MKB_SZK 1920x400

MKB Személyi Kölcsön már a Postán is!

Gyorsan, egyszerűen igényelheti

Postahelyeken igényelhető MKB Személyi Kölcsön konstrukciók:

  • Mini és Mini Plus
  • Midi és Midi Plus
  • Maxi és Maxi Plus
  • Extra és Extra Plus

A részletekért kattintson az alábbi oldalra:

https://www.mkb.hu/lakossagi/kolcsonok/szemelyi-kolcson

Az MKB Személyi Kölcsön postahelyeken történő igénylés feltételei eltérőek:

A Magyar Posta Zrt. postahelyein történő igénylés esetén a Plus konstrukció igénylésének feltétele, hogy a Kölcsönszerződés megkötésének időpontjában az ügyfél:

  • az MKB Banknál meglévő, vagy a Takarékbank Zrt-nél legalább 3 hónapja vezetett lakossági forint fizetési számlával vagy Befektetési Kártya számlával (továbbiakban Fizetési Számla) rendelkezik és a kölcsön futamideje alatt vállalja, hogy ezen a számlán havonta jóváírásra kerül a rendszeres havi jövedelmével egyező mértékű összeg, de legalább a választott konstrukció szerint elvárt minimum összeg, és
  • a kölcsön törlesztését a Fizetési Számláról indított állandó átutalás vagy ugyanerre a fizetési számlára adott csoportos beszedési megbízás útján teljesíti.

A Bank jogosult a kölcsön teljes futamideje alatt a fent nevezett feltételek teljesülését ellenőrizni, a Takarékbank Zrt-nél vezetett fizetési számlák esetében erre legkorábban 2023. június 01-től kerül sor.

Egyéb vonatkozásban az MKB Bank Nyrt. mindenkor hatályos Személyi Kölcsön hirdetményében rögzítettek az irányadóak, ennek megfelelően postahelyeken történő igénylés esetén is az igénylés előfeltételei és az igényléshez szükséges dokumentumok, valamint az azokra vonatkozó általános előírások alkalmazandók.

*A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke a szerződéskötési dátum, az elszámolási nap és a futamidő naptári napjainak száma alapján, valamint a feltételek változása esetén módosulhat.

Az MKB Személyi Kölcsön konstrukciók a Magyar Posta Zrt. kijelölt postahelyein igényelhetők.

Az MKB Személyi Kölcsön nyújtója és a jelen hirdetés közzétevője az MKB Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.). A Magyar Posta Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.) az MKB Bank Nyrt. függő ügynöke.
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a bírálat jogát fenntartja. A további feltételeket és részleteket a vonatkozó Hirdetmények és Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Emellett további tájékoztatást kérhet a kijelölt postákon, az MKB telefonos ügyfélszolgálatán (TeleBankon) a +36-80-350-350-os telefonszámon, illetve a www.posta.hu, a www.mkb.hu weboldalakon.
A hatályon kívüli hirdetmények, Általános szerződési feltételek, Üzletszabályzatok és egyéb dokumentációk megtekinthetők a www.mkb.hu oldalon.