szamlabetet_fejlec_1920x400

SZÁMLABETÉTEK

Takarékoskodás a legegyszerűbb módon

  • Használja bankszámláját takarékoskodásra is!
  • Biztos betéti kamat megtakarításaira már 50.000 Ft-tól, akár  egy hónapos lekötéssel!
  • Futamidő-választás igénye szerint.

Nyisson a Postán bankszámlát ( Posta Bankszámlát vagy Posta Nyugdíjas Bankszámlát )!

  1. Futamidő: 1, 2, 3, 6 vagy 12 hónap.
  2. Betétlekötési típusok: egyszeri vagy folyamatos. Folyamatos lekötés esetén a betétet a Bank futamidő lejártával automatikusan újra leköti az új futamidő kezdetének időpontjában (betéti forduló) hatályos Hirdetmény szerinti kamatozással.
  • A Bank a lekötött pénzre a futamidőtől függő kamatot fizet.
  • Ha Ön a futamidő lejárta előtt részben vagy egészben felmondja a lekötött betétet, a Bank nem fizet kamatot.

A Magyar Posta Zrt. aTakarékbank Zrt. közvetítője, többes kiemelt közvetítői engedélyének száma: EN-I-871/2010.

A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes feltételeit, valamint a számlavezetéshez és a tranzakcióhoz kapcsolódó feltételeket, díjakat és költségeket a www.posta.hu és a www.takarek.hu és honlapon elérhető a Postahelyen Értékesített Lakossági Bankszámlák és Kapcsolódó Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei és a kapcsolódó Hirdetményei tartalmazzák, vagy tájékoztatásért forduljon a postai munkatársakhoz!

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a Postahelyen Értékesített Lakossági Bankszámlák és Kapcsolódó Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók

oba_takarek_logo

A Takarékbanki bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.szhisz.hu oldalon találhatóak.