Játékoskártya

Játékoskártya

Keresd a posta saját üzemeltetésű, gépi szerencsejáték forgalmazást is végző postahelyein!

A Szerencsejáték Zrt. ingyenes Játékoskártyája kiemelkedő és biztonságos játékélményt nyújt az igénybe vevők részére.

JK_promo_2024_auto_POSTA_698x170_nyitooldal

Milyen előnyökkel jár a Játékoskártya kiváltása?

jatekoskartya-700px
 

 

Automatikus nyereményátutalás bankszámlára a 80. napot követően (200.000 Ft-ig)

Nincs többé elveszett kisnyeremény! Amennyiben a Játékoskártya regisztrációd során (de erre akár a későbbiekben is lehetőséged van) megadod a bankszámlaszámodat, akkor a sorsolástól számított 80 napon belül a még fel nem vett, 200.000 Ft alatti kisnyereményed automatikusan átutalásra kerül a bankszámládra. Így, ha elfelejtetted felvenni a nyereményedet, akkor sem veszik el. A 200.000 Ft feletti nagynyereményedet továbbra is nyereményigénylési lap kitöltésével tudod felvenni a Szerencsejáték Zrt. saját üzemeltetésű értékesítőhelyein.

Kedvenc szelvények tárolása és kezelése

Mindig ugyanazokkal a számokkal játszol? Akkor nem kell többet a papírszelvénnyel bajlódnod, mert kedvenc szelvényeidet, játékaidat a Játékoskártyádhoz rendelheted, és még gyorsabban megjátszhatod. Csak jelezned kell a postán, hogy melyik kedvencedet akarod játékba küldeni, munkatársunk pedig nyomtatja is az átvételi igazolást. Ezeket a kedvenceket az értékesítőhelyen bármikor megadhatod, vagy törölheted, csak jelezned kell a terminálkezelő munkatársunknak, illetve ha rendelkezel az internetes fogadási rendszerben is regisztrációval, akkor ott belépve magad is beállíthatod vagy törölheted.

E-mailben történő értesítések

Ha a regisztráció keretében megadod az e-mail címed, akkor az elért nyereményeidről automatikusan tájékoztatást kapsz. Ha az e-mail címed megadása mellett hozzájárulsz ahhoz is, hogy marketing ajánlatokkal keressen meg a Szerencsejáték Zrt., akkor értesülhetsz a szerencsejátékokat és a sportfogadást érintő akciókról, nyereményjátékokról és akár egyedi, személyre szabott ajánlatokról is értesülhetsz!

Nagyobb biztonság a nyeremények felvételénél

Lehetőséged van rendelkezni arról is, hogy kizárólag a szelvény és a Játékoskártya együttes bemutatásával fizessük ki a nyereményeidet. Így biztosíthatod, hogy csak te vehesd fel az általad elért nyereményt.

Játéklimitek beállítása

Játékoskártya használatával lehetőség van a játékra fordított összeg vagy veszteség korlátozására napi, heti vagy havi időszakra és játékokra vonatkozóan. Ezen limitek beállításával elkerülhető a túlzásba vitt szerencsejáték. A korlátozás beállításához kérd a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatának segítségét a  06-1 / 201-0580 telefonszámon.

Online is elérhető szolgáltatások

Amennyiben rendelkezel a Szerencsejáték Zrt. internetes fogadási rendszerében is regisztrációval, vagy a Játékoskártyád kiváltását követően regisztrálsz az internetes fogadási rendszerbe, akkor online is lehetőséged van kedvenc játékaid beállítására vagy törlésére, illetve a limitek beállításának elvégzésére.

Hogyan igényelhetsz Játékoskártyát?

Az ingyenes Játékoskártyát a Magyar Posta Zrt. gépi szerencsejáték értékesítést végző saját üzemeltetésű postahelyein is igényelheted (postapartnerségek kivételével). Ehhez nincs más dolgod, mint kitölteni a regisztrációs űrlapot, és már kézhez is veheted saját Játékoskártyádat, amit a következő játéknál már használhatsz is. Bizonyos funkciók akkortól vehetők igénybe, amikor adataid a Szerencsejáték Zrt. központi rendszerébe már bekerültek. Erre legkésőbb a regisztrációs űrlap benyújtását követő 30 napon belül kerül sor.

A Játékoskártya az ország egész területén bármelyik terminállal rendelkező értékesítőhelyen használható. Vedd igénybe minden játéknál és élvezd a Neked járó extra előnyöket!