Level_fejlec_v2

Levél

Az örök klasszikus – levél, levelezőlap és képeslap

  • A belföldi levél előnye, hogy bárhol igénybe vehető.
  • Küldeményét feladhatja postáinkon, de akár utcai postaládába is bedobhatja az ország egész területén.
  • Számos lehetőséget kínálnak a különböző levéltípusok: szabványlevél, levelezőlap, képes levelezőlap, egyéb levél.
  • Hasznos tudnivalók: a súly- és mérethatárokról a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei oldalon a Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei – Terméklapok nevű dokumentumból tájékozódhat.

Elköltöztem és azt szeretném, hogy a leveleimet utánam küldjék. Mit kell tennem?

Belföldi és nemzetközi forgalomban a címzett elköltözése vagy ideiglenes távolléte esetén a küldeményt erre irányuló szerződés alapján, díj ellenében a címzett új, illetőleg ideiglenes címére továbbítjuk.

Az utánküldés szolgáltatást az egyes postákon, az  ÉnPostám-ban vagy a Magyar Posta mobil alkalmazása segítségével rendelhető meg. A szolgáltatás részleteiről az utánküldés oldal ad tájékoztatást, a szolgáltatás díjait pedig a Terméklap tartalmazza.

Hogyan tudom leggyorsabban ezt a levelet Budapestről Nyíregyházára eljuttatni?

A Belföldi EMS gyorsposta szolgáltatás igénybevétele esetén küldeményét minden más küldeménytől elkülönítve, előre meghatározott időn belül kézbesítjük.

Az EMS küldemények feladási feltételeiről a 06-1-333-7777-es telefonszámon kérhet bővebb tájékoztatást.

Elvesztettem az értesítőt, amit a levélszekrényben találtam. Megkaphatom így a levelemet?

Az értesítő nem okirat, a küldemény annak hiányában is kézbesíthető. Amennyiben nem emlékszik, hogy melyik postán kell átvennie küldeményét, ebben az esetben hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-1-767-8282-es telefonszámon, ahol segítenek, hogy a kézbesítési cím melyik kézbesítő postához tartozik.