Csomagfeladás_háznál_akció_főoldali_1920x400px

HÁZHOZ MEGYÜNK A CSOMAGODÉRT

Most 0 Ft a kiszállási díJ  lakossági ügyfeleink számára!

Válaszd MPL Üzleti csomag szolgáltatásunkat, kérd a háznál történő csomagfeladást, és most nem számítunk fel érte kiszállási díjat, bármennyi csomagot is adsz fel! Neked csak a feladni kívánt csomag díjszabás szerinti alapdíját, illetve az egyéb választott többletszolgáltatások díját kell megfizetni.

Mit tegyél, ha csomagot szeretnél otthonról feladni?

Csomagfeladás_háznál_akció_700x272px
  1. Hívd az MPL (Magyar Posta Logisztika) központi ügyfélszolgálatát a 06 1 333 7777-es telefonszámon, vagy akár hozzád közeli postát is felhívhatsz. Emailes megkeresésed az ugyfelszolgalat@posta.hu címen várjuk.
  2. Egyeztess időpontot! Munkatársunk telefonon vagy emailen leegyezteti veled a csomagfelvétel részleteit (csomag felvételének pontos helye, időpontja). A legtöbb esetben már másnap megy az MPL futár a feladni kívánt csomagodért!
  3. Csomagold be, amit küldeni szeretnél. Csomagolási útmutatónkat itt találod.
  4. Ha van otthon nyomtatód, akkor készítsd el és nyomtasd ki a csomag címiratát! Online címiratkitöltő programunk eléréséhez kattints ide. Ha nem tudsz a csomaghoz előre címiratot készíteni, akkor sincs gond, az MPL futár biztosítja majd neked.
  5. Fizesd ki a csomag feladási díját (háznál történő felvétel különdíj nélkül) az MPL futárnál készpénzben.
  6. A csomagfeladást követő munkanapon már a címzettnél csönget a futár.

Mely településeken kérhető a háznál történő felvétel?

A szolgáltatás mintegy 145 nagyobb településen kérhető. A települések listáját ide kattintva találod. A csomagfelvételt ellátó kijelölt postahelyek telefonszáma a dokumentum „Q” oszlopában szerepel.

Az MPL Üzleti csomag szolgáltatásokhoz kérhető, „Háznál történő felvétel 3 db-ig” többletszolgáltatás 0 Ft díjkedvezményes akció a háznál/címhelyen feladott, MPL Üzleti csomag szolgáltatás igénybevétele esetén, 2022.05.02. – 2022. 06.30. közötti időszakban érvényes. Az akciós ajánlat a Vaterafutár szolgáltatás igénybe vétele esetén is érvényes, mely a www.vaterafutar.hu/#mpl oldalon érhető el.

A tájékoztatás nem teljes körű. A háznál történő felvétel többletszolgáltatásról további információkat a Háznál történő felvétel oldalunkon, valamint az Általános Szerződési feltételek Terméklapok (18.5. Háznál történő felvétel) dokumentumban talál.