részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

részletek

 

 

 

 

 

Részletek

Hírek

webaruhazi_gyik_360x235px

A webshoprendelettel kapcsolatos gyakori kérdések

 

 

 

 

 

TOVÁBB
webshop_rendelet_felkialtojel_360x235px

Webáruház-üzemeltetők, figyelem!

A webshop kormányrendeletnek történő megfelelés érdekében az elkövetkezendő időszakban társaságunk levélben keresi meg azokat a webáruházakat, amelyek még nem tüntették fel a Magyar Posta Zrt-t, mint kézbesítő szolgáltatót.

 

 

Tovább
adathalasz-uj-360x235px

FIGYELEM! TOVÁBBRA IS ADATHALÁSZ LEVELET ÉS SMS-T VAGY KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN ÁLFELHÍVÁSOKAT KÜLDENEK A MAGYAR POSTA NEVÉvel visszaélve

Vigyázat: a bankkártyája adatai és a bankszámláján lévő pénz kerül veszélybe, ha a káros e-mail hivatkozására kattint vagy óvatlanul adatokat ad meg!


 

Tovább
További hírek...
fooldal-karrier-banner-gomb-nelkul-1920x400px

 

 

 

 

Részletek

 

Blog

20240223_105114_360x235px

„CÉLUNK, HOGY MINDENKI ÉRTÉKESNEK ÉREZZE MAGÁT”

Nyitottság, bizalom, odafordulás, figyelem és türelem. Ez az öt kulcsfogalom a megváltozott munkaképességű munkavállalók (MMK) foglalkoztatásában. A Postánál nyitottak a munkavállalók és a vezetők is az MMK-sok fogadására, számol be tapasztalatáról Farkasné Ágoston Andrea, a Posta Központi Területi Igazgatóságának (KTIG) HR üzleti partnere a vele készült interjúban.

TOVÁBB
csinosits_csomagautomatat_360x235px

Kecskeméti csomagautomatán látható a Posta kreatív versenyének győztes alkotása

A Magyar Posta Zrt. „Csinosíts csomagautomatát!” design versenyének legjobb alkotásai közül az egyik mostantól egy kecskeméti MPL csomagautomatán is megtekinthető.

Tovább
liptai_360x235px

„A POSTÁS KÖZÖSSÉG RÉSZE AKAROK LENNI”

A Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után a Vígszínház tagja volt Liptai Klaudia, majd a kereskedelmi tévéhez szegődött, és több, mint húsz évig szinte csak a képernyőn volt látható. Évek óta háziasszonya a Magyar Posta rendezvényeinek is, így szoros a kapcsolata a postásokkal.

Tovább
További blogbejegyzések...