takarék betét elosztó 0118

SZÁMLABETÉT

Biztos kamat megtakarításaira már 50 000 forinttól!

  • Használja bankszámláját takarékoskodásra is!
  • Biztos betéti kamat megtakarításaira már 50.000 Ft-tól, akár egy hónapos lekötéssel!
  • Futamidő-választás igénye szerint: 1, 2, 3, 6 vagy 12 hónap. Betétlekötési típusok: egyszeri vagy folyamatos. Folyamatos lekötés esetén a betétet a Bank futamidő lejártával automatikusan újra leköti az új futamidő kezdetének időpontjában (betéti forduló) hatályos Hirdetmény szerinti kamatozással.
  • A Bank a lekötött pénzre a futamidőtől függő kamatot fizet.
  • Ha Ön a futamidő lejárta előtt részben vagy egészben felmondja a lekötött betétet, a Bank nem fizet kamatot.
  • Kamatszámítás módja: Kamat = Tőke x kamat% x naptári napok száma / 365 nap x 100

A bankszámláról leköthető betét a Takarékbank Zrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. a Takarékbank Zrt. közvetítője.

A tájékoztatás nem teljes körű, a betéti szerződés részletes feltételeit, valamint a számlavezetéshez és a tranzakcióhoz kapcsolódó feltételeket, díjakat és költségeket a www.posta.hu és a www.takarek.hu és honlapon elérhető vonatkozó Általános Szerződési Feltételek és a kapcsolódó Hirdetmények tartalmazzák, vagy tájékoztatásért forduljon a postai munkatársakhoz!

EBKM (Egységesített Betéti Kamatláb Mutató) Az EBKM a Bank Üzletszabályzatában, a Takarékbank Zrt. Fizetési számlák és fizetési számlákhoz kapcsolódó betétek Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III.25.) Korm. rendeletben foglalt rendelkezéseknek megfelelően került kiszámításra, a vonatkozó egyéb feltételeket ezen dokumentumok tartalmazzák.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások

Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók

OBA logo

A Takarékbank Zrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek a www.oba.hu oldalon találhatóak.