aerial_view_road_1920x400px

MPL Postacsomag

Hagyományos csomagküldés, kedvező áron

Ha csomagodhoz extrákat szeretnél választani, akkor válaszd az MPL Üzleti csomag szolgáltatást. Ha a csomagod feladásával kapcsolatban nincsenek speciális igényeid, akkor a kedvező árú, egyetemes MPL Postacsomag szolgáltatásunkat ajánljuk.

A hagyományos csomag azoknak is kiváló megoldás, akiknek fontos, hogy áfamentes, kedvező árú, de mégis megbízható szolgáltatást kapjanak.

Az MPL Postacsomag jellemzői:

postacsomag_tablazat
postacsomag_01-223x233px

ÉRTÉKNYILVÁNÍTÁS

Csomagod meghatározott összeg erejéig biztosíthatod.

postacsomag_2023_02_223x223px

TÖRÉKENY

Kérheted érzékeny tartalom szállítását is.

postacsomag_2023_03_223x223px

Terjedelmes

Akár nagy méretű csomagot is küldhetsz. A pontos mérethatárokról a Terméklapról tájékozódhatsz.

postacsomag_2023_04_223x223px

TÉRTIVEVÉNY

Feladáskor külön díj ellenében kérhető, hogy a kézbesítésről a címzett által aláírt okiratot a feladónak visszaküldjék.

MPL Postacsomag címiratát otthonodban is előállíthatod Online címiratkitöltő alkalmazásunk segítségével vagy kérheted annak nyomtatását a postán. Az alkalmazás működéséről ide kattintva tudhatsz meg több információt!

Többet szeretnél? Gyors szállításra van szükséged, esetleg Csomagautomatába vagy PostaPontra címeznél? A csomagod utánvételes? Lakossági feladók is választhatják az MPL Üzleti csomag szolgáltatást, mely számos speciális igényre is kényelmes megoldást kínál.

Érdekel az üzleti Csomag

Gyakori kérdések

Hány alkalommal próbálják meg kézbesíteni az MPL Postacsomagot?

A Posta a küldeményt a címhelyen egy alkalommal kísérli meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén az értesítőben szereplő postán átvehető a csomag 10 munkanapon belül.

Mikor kapja meg a címzett a csomagom?

Az MPL Postacsomag a törvényi előírásoknak megfelelően, 85%-ban a feladást követő második, illetve 95%-ban a harmadik munkanapon belül érkezik meg a címzetthez. Ha gyorsabb szállítást szeretnél, az MPL Üzleti csomag szolgáltatással a csomagod már akár másnap átvehető.
Az értesítőben szereplő postán átvehető a csomag 10 munkanapon belül.

Utánvételes a csomagom. Hogy tudom feladni?

Az MPL Üzleti csomag szolgáltatással utánvételes küldemények is feladhatók, csak válassz a csomagodhoz árufizetés többletszolgálatást.