Jövőtervező nyereményjáték

Jövőtervező nyereményjáték – Legyen Öné az értékes nyeremények egyike!

MPB_P_Jovotervezo_24Q3_150x130_kartya

Készíttessen igényeire szabott díjkalkulációt a 2024.07.01. és 2024.09.30. közötti akciós időszakban, és nyerje meg a 2 darab, egyenként 100 000 Ft értékű Media Markt ajándékkártya egyikét. Sorsolás: 2024.10.08-án.

  • Az egyik nyereményt a PostaSzemünkfénye, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÉletŐr, PostaNyugdíj Aranytartalék és PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítási díjat kalkulálók között,
  • a másikat a Posta Családi Biztosítás, PostaÉdesOtthon, PostaAutóŐr és PostaUtasŐr díjat kalkuláltatók között sorsoljuk ki.

Részletek a játékszabályzatban.

MPB_P_Jovotervezo_24Q3_150x130_borond

Ugyanebben az időszakban biztosítási szerződést kötő ügyfeleink között 2 darab Samsonite upscape bőröndszettet sorsolunk ki 2024.11.12-én.

  • Az egyik bőröndszettet a PostaSzemünkfénye, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÉletŐr, PostaTrend, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaNyugdíj Prémium és PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítást kötők között,
  • a másikat a Posta Családi Biztosítás, PostaÉdesOtthon, PostaAutóŐr és PostaUtasŐr szerződést kötők között sorsoljuk ki.

A 2 darab Samsonite upscape bőröndszett sorsolásán azok a szerződések vesznek részt, amelyek a sorsolás napján díjrendezettek, és érvényben vannak.

Részletek a játékszabályzatban.

A szolgáltatásról részletesen a www.postabiztosito.hu weboldalon olvashat.