posta_szmla_csomagok_fejlec_1920x400px

Posta Bankszámla

Könnyen elérhető bankszámla, amivel még időt is spórolhat

  • Intézze banki és postai ügyeit egy helyen!
  • Ingyenes Visa Unembossed bankkártya az első évben1
  • Kedvezményes számlavezetési díj2
  • Közel 500 postán online, 230 postán offline módon elérhető banki szolgáltatás.

A Posta Bankszámla a Takarékbank Zrt. terméke. A Magyar Posta Zrt. aTakarékbank Zrt. közvetítője, többes kiemelt közvetítői engedélyének száma: EN-I-871/2010.

1 0 Ft a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db, minimum 3.000 Ft értékű sikeres bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja 4954 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

2 A havi számlavezetési díj 387 Ft, amennyiben jövedelmét (összesen minimum 85.000 Ft/hó összegben) a Bankszámlára utaltatja, elektronikus kivonatot kér, és Posta Bankszámla esetén minimum 6 db-ot 4.000 Ft értékben végrehajt a következő tranzakciók közül, melyek sikeresen teljesülnek: bankkártyás vásárlás, csoportos beszedési megbízás, vagy eseti/rendszeres átutalás. A felsorolt tranzakciók bármelyike választható és kombinálható a kedvezmény teljesítéséhez.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A további feltételeket és részleteket a Magyar Posta Zrt. hálózatában értékesített lakossági bankszámlákra vonatkozó Hirdetmény és Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Emellett további tájékoztatást talál a kijelölt postákon, TeleBankon a +36-1-3600-366-os telefonszámon, illetve a www.posta.hu és a www.takarekbank.hu weboldalakon.

 

Posta Bankszámla esetén mit jelent az „összesen minimum 85.000 Ft külső jóváírás” elvárás?

Posta Bankszámla esetén a számlavezetési díjkedvezményhez minimum 85.000 Ft összegben kell a bankszámlára jövedelem jóváírást biztosítani, ami több részletben és akár több helyről is érkezhet.

A postákon bankkártyával történő sárgacsekk-befizetés vásárlásnak minősül? Beleszámít a tranzakciós feltételek teljesülésébe?

Igen, 2015. június 1-je után a postán a bankkártyás csekkbefizetés vásárlásnak minősül és beleszámít a tranzakciós feltételek teljesítésébe is.

Mit jelent az ingyenes készpénzfelvétel?

A számlatulajdonos az általa megjelölt bankszámlára havonta az első két alkalommal forintban teljesített készpénzfelvételt bármely Magyarországon elhelyezett ATM-ből bankkártyával díj- és költségmentesen végezheti, legfeljebb 150.000 Ft együttes összegig.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások

  • Tudja biztonságban Bankkártyáját! Az SMS Kártyafigyelő szolgáltatással nyomon követheti a bankkártyával végrehajtott vásárlásokat és készpénzfelvételeket.
  • Takarék Netbank szolgáltatáson keresztül kedvező díjazással utalhat belföldön és fizetheti közüzemi számláit csoportos beszedési megbízásokkal.
  • Takarék NetBank belépés
  • Archív Netbank: 2019. november 1. előtti adatok, számlakivonatok (megbízás ezen a felületen nem adható meg)
Paragrafus ikon

Kapcsolódó tájékoztatók

oba_takarek_logo

A Takarékbank bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.szhisz.hu oldalon találhatóak.