Felirat

Hírlevél regisztráció

Kedves Bélyeggyűjtő, Bélyegszerető Látogatónk!

A Magyar Posta minden új bélyegmegjelenésről, a magyar bélyegek által elért sikerekről hírlevélben tájékoztatja az ügyfeleit.

Amennyiben Ön is szeretne rendszeresen tájékoztatást kapni a magyar bélyegmegjelenésekről, fontosabb információkról, kérjük, töltse ki adatvédelmi nyilatkozatunkat.

Ha most regisztrál a hírlevelünkre, az első rendelésével ingyenes ajándékot küldünk Önnek.

Első rendelése rögzítésnél kérjük, hogy írja be a megjegyzés rovatba a kiválasztott ajándék kódját. (Egy postacímre csak egy email cím regisztrációt fogadunk el.)

 

VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK

HAJ_72452_s

Magyarország Állatvilága Blokk + FDC
Kód: 2002110030011

HAJ_72469_s

Zeppelin (IMPERFORATED)
Kód: 1981020050013

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS
ajánlatok, termék és szolgáltatás ismertetők, hirdetések küldéséhez

Kérem a magyar bélyegekről szóló tájékoztatóanyagok, alkalmi bélyegzések és egyéb filatéliai tartalmú hírek, információk levélben és/vagy e-mailen keresztül történő megküldését.

Köszönjük, hogy kitöltötte űrlapunkat!

A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező. Hibás mező formátum.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező. Hibás mező formátum.

1. Milyen adatokat kezelünk?

Az adatlapon megadott adatait: nevét, telefonszámát, címét, e-mail címét és azt, hogy milyen nyelven kér ajánlatokat.

2. Mi jogosítja fel a Postát az adatok kezelésére?

Az Ön önkéntes hozzájárulása, ami abban nyilvánul meg, hogy az adatait megadja nekünk ezen az adatlapon és azt aláírja. [Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pont és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. §]

3. Milyen célból kezeli a Posta az adatokat?

Adatait azért kezeljük, hogy érdeklődésére reagálva Önnel a kapcsolatot felvegyük, ajánlatokat, termék és szolgáltatás ismertetőket, hirdetéseket levélben, e-mailben, telefonon, vagy egyéb elektronikus csatornán (például facebook üzenetben) juttassunk el Önnek.

4. Meddig kezeljük az Ön adatát?

Az adatait a hozzájárulásának visszavonásáig, ennek hiányában legkésőbb a jelen nyilatkozat beérkezésétől számított 5 évig kezeljük. Hozzájárulásának visszavonását vagy a határidő leteltét követően az adat közvetlen üzletszerzési célra már nem kerül felhasználásra, az Ön adatai törlésre kerülnek.

5. Hol vonhatja vissza hozzájárulását?

Hozzájáruló nyilatkozatát, azonosító adatai feltüntetésével, bármikor korlátozás nélkül és ingyenesen visszavonhatja postai úton a Magyar Posta Filatéliai Osztály, Budapest, 1560 címen, továbbá a philately@posta.hu e-mail címen.

6. Kik ismerhetik meg az adatait?

Személyes adatait a ajánlatok, termék és szolgáltatás ismertetők, hirdetések küldését, a kapcsolattartást végző munkavállalók ismerhetik meg. Adatait nem továbbítjuk harmadik személynek.

7. Veszünk-e igénybe adatfeldolgozót?

Az adatkezeléshez adatfeldolgozót nem veszünk igénybe.

8. Milyen jogok illetik meg?

A Magyar Posta Zrt tájékoztatja Önt minden, adatainak kezelésével kapcsolatos dologról, írásban, amennyiben írásban kér információt. Bármikor kérheti személyes adatainak javítását, törlését vagy zárolását.

9. Hova fordulhat jogai védelmében?

Javasoljuk, hogy először a Magyar Posta Zrt-t keresse meg panaszával (levélben: Ügyfélszolgálati Igazgatóság 3512 Miskolc, fax: a 06-46-320-136, e-mail: ugyfelszolgalat@posta.hu, tel: a 06-40-46-46-46), hogy azt kezelni tudjuk. Fordulhat továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu. honlap: naih.hu) valamint választása szerint lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszékhez. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-76175/2014