Kényelmi szolgáltatások szöveggel

KÜLDEMÉNYŐRZÉS

Bízza ránk küldeményei megőrzését, ha éppen nem tudja átvenni őket!

 
  • Biztonságos – Ha szeretné, hogy szabadsága alatt küldeményei ne halmozódjanak fel postaládájában vagy postafiókjában, leveleit, csomagjait, előfizetett hírlapjait, valamint utalványait akár néhány naptól egészen 30 napos időszakra is megőrizzük vagy egy az Ön által meghatározott időpontban kézbesítjük postaládájába (kivéve a Postapartner által üzemeltetett postákon).
  • Egyszerű – A szolgáltatás igénybevétele a ÉnPostám kártyával rendelkező ügyfeleink részére az ÉnPostám felületén online módon, vagy a szolgáltatást nyújtó posta részére átadott, két példányban kiállított  megrendelőlap személyes, vagy meghatalmazott általi átadásával kezdeményezhető.
  • Gyors – A teljesítést az igénybejelentést követően legkésőbb a második munkanaptól vállaljuk.
  • Kedvezményes  a közös háztartásban, illetve egy cím alatt élő közeli hozzátartozóknak (max. 5 főig) az átalánydíjat csak egyszer, a megrendeléssel egy időben kell megfizetni. A díjakról a Küldeményőrzés terméklapon (  Postai szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei Terméklapok), illetve  bármely postán kaphat információt.
  • Rugalmas: Kézbesítő postáján az őrzési idő alatt – szerződés megszüntetése nélkül – átveheti küldeményeit. A szerződéskötés napját követően – a szerződést kötő személy által – a szerződés az ÉnPostámban, vagy személyesen is bármikor felmondható.
    Az őrzési idő lejártával kérés szerint küldeményeit lakcímére kézbesítjük, vagy azok átvételét a kézbesítőpostán biztosítjuk! A szolgáltatás lejártát követően lehetősége van akár új címre kérnie küldeményeit utánküldés szolgáltatásunk igénybevételével.

A szolgáltatás online igénybevételéhez ÉnPostám fiók, és fiókhoz rendelt ÉnPostám kártya szükséges.
A kártyával kényelmesen, online vehet igénybe számos postai szolgáltatást és kedvezményt.

Tovább a szolgáltatáshoz

Kapcsolódó tájékoztatók

Általános Szerződési Feltételek

Milyen időszakra kérhetem a szolgáltatást?

A szolgáltatást 2 hétre, 3 hétre, vagy 1 hónapra veheti igénybe.