takarek bankszamla 20210119

BANKSZÁMLA

Most mindenki előbbre léphet!

Mindennapi pénzügyei intézéséhez elengedhetetlen egy bankszámla használata, amellyel kényelmesen teljesítheti hétköznapi fizetési megbízásait, legyen az hiteltörlesztés vagy a közüzemi díjak kiegyenlítése.

Válasszon az igényeinek leginkább megfelelő bankszámlát!

Intézze banki és postai ügyeit egy helyen, már a postahelyeken is elérhetők a Takarékbank bankszámlái!
A postahelyeken elérhető Takarékbank bankszámlák:

A postahelyeken elérhető Takarékbank bankszámlák:
Takarék Lakossági Bankszámla+
Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla
Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámla

A számlacsomagokról bővebb információk:
https://takarekbank.hu/maganszemelyek/postan-elerheto-szamlak

A Takarék Lakossági Bankszáma+, a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla és a Takarék Aktivitás Lakossági Bankszámla a Takarékbank Zrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. a Takarékbank Zrt. közvetítője, többes kiemelt közvetítői engedélyének száma: EN-I-871/2010.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A további feltételeket és részleteket a vonatkozó Hirdetmények és Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Emellett további tájékoztatást kérhet a kijelölt postákon, TeleBankon a +36-1-3600-366-os telefonszámon, illetve a www.posta.hu és a www.takarekbank.hu weboldalakon.
A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetőek a https://www.takarekbank.hu/hirdetmenyek oldalon.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások

  • Takarék Netbank szolgáltatáson keresztül kedvező díjazással utalhat és fizetheti közüzemi számláit csoportos beszedési megbízásokkal.
    Takarék Netbank belépés
  • TeleBank +36 1 3600 366 a hét minden napján 0-tól 24 óráig elérhető telefonos ügyfélszolgálat.
  • TeleBank menüstruktúra
Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók

oba_takarek_logo

A Takarékbank Zrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.