ÉNPOSTÁM HŰSÉGPROGRAM

Az ÉnPostám kártyabirtokosok
száma átlépte az 1,2 milliót!

Csatlakozzon Ön is programunkhoz,
igényeljen kártyát

regisztráció/belépést követően!

Online kártyaigénylés
Énpostám Hűségprogram. Az Énpostám kártyabirtokosok száma átlépte az 1 milliót. Csatlakozzon Ön is a programunkhoz. A képen egy ÉnPostám hűségkártya látható.

Miért jó az ÉnPostám kártya?

A képen 5, 10 és 20 % os feliratú korongok láthatóak.

Partnerkedvezmények

A képen egy mosolygós hölgy látható, aki a kezében egy ÉnPostám kártyát tart.

akciók, Nyereményjátékok

A képen egy Énpostám hűségkártya látható, ami mellett +Pont feliratú korongok láthatóak.

Pontgyűjtés,pontbeváltás

HOGYAN IGÉNYELHETEK?

HK_lp_01

1. lépés: ÉnPostám regisztráció

Hozza létre személyes ÉnPostám fiókját.
A regisztrációt követően lépjen be, és indítsa el online az ÉnPostám kártyaigénylést.

HK_LP_02

2. lépés: ÉnPostám kártyaigénylés Ügyfélkapuval

Személyes adatai megadását követően Ügyfélkapu azonosítás után folytatható az ÉnPostám kártya igénylése. Ügyfélkapu azonosítás esetén nem szükséges személyes postai ügyintézés

HK_LP_03

3. lépés: Kártyaátvétel, virtuális kártya megjelenítése

Sikeres ÉnPostám fizikai kártyaigénylés esetén akár 5 napon belül kézhez kaphatja kártyáját az igénylés során megadott postacímére. Virtuális kártyája megjelenítéséhez elektronikus levélben küldjük meg Önnek a szükséges információkat.

DM HOZZÁJÁRULÁS AKCIÓ

enpostam-unyk_banner_180x180-px

Nyerjen havi sorsolásainkon akár 100.000 Ft értékű LIDL ajándékutalványt!
Hogyan?

  • Már van ÉnPostám kártyája? Újítsa meg marketing hozzájárulását 2024. július 31-ig!
  • Még nincs ÉnPostám kártyája? Igényeljen 2024. július 31-ig DM-hozzájárulással és az értesítési csatorna jelölésével!

Az akcióról további részletekért kattintson ide!

TÖLTSE LE MOBILJÁRA

hk_aloldal_mobil_ikon_v2 iCsekk_BuyAppStore


Töltse le okostelefonjára a Magyar Posta vagy az iCsekk applikációt, gyorsítsa meg postai ügyintézését és vegye igénybe hasznos alkalmazásainkat (Időpontfoglalás, csomag nyomkövetés, díjkalkulátor, postakereső).
Regisztrációját követően meg tudhatja pontegyenlegét és legutóbbi tranzakcióit is

iCsekk_BuyGooglePlay

PARTNERKEDVEZMÉNYEK

150x_5szazalek 03_Bizt_pici

UTAS, LAKÁS- és KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ-FELELŐSSÉG BIZTOSÍTÁS

5% kedvezmény a PostaAutóŐr kgfb biztosítás díjából; 7% kedvezmény éves díjfizetés esetén,
4% kedvezmény a PostaUtasŐr utasbiztosítás díjából,
4% kedvezmény a PostaÉdesOtthon lakásbiztosítás díjából.

Részletek >>

10szazalek Postaflotta-logo-150x75px

GÉPJÁRMŰ SZOLGÁLTATÁSOK

10% kedvezmény a Postaflotta Kft.-nél autó javítási munkadíjra és autóalkatrészre.

Részletek >>

10szazalek

Múzeumi belépő és kulturális program

10%-10% kedvezmény a budapesti Postamúzeum és a Benczúr Ház kedvezményesen meghirdetett programjaira, ÉnPostám kártyával, személyes vásárlás esetén.

Részletek >>

5-10-szazalek színes logó

5-10 % egészség, szépség, élmények, gasztronómia, utazás

Kedvezmény a Square One Media Kft. által megjelölt szolgáltatások árából a citydeals.hu oldalon az akciós NPST1130 kuponkód megadásával.
Részletek >>

10szazalek budmil_logo_antracitalap_szlogen_nelkul_150x

Női, férfi ruházat, sportruházat

5% kedvezmény minden teljes árú termékre, és 10% kedvezmény minden 10 000 Ft-os értéket meghaladó vásárlás esetén a budmil üzletekben és a webshopban a BUDMIL5POSTA és a BUDMIL10POSTA kuponkódok használatával.

Részletek >>

20_151_112 campona_kockakark_logo-150x65px

Interaktív családi élményközpont

20% kedvezmény a Campona Kockapark teljes áru felnőtt, gyermek, nyugdíjas belépőjegyek árából, online a POSTAHK20 kuponkóddal. 10% kedvezmény LEGO játékok vásárlásakor a POSTAHK10 kuponkód használatával a www.kockajatek.hu/lego oldalon.

Részletek >>

8-0724 Hunguest logo 150

a Hunguest Hotels 4 szállodájában

8% kedvezmény Hévízen a Hunguest Hotel Panoráma, Balatonalmádiban a Hunguest BÁL Resort, Gyulán a Hunguest Hotel Erkel és Egerben a Hotel Eger&Park szállodákban a a hunguesthotels.hu oldalán történő megrendelés esetén a HUNGUESTPOSTA kuponkód használatával.

Részletek >>

7_szazalek lira_logo-150x97px

KÖNYVVÁSÁRLÁS

7% állandó kedvezmény a Líra könyvesboltokban ÉnPostám Hűségkártya felmutatásával.Nézzen szét az ország 71 Líra Könyvesboltjának egyikében!
Részletek >>

20_151_112 Optic_logo_150

SZEMÜVEG, NAPSZEMÜVEG, KONTAKTLENCSE

20% kedvezmény a www.opticworld.hu/webshop oldalon, valamint az OPTIC WORLD optikai szaküzletekben Budapesten és vidéken a Posta20 kuponkóddal. A fizikai boltokban szükséges az ÉnPostám Hűségkártya felmutatása is!

Részletek >>

GYŰJTSÖN HŰSÉGPONTOKAT

A képen egyVigye magával, és használja kártyáját országszerte több mint 2.000 kijelölt postán minden esetben, amikor ügyet intéz, és gyűjtse a pontjait!

Hűségpontokat gyűjthet többek között postahelyen, iCsekken vagy csekkautomatán történő csekkbefizetés, sorsjegyek, gépi szerencsejátékok, képeslapok, telefonok, SIM kártyák vásárlása, MPL üzleti csomag, meghatározott banki és biztosítási szolgáltatások igénybevétele, továbbá hírlap előfizetés után. A pontgyűjtés részletes feltételeiről az ÁSZF 2. sz. mellékletében olvashat.

VÁLTSA BE PONTJAIT

A képen egy énpostám hűségkártya látható.Hűségpontjait beválthatja akár ajándékkártyák, sorsjegyek vásárlására, MPL üzleti csomag feladásakor, MPL üzleti csomag árufizetési összegének kiegyenlítésére postahelyi kézbesítés során, biztosítási szolgáltatások igénybevételekor, hírlap előfizetésre. Összegyűlt pontjait postahelyi fizetésnél használhatja fel. A beváltani kívánt hűségpontok jelenleg 5 pont = 1 Ft átszámítással csökkentik a fizetendő végösszeget. A pontbeváltás részletes feltételeiről az ÁSZF 2. sz. mellékletében olvashat.

ÚJDONSÁGOK, AKCIÓK

Biztositas_360x235

Nyerjen 500 000 forint értékű ajándékutalványt!

Kössön folyamatos díjas életbiztosítást 2024.05.06. és 2024.06.30. között, és nyerjen 500 000 Ft értékű Rewin ajándékutalványt. Az akciós időszakban hétköznaponként a minimum 10.000 forint havi díjú folyamatos díjas életbiztosítási szerződést kötő ügyfeleink közül 5 szerencsést egy 10 000 Ft-os utasbiztosítási díjkedvezménykuponnal ajándékozunk meg.

RÉSZLETEK
Hirlap_akcio_enpostam_hirlevel2_360x235

Kedvenc magazinjai akár 30% kedvezménnyel!

Válogasson széles lapkínálatunkból kedvezményes áron 2024. május 2. és június 30. között. Az akció ideje alatt egyes lapokra a címlap árnál akár 30%-kal kedvezőbb áron is előfizethet. Rendeljen egyszerűen, kényelmesen a Posta webshopjában, vagy személyesen a postán, kézbesítőjénél.RÉSZLETEK
Citydeals_360x235_ballagas

Közeleg a ballagás?

A Citydeals.hu-n 700+ ajándékötletet talál pedagógusoknak, végzős nyolcadikosoknak és kisiskolás diákoknak egyaránt! Válasszon ajándékos designt, írjon személyes üzenetet és az ajándék pár kattintás után meg is érkezik. Megrendeléskor használja az NPST1130 kuponkódot a 7% kedvezményért.
RÉSZLETEK

Kapcsolódó szolgáltatások

Huseg_ikon_utankuld

UTÁNKÜLDÉS

Segítségével leveleit átirányíthatja egy másik címre, ha elköltözik, vagy csak hosszabb időre elutazik

Idopontfoglalas_ikon

Időpontfoglalás

A kijelölt postákon folgalhat időpontot is az értesített küldemények átvételéhez

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudok ÉnPostám kártyát igényelni?

ÉnPostám kártyát igényelhet személyesen, személyazonosító okmánya bemutatásával a kijelölt postákon vagy online a posta.hu /ÉnPostám felületen történt regisztrációt követően.
Az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek online kártyaigénylés/fizikai kártyaigény jelölése esetén az igényelt kártyát 5-10 munkanapon belül a megadott címre postázzuk és nincs további teendő a kártya használata érdekében. Ügyfélkapuval nem rendelkező ügyfelek online kártya igénylése esetén, a postai úton megküldött kártyával egy alkalommal személyesen, azonosító okmányok birtokában valamely kijelölt postát fel kell keresni és szükséges azonosítani magunkat a kártya teljeskörű használhatósága érdekében. Virtuális kártyát minden ügyfél számára automatikusan generál a rendszer, ez belépés és kártyaregisztráció/hitelesítés után megjelenik a www.posta.hu ÉnPostám oldalán és a Posta mobil applikációs alkalmazásban is. A kártyaregisztrációhoz/hitelesítéshez szükséges azonosítót e-mail-ben küldjük meg mindazok számára, akik az igénylés során megadták e-mail címüket.

Hogyan tudom igénybevenni a díjmentes balesetbiztosítást?

A csoportos biztosítás a megküldött kártyaigény befogadásától automatikusan életbe lép. Káresemény esetén a kárbejelentést az alábbi elérhetőségek egyikén kell megtenni: 06 1 200 4800 telefonszámon (hétfő 8:00-20:00, kedd-péntek 8:00-18:00), a biztosító levelezési cím: 1535 Budapest, Pf. 952., E-mail cím: info@mpb.hu. Részletes tájékoztatást itt talál.

Igényeltem ÉnPostám kártyát, de még nem kaptam meg. Mit tehetek?

A Magyar Posta Zrt. fizikai kártyaigény esetén 15 naptári napon belül vállalja az ÉnPostám kártya elkészítését és kézbesítését. Amennyiben igénylése óta a 15 nap már eltelt, díjmentes pótkártya igénylésére van lehetősége. Ezt megteheti személyesen bármelyik postán, vagy személyazonosító okmánya adatainak megadásával a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül a 06-1-767-8282-es számon, a 7-es menüpont választásával.
Online kártyaigénylés esetén 5-10 munkanapon várható a kártya kiküldése. Amennyiben nem érkezik meg ez idő alatt ÉnPostám kártyája, úgy az ügyfélszolgálaton keresztül érdeklődhet, illetve szintén kérheti a pótkártya igénylését.

Hány pontot kapok egy csekk befizetése után?

Egy csekk postán történő befizetése után 8 pontot írunk jóvá pontszámláján. Amennyiben a csekket csekkbefizető automatán vagy iCsekk mobilalkalmazással fizeti, 30 pontot írunk jóvá. Emellett számos más termék és szolgáltatás igénybevétekor is gyűjthet pontokat, amelyek részletes listáját az Általános Szerződési Feltételek és 2. sz. melléklete tartalmazza.

Mennyi idő után kerülnek jóváírásra a pontjaim?

A jóváírás ideje annak függvényében változik, hogy Ön milyen termék vagy szolgáltatás igénybevétele után kap hűségpontot. Általában a jóváírás 3-5 munkanapon belül megtörténik, de biztosításkötés a jóváírás ennél hosszabb időt vesz igénybe, melyet az ÁSZF 2. sz melléklete részletez.

Hol tudom megnézni a pontegyenlegemet?

ÉnPostám kártyáján gyűjtött pontjai lekérdezéséhez lépjen be az ÉnPostám felületre. Amennyiben még nem regisztrálta/hitelesítette kártyáját, azt itt teheti meg! ÉnPostám kártyáját a kártyán található kártyaszám megadásával regisztrálhatja/hitelesítheti. Sikeres ÉnPostám kártya regisztrációját/hitelesítését követően az ÉnPostámba történő belépéskor megtekintheti pontegyenlegét és lekérdezheti pontszámla-történetét.Természetesen - kártyája birtokában - postán, személyesen is tájékozódhat pontegyenlegéről, számlatörténetéről munkatársaink segítségével.

Hol és mire tudom beváltani a pontjaimat?

Pontbeváltásra az ÉnPostám kártya kezelésére kijelölt postákon van lehetőség, az Általános Szerződési Feltételek és 2. sz. mellékletében részletezett termékek vásárlása és szolgáltatások igénybevétele esetén.

Mennyi ideig érvényesek a pontjaim?

Adott naptári évben gyűjtött pontok a következő év december 31-ig válthatóak be. A be nem váltott pontok a lejáratot követően törlésre kerülnek.

Mit tegyek, ha megsérült vagy elvesztettem/ellopták a kártyámat?

Bármikor igényelhet díjmentesen pótkártyát, de a pótkártya gyártásával egyidejűleg a régi kártya tiltásra kerül, amely néhány napot igénybe vehet. A visszaélések elkerülése érdekében kérjük, tiltassa le kártyáját az ügyfélszolgálaton, telefonon a 06-1-767-8282-es számon, a 7-es menüpont választásával, ahol a pótkártya igénylését is megteheti!

Hogyan regisztrálhatom/hitelesíthetem a kártyámat a mobil applikációban és az ÉnPostámban?

Az ÉnPostam felületre a következő oldalon regisztrálhat, a kártya hátoldalán található 8 jegyű LÜA-azonosító megadásával.
A Magyar Posta mobil applikációról bővebb információkat ide kattintva talál, illetve telefonjára is letöltheti az applikációt. A letöltést követően ÉnPostám kártyáját regisztrálhatja a kártya hátoldalán található, majd az e-mail-ben megküldött azonosítószám megadásával.

Ha elfelejtettem odaadni a kártyám, utólag jóváírják a pontjaimat?

Nem, sajnos erre jelenleg nincs lehetőség. Ezért kérjük, tartsa magánál mindig ÉnPostám kártyáját, és adja át minden postán történő tranzakciót megelőzően, hogy jóváírhassuk hűségpontjait.

Cég igényelhet ÉnPostám kártyát?

Az ÉnPosta kártyát lakossági ügyfeleink számára bocsátottuk ki. Cégek számára Vállalati Ügyfél Kártya igényelhető. Igénylésére jelenleg a postákon személyesen van lehetőség.

Miért nem sikerült az Ügyfélkapu azonosításom?

Az Ügyfélkapuval igénybe vehető online kártyaigénylés során az Ön azonosítása érdekében átirányítjuk az Ügyfélkapu (Központi Azonosítási Ügynök) bejelentkező oldalára, ahol sikeres belépést követően azonosítása megtörténik.. Amennyiben sikertelen a belépése az azonosítása is sikertelen lesz, de a kártyaigénylése folytatódhat. A hitelesítéshez kérjük, fáradjon be a kijelölt posták egyikére. Az ügyfélkapunál nyilvántartott adatok egyeztetését, módosítását a legközelebbi Kormányablakban lehet megtenni.
A kártyaigénylési folyamat során megadott adatoknál érdemes figyelni a titulus (Özv, Dr., Ifj., Id.) vezetéknév mezőben való megadására, illetve amennyiben valaki több vezeték- és/vagy keresztnévvel rendelkezik, akkor a teljes viselt nevét adja meg!

s