Nyisson új MBH lakossági számlacsomagot a kijelölt postákon1, akár 40 000 Ft visszatérítéssel!

Igényeljen a kijelölt postákon 2024.04.03-tól 2024.08.09-ig MBH Kedvezmény, MBH Kedvezmény Plusz, MBH Partner Plusz, vagy MBH Belépő H Számlacsomagot, használja a számlacsomaghoz igényelt Visa Fenntartható bankkártyáját és 40 000 Ft visszatérítéshez juthat!2

Hogyan lehet Öné a 40 000 Ft visszatérítés?

  1. Nyisson új MBH Kedvezmény, MBH Kedvezmény Plusz, MBH Partner Plusz vagy MBH Belépő H Számlacsomagot 2024.04.03 és 2024.08.09. között.
  2. Igényeljen Visa Fenntartható bankkártyát a számlacsomaghoz.
  3. Vásároljon bankkártyájával összesen min. 100 000 Ft értékben a promóció ideje alatt. A vásárlásoknak a 2024.08.09-ig lekönyvelésre kell kerülniük.

1 A Magyar Posta Zrt. által értékesített MBH Bank Lakossági Számlacsomagok Hirdetmény”-be foglalt fizetési számlacsomagok egy Számlatulajdonos nevére az arra kijelölt Postahelyeken nyithatók (az aktuális listát a www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso oldalon találja).

2 Érvényes minden olyan új lakossági forint fizetési számlát nyitó ügyfélre3, aki a promóció ideje alatt új MBH számlacsomag szerződést köt és a számlanyitással egy időben a számlacsomagjához Visa Fenntartható bankkártyát igényel és a bankkártyával min. 100 000 Ft értékben vásárol. A visszatérítés összegét a Bank, legkésőbb 2024. szeptember 30-ig írja jóvá, a promóció ideje alatt nyitott lakossági forint fizetési számlán a feltételeknek való megfelelés esetén.

3 Új ügyfél az, akinek a számlanyitás kezdeményezését megelőző 6 hónapban nem volt az MBH Banknál lakossági forint fizetési számlája, sem Számlatulajdonosként, sem Társtulajdonosként.

Jelen tájékoztatás nem teljeskörű, kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek. További részleteket a mindenkor hatályos „A Magyar Posta Zrt. által értékesített MBH Bank Lakossági Számlacsomagok Hirdetménye”, az MBH Bank Lakossági Általános Szerződési Feltételek forint vagy deviza fizetési számla nyitására és vezetésére, bankkártya szolgáltatásokra, valamint folyószámlahitelre-, és az MBH Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzata tartalmazzák, amelyek elérhetőek a posta.hu honlapján, a kijelölt postákon, valamint az mbhbank.hu honlapján és bármely MBH Bank bankfiókban.

Az MBH Bank lakossági számlacsomagok az MBH Bank Nyrt. termékei. A Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.) az MBH Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.) függő kiemelt közvetítője, a közvetítői engedélyt az MBH Bank Nyrt. részére az MNB a H-EN-I-56/2023 számú határozatában engedélyezte. A Magyar Posta Zrt. jelen termék értékesítését csak a kijelölt postahelyein végzi

Paragrafus ikon.

Kapcsolódó tájékoztatók

OBA logo

MBH Bank Nyrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.

 

kek_kiberpajzslogo_200x75px

Vértezze fel magát a kibercsalásokkal szemben, látogasson el a KiberPajzs honlapra!