Postaszemunkfenye_aloladi_banner_1920x400

POSTASZEMÜNKFÉNYE - ÉLETBIZTOSÍTÁS és MEGTAKARÍTÁS

Gondoskodjon párjáról, és váltsák valóra közös álmaikat!

Szeretni valakit annyit tesz, mint közösen tervezni meg a jövőt, vigyázni a másikra és gondoskodni róla. Ennek egyik kifejeződése lehet a pároknak, házastársaknak ajánlott, kedvező megtakarítási lehetőséget is nyújtó életbiztosítás, a PostaSzemünkfénye.

 

PostaSzemunkfenye_abra_20200714

A PostaSzemünkfénye jellemzői:

  • Gyorsan és egyszerűen megköthető: orvosi vizsgálat nélkül, telefonos kockázatelbírálással
  • Még többet kihozhatnak megtakarításaikból, ha legalább 10 éves tartamot és minimum 20 000 forintos havi díjat választanak, mert így a tartam végén a hozamokon felül további 10%-hoz is hozzájuthatnak!
  • Megbízható szolgáltatás, melynek kialakításakor az értékállóságot és a rugalmasságot vettük figyelembe.
  • Alacsony havi díjjal is elindíthatja, amelyet később megnövelhet, sőt alkalmanként nagyobb összegű befizetésekkel is hozzájárulhat a lejárati szolgáltatás növeléséhez.
  • Biztonságot ad Önnek és családjának, hiszen Dupla biztonság csomagunk választása esetén az Ön által kitűzött cél, szeretteinek anyagi biztonsága akkor is megvalósul, ha Önnel megtörténik a legrosszabb.
  • Szerződő igényeinek megfelelően további kiegészítő biztosítások is köthetők, melyek a Társbiztosított (a Biztosítottal együtt élő házastárs vagy élettárs) halála esetén, illetve a Biztosított balesete (baleseti eredetű halál/rokkantság) esetén térítenek.
  • A jelenlegi jogszabályok szerint a szolgáltatást nem terheli öröklési illeték, a haláleseti szolgáltatás nem része a hagyatéknak. A kamatjövedelem utáni kamatadó mértékét kifizetéskor a biztosító a kifizetendő összegből levonja. Az adó mértéke az Általános Szerződési Feltételekben található.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A termékhez kapcsolódó gyakori kérdésekről itt tájékozódhat!

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók