PartneriProgram-1920x400px

INFORMÁCIÓK AZ ÚJ POSTAPARTNERI PROGRAMRÓL

A vállalat új partneri programot hirdet, amelynek keretében lehetőséget biztosít, hogy a posták működtetésében önkormányzatok, vállalkozások (pl. élelmiszerboltok, gyógyszertárak, bankfiókok) és egyéb partnerek is még nagyobb számban vegyenek részt.

Nemzetközi viszonylatban számos országban hasonló formában működnek posták. Korábban már 19 Takarékbank fiók és 2 kistelepülési élelmiszerüzlet bevonásával került tesztelésre a partneri üzemeltetési forma. A Magyar Falu Program keretében megújuló kistelepülési üzletek közül 220-ba integrálódik be postai szolgáltatás. A tapasztalatok szerint ez az üzemeltetési forma mind az ügyfelek, mind a partner vállalkozások számára hatékonyan és eredményesen működik.

A társaság a partnerek részére a felvételhez köthető tevékenységet (csekkfelvétel, levél-, csomagfelvétel elősegítése) kívánja partneri kezelésbe adni, a háznál történő kézbesítést továbbra is a Magyar Posta Zrt. végzi.

Az új partneri modell keretében a meglévő vállalkozói vagy szolgáltatói tevékenység mellett végezhető a postai feladatellátás, így növelhető az ügyfélkör és az árbevétel. Ezzel is erősödik a vidék megtartó ereje. Az új modell továbbá lehetőséget teremt a lakosság számára, hogy a postai szolgáltatások továbbra is helyben, a korábbinál akár hosszabb nyitvatartási időben legyenek elérhetőek. Ennek köszönhetően egy helyen, gyorsan és hatékonyan vehető igénybe több szolgáltatás is.

 


Az alábbi adatok megadását követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ÚJ POSTAPARTNERI PROGRAMRÓL

Az elmúlt időszakban jelentős számban érkeztek érdeklődő regisztrációk, melyek feldolgozása folyamatosan történik. Ennek első állomásaként a vállalat a 3 000 főt elérő vagy ennél kisebb lélekszámú települések esetében kezdi meg a pályáztatási szakaszt, illetve annak eredményétől függően a szerződéses tárgyalásokat a leendő partnerekkel. A partner kiválasztási eljárásról szóló tájékoztató és azon települések listája, ahol a vállalat partneri együttműködést nem kíván kialakítani, a TÁJÉKOZTATÓ ANYAGOK részben érhető el. Az időközben megkötött partneri együttműködési szerződések ismeretében a településlista folyamatosan frissítésre kerül.

Köszönjük, hogy beküldte űrlapunkat! munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot.

A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező. Hibás mező formátum.
+36
A mező kitöltése kötelező. Hibás mező formátum.
A mező kitöltése kötelező.