takarék betét elosztó 0118

TAKARÉK STABIL BETÉT

 

  • Feltétel nélküli, éven belüli megtakarítási lehetőség! A Takarék Stabil Betét (korábban Posta Fix Betét) 6 és 9 hónapos lekötött betét, amely a kijelölt postákon vehető igénybe.
  • A betét megújuló, tehát minden 6. és 9. hónap végén automatikusan újraindul, és az akkor hatályos Hirdetmény szerint, az addig elért kamatokkal megnövelt tőkeösszeggel kamatozik tovább.
  • A leköthető összeg betétenként minimum 100.000 Ft, maximum 10.000.000 Ft.
  • Bármely magyar állampolgárságú, nagykorú, cselekvőképes, természetes személy válthat Takarék Stabil Betétet, aki Magyarországon bejelentett állandó lakcímmel, valamint belföldi vezetékes vagy mobiltelefonszámmal rendelkezik.

2020. december 7. napjától a korábbi Posta Fix Betét neve: Takarék Stabil Betét. A Takarék Stabil Betét elnevezése a termék feltételeit, kondícióit nem érinti, a korábban megkötött betét szerződések érvényesek és hatályosak. A fenti időponttól – bármely Takarék Stabil Betéttel összefüggő dokumentumban, kommunikációban – a Takarék Stabil Betét alatt értendő az ezen időpontot megelőzően használt FIX Betét kifejezés is.

A Takarék Stabil Betét a Takarékbank Zrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. a Takarékbank Zrt. közvetítője.

A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes leírását és a további feltételeket a www.takarekbank.hu és a www.posta.hu honlapon elérhető – a Magyar Posta Zrt. hálózatában értékesített lakossági betétekre vonatkozó – Hirdetmény, illetve a betétszerződés tartalmazza, vagy tájékoztatásért forduljon a postai munkatársakhoz.


Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók

OBA logo

A Takarékbank Zrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.