank Nyrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. az MBH Bank Nyrt közvetítője.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A további feltételeket és részleteket a vonatkozó Hirdetmények és Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Emellett további tájékoztatást kérhet a kijelölt postákon, TeleBankon a +36-1-3600-366-os telefonszámon, illetve a www.posta.hu és a www.mbhbank.hu weboldalakon.
A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetők a https://www.mkb.hu/hirdetmenyek/kondiciok-lakossagi-ugyfeleknek oldalon.

Kapocs ikon.

Kapcsolódó szolgáltatások

  • MBH NetBank szolgáltatáson keresztül egyszerűen intézheti átutalásait, fizetheti közüzemi számláit és kezelheti csoportos beszedési megbízásait
    MBH Netbank belépés
  • TeleBank +36 1 3600 366 a hét minden napján 0-tól 24 óráig elérhető telefonos ügyfélszolgálat.
  • TeleBank menüstruktúra