Postas-Peldakep-gyujto-banner-1920x400px

Akikre büszkék vagyunk!

A postással szemben a legtöbbünknek konkrét elvárásai vannak: legyen pontos, udvarias, barátságos, türelmes, segítőkész miközben levelet, csomagot, nyugdíjat, családtámogatást kézbesít, csomagot szállít, a postán küldeményeket vesz fel, vagy éppen közreműködésével csekket fizetünk.
Vállalatunk fontosnak tartja, hogy dolgozóink munkáját elismerje. Ezért hoztuk létre 2017-ben a Postás Példakép díjat, melyet minden évben a lakososság szavazatai alapján, szakmai zsűri ítél oda az arra legérdemesebbnek.

Az itt látható munkatársaink az elmúlt évek postás példaképei, olyan dolgozók, akik a szakmai elkötelezettségük mellett emberileg is példát mutatnak nemcsak a postás társadalomnak, hanem mindenkinek.

Ismerje meg Ön is Postás Példaképeinket!

Rosta-Tamás_feher-2017-286-425

 

2017

Rosta Tamás, az ügyfelek kedvence

Munkahely: Ajka 1 posta

Munkakör: egyesített kézbesítő-értékesítő

 

Ügyfelei nagyon szeretik, mert korosztálytól függetlenül mindenkivel megtalálja a közös hangot, és mindenki nagyon elégedett a munkájával. Jó kedélye, barátságos stílusa és humora kivételes figyelmességgel és udvariassággal párosul. Hivatásáról úgy fogalmaz: ennyi szeretetet más szakmában nem kapnak az emberek, ezért imádja a munkáját; sosem bánta meg, hogy ezt a pályát választotta.

Kriston-Zoltán_feher-2018-286-425

 

2018

Kriston ZOLTÁN, aki NEMCSAK A SZÁMLÁKAT VISZI, HANEM A JÓKEDVET IS

Munkahely: Nyíregyháza 1 posta

Munkakör: külterületi és támpont kézbesítő-címközvetítő

 

Zoltán mindenkire odafigyel, hisz abban, hogy a szabályok betartása mellett a rugalmasságra is szükség van, ezért attól sem riadt vissza, amikor a szántóföld közepére kellett kézbesítenie egy levelet. Járásában szeretik, becsületes, kedves embernek ismerik, akinek első az ügyfél, akiről tudja, hogy nincs otthon, azt felhívja, hogy értesítse a küldemény érkezéséről. Az idősek és fiatalok arcára is mosolyt tud csalni egy-egy kedves mondattal. Azt mondják róla, hogy nemcsak számlákat viszi az emberekhez, hanem lendületet és jókedvet is.

Gyönki-István-feher_2019-286-425

 

2019

Gyönki ISTVÁN, A NAGYCSALÁDOS

Munkahely: Eger 1 posta

Munkakör: egyesített kézbesítő-címközvetítő

 

A hat gyermekes családapa gyalogos kézbesítő Egerben, naponta mintegy 6-8 kilométert tesz meg, ismeri a járását, mint a tenyerét. Postásként a munkával járó szabadságérzet és az ügyfelek szeretete a legfontosabb számára, elképzelhetetlennek tartja, hogy valami mást csináljon.

István az örök optimista, arcán mindig ott a mosoly, jókedve sosem fogy el. Ha a munka és hat gyermeke mellett marad magára fordítható szabadideje, akkor inkább elvonul, olvas, filmet néz vagy zenét hallgat.

Csoki-feher_2020-286-425

 

2020

CSOKI, (Pápai Éva), A POSTÁS, AKI csak a MACSKÁKTÓL fél

Munkahely: Szigethalom posta

Munkakör: egyesített kézbesítő - értékesítő

 

Ha Évának szólítják, meg se hallja, Szigethalmon mindenki Csokiként ismeri. Becenevét onnan kapta, hogy kézbesítés közben csokoládé ropogtatásával dobja fel magát. A szigethalmiak számára Csoki maga "A posta". Szívesen segít másoknak, és a legfontosabb számára, hogy bíznak benne, elfogadják őt az emberek. Vidám, aktív ember, akinek a szervezés és a sport a lételeme, az sem jelent számára gondot, ha női foci csapatot kell verbuválni a helyi bajnokságra, csak ő is rúghassa a labdát. Igazi közösségi ember, aki nemcsak a saját, hanem a szomszéd településen lévő postásokkal is gyakran szervez programot.

Farkas-János-2021-286-425

 

2021

Farkas JÁNOS – A CSUPASZÍV POSTÁS

Munkahely: Tököl posta

Munkakör: értékesítő - kézbesítő

János évekig rótta Gazdagrét utcáit, betéve tudta, ki melyik házban lakik. Bár szerette a járását, a szíve hazahúzta, ma már Tököl postán dolgozik. János szerint a kézbesítő számára az a legfontosabb, hogy alaposan ismerje a járását, az utcákat, az ott lakókat, és lelkiismeretes legyen, így a kézbesítés nem okozhat problémát. Ügyfeleinek bármikor kész segíteni, ha kérik, de szem előtt tartja azt is, hogy a család a legfontosabb. A tököli kiváló kézbesítőnek három gyermeke van, a legkisebb mindössze 2 éves. Jánostól nem idegen az sem, hogy meglepje az ügyfeleit, a nyári rekkenő hőségben például időnként meghívja egy fagyira a környéken élő gyermekeket.