enpostamkartya_fejleckep

ÉNPOSTÁM HŰSÉGPROGRAM

 

Csatlakozzon programunkhoz és
igényeljen ingyenes ÉnPostám kártyát!

 

Online kártyaigénylés

KÁRTYAIGÉNYLÉS

Még nincs hűségkártyája? Igényeljen online!

EnPostam_kartya_infograf_01

1. Online kártyaigénylés

ÉnPostám kártyáját már online is igényelheti ÉnPostám fiók létrehozását követően.

EnPostam_kartya_infograf_02_v6

2. Ügyfélkapu azonosítás

Ügyfélkapu azonosítással elvégezheti adatai hitelesítését és ezzel online véglegesítheti az ÉnPostám kártya igénylési folyamatot.

EnPostam_kartya_infograf_03

3. KÁRTYAÁTVÉTEL

Igényléskor megadott címére akár öt munkanapon belül postázzuk kártyáját, amelynek átvétele után azonnal elérhetőek a kapcsolódó szolgáltatásaink és kedvezményeink.

Amennyiben nem rendelkezik Ügyfélkapuval, ÉnPostám kártyáját személyesen is igényelheti a kijelölt posták egyikén, vagy a „Kártyaigénylés" gombra kattintva elektronikusan is kitöltheti az igénylőlapot. A kitöltött és kinyomtatott lapot személyesen adja le a kijelölt posták egyikén.

KÁRTYAIGÉNYLÉS


Partnerkedvezmények

Állandó és szezonális kedvezmények Hűségkártyásoknak

03_Bizt_pici

POSTA BIZTOSÍTÓ

- Ingyenes balesetbiztosítás
- 10% kedvezmény utasbiztosításra
- 5% kedvezmény kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra

02_PAD_pici

POSTAAUTÓ DUNA

- 10% kedvezmény alkatrészvásárláskor
- 10% kedvezmény autójavításra

05_postautazas_logo

POSTA utazás

- 5% kedvezmény minden horvátországi utazásra
- 5% postai szálláshelyre való foglalás vagy buszos körutak esetén
- 8% kedvezmény belföldi utakra

04_Bef_pici

MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT.

Vásároljon befektetési termékeket a postán és gyűjtsön hűségpontokat!

TakarekKereskedelmiBank_logo_150x40

Takarék kereskedelmi BANK ZRT.


Takarék Kereskedelmi BANK pénzügyi termékek vásárlása esetén hűségpontokat gyűjthet!

fotokonyv_pici

Posta fotókönyv

- 10% kedvezmény minden vásárláskor

AKCIÓK

ÚJDONSÁGOK, AKCIÓK

Magyar_Posta_csekkbefizeto_automata_720x470px

KOSARÁBA TESSZÜK A CSEKKBEFIZETÉST!


Kisorsoltuk a nyereményakció nyerteseit. Nézze meg, Öné lett-e a SAMSUNG UHD Smart TV, vagy az 5 Huawei tablet egyike!


RÉSZLETEK
UtsorKV_360x265px

ÉS ÖN MEDDIG MEGY EL?!


Kössön utasbiztosítást 2018.05.14.-09.16. között, gyűjtse a kilométereket és nyerjen American Tourister Soundbox bőrönd szettet!


RÉSZLETEK
posta_hu_husegkartya_360x265

LEGYEN ÖNÉ EGY 15 000 FT ÉRTÉKŰ MEDIA MARKT-AJÁNDÉKKÁRTYA!

Ha most köt PostaNyugdíj Aranytartalék nyugdíjbiztosítást, vagy PostaSzemünkfénye életbiztosítást, ajándékkártyát kaphat!

RÉSZLETEK

Kapcsolódó szolgáltatások

Huseg_ikon_utankuld

UTÁNKÜLDÉS

Idopontfoglalas_ikon

Időpontfoglalás

Huseg_ikon_kuldemenyorzes

KÜLDEMÉNYŐRZÉS

GyŰjtsön Hűségpontokat!

Vigye magával, és használja kártyáját országszerte több mint 2.000 kijelölt postán minden esetben, amikor ügyet intéz, és gyűjtse a pontjait!

Hűségpontokat gyűjthet többek között csekkbefizetés, sorsjegyek, gépi szerencsejátékok, kiskereskedelmi termékek vásárlása, MPL üzleti csomag, meghatározott banki, befektetési és biztosítási szolgáltatások igénybevétele esetén, továbbá hírlapvásárlás és -előfizetés után. A pontgyűjtés részletes feltételeiről az ÁSZF 2. sz. mellékletében olvashat.

 

Töltse le mobiljára

Töltse le okostelefonjára a Magyar Posta applikációt, regisztrálja kártyáját, és megtudhatja pontegyenlegét és legutobbi tranzakcióit, valamint lehetősége van kényelmesen időpontot foglalni postai ügyintézéséhez

Az iCsekk mobil applikációval csekkjeit gyorsan és egyszerűen kifizetheti. A befizetett csekkjei után további hűségpontokat kaphat, amennyiben az alkalmazáshoz rendeli hűségkártyáját.

 

Váltsa be pontjait!

Hűségpontjait beválthatja akár kiskereskedelmi termék vásárlására, MPL üzleti csomag feladásakor, MPL üzleti csomag árufizetési összegének kiegyenlítésére postahelyi kézbesítés során, biztosítási szolgáltatások igénybevételekor, hírlapvásárlásra és -előfizetésre. Összegyűlt pontjait postahelyi fizetésnél használhatja fel. A beváltani kívánt hűségpontok jelenleg 5 pont = 1 Ft átszámítással csökkentik a fizetendő végösszeget. A pontbeváltás részletes feltételeiről az ÁSZF 2. sz. mellékletében olvashat.

 

KÁRTYAIGÉNYLÉS

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudok ÉnPostám kártyát igényelni?

ÉnPostám kártyát igényelhet személyesen, személyazonosító okmánya bemutatása mellett 2200 kijelölt postán vagy online igénylési formanyomtatvány kitöltésével, amit ide kattintva ér el. Ezt az Önhöz legközelebb eső postán, ügyintézőnknek nyújthatja át. A programban résztvevő posták listáját itt találja.

Igényeltem ÉnPostám kártyát, de még nem kaptam meg. Mit tehetek?

A Magyar Posta Zrt. 15 naptári napon belül vállalja az ÉnPostám kártya elkészítését és kézbesítését. Amennyiben igénylése óta a 15 nap már eltelt, díjmentes pótkártya igénylésére van lehetőség. Ezt megteheti személyesen a kijelölt postákon, vagy személyazonosító okmánya adatainak megadása mellett a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül a 06-1-767-8282-es számon, a 7-es menüpont választásával.

Hány pontot kapok egy csekk befizetése után?

Egy csekk postán történő befizetése után 8 pontot írunk jóvá pontszámláján. Amennyiben a csekket csekkbefizető automatán vagy iCsekk mobilalkalmazással fizeti, 20 pontot írunk jóvá. Emellett számos más termék és szolgáltatás esetében gyűjthet pontokat, amelynek részletes listáját az Általános Szerződési Feltételek és 2. sz. melléklete tartalmazza.

Mennyi idő után kerülnek jóváírásra a pontjaim?

A jóváírás ideje annak függvényében változik, hogy Ön milyen termék vagy szolgáltatás igénybevétele után kap hűségpontot. Általában a jóváírás 3-5 munkanapon belül megtörténik, de biztosításkötés vagy FHB termék vásárlása esetén a jóváírás ennél hosszabb időt vesz igénybe, melyet a ÁSZF 2. sz melléklete részletez.

Hol tudom megnézni a pontegyenlegemet?

ÉnPostám kártyáján gyűjtött pontjai lekérdezéséhez lépjen be az ÉnPostám felületre. Amennyiben még nem regisztrált, azt itt teheti meg! ÉnPostám kártyáját a kártyán található kártyaszám megadásával regisztrálhatja. Sikeres ÉnPostám kártya regisztrációját követően az ÉnPostámba történő belépéskor megtekintheti pontegyenlegét és lekérdezheti pontszámla-történetét.

Hol és mire tudom beváltani a pontjaimat?

Pontbeváltásra az ÉnPostám kártya kezelésére kijelölt postákon van lehetőség, az Általános Szerződési Feltételek és 2. sz. mellékletében részletezett termékek vásárlása és szolgáltatások igénybevétele esetén.
A programban résztvevő posták listáját itt találja.

Mennyi ideig érvényesek a pontjaim?

Adott naptári évben gyűjtött pontok a következő év december 31-ig válthatóak be. A be nem váltott pontok a lejáratot követően törlésre kerülnek.

Mit tegyek, ha megsérült vagy elvesztettem/ellopták a kártyámat?

Bármikor igényelhet díjmentesen pótkártyát, de a pótkártya gyártásával egyidejűleg a régi kártya tiltásra kerül, amely néhány napot igénybe vehet. A visszaélések elkerülése érdekében kérjük, tiltassa le kártyáját az ügyfélszolgálaton, telefonon a 06-1-767-8282-es számon, a 7-es menüpont választásával, ahol a pótkártya igénylését is megteheti!

Hogyan regisztrálhatom a kártyámat a mobil applikációban és az ÉnPostámban?

Az ÉnPostam felületre a következő oldalon regisztrálhat, a kártyán található kártyaszám megadásával.
A Magyar Posta mobil applikációról bővebb információkat a ide kattintva talál, illetve telefonjára is letöltheti az applikációt. A letöltést követően ÉnPostám kártyáját regisztrálhatja a kártyán található azonosítószám megadásával.

Ha elfelejtettem odaadni a kártyám, utólag jóváírják a pontjaimat?

Nem, sajnos erre jelenleg nincs lehetőség. Ezért kérjük, tartsa magánál mindig ÉnPostám kártyáját, és adja át minden postán történő tranzakciót megelőzően, hogy jóváírhassuk hűségpontjait.

Cég igényelhet ÉnPostám kártyát?

Az ÉnPosta kártyát lakossági ügyfeleink számára bocsátottuk ki. Cégek számára Vállalati Ügyfél Kártya igényelhető. Igénylésére jelenleg a postákon személyesen van lehetőség.