Píma Kupon a postán. A képen egy embert mintázó, mosolygó gázpalack látható.

príma kupon

Házhoz megy az energia!

Intézze PB-gázpalack rendelését a postán gyorsan és kényelmesen!

Prima pali_250

A Príma Kupon 1 db 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltet megvásárlását igazoló, annak ingyenes kiszállítására jogosító utalvány. Emellett a Príma Kupont felhasználhatja a www.primanet.hu webáruházban történő vásárlás során is. Érvényességi ideje megvásárlástól számítva 365 nap.

Az ön teendői:

1. Vásároljon Príma Kupont bármely postán vagy mobilpostán! Ne felejtse átadni ÉnPostám kártyáját, mert 100 Ft-onként 1 hűségpontot gyűjthet Príma Kupon vásárlással is!

2. Vásárláskor adja meg telefonszámát és a feltöltött palack kívánt kiszállítási helyének irányítószámát!

3. A Prímaenergia Zrt. PrímaGázfutárja 24 órán belül (munkaidőben 8 és 16 óra között) felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont és hely egyeztetése érdekében.

4. Ezt követően az Önnel egyeztetett időpontban díjmentesen, – ha Ön nem kéri másként – garantáltan 10 munkanapon belül (H-P: 8 és16 óra között) kiszállítja a megadott címre a feltöltött cserepalackot, amelyet a Príma Kupon átadását követően vehet át. Kiszállítás előtt kérjük, győződjön meg róla, hogy rendelkezik üres 11,5 kg-os csere palacktesttel! Amennyiben nem rendelkezik vele, érdeklődjön a Prímaenergia Zrt. elérhetőségein a mindenkori palack árakról, amelyet átvételkor a PrímaGázfutárnál tud majd kifizetni!

5. Amennyiben a Príma Kupont a www.primanet.hu webáruházban szeretné levásárolni, úgy hívja a PrimaNet.hu vevőszolgálatot a +36 1 209-9936-os telefonszámon.

A PRÍMA KUPON ELŐNYEI:

  • Nem kell cipekednie, a PrímaGázfutár házhoz szállítja Önnek a kívánt címre és időpontban a feltöltött gázpalackot. Sőt, kérésre akár a beszerelés szivárgásmentességét is ellenőrzi.
  • Kedvező, 4790 Ft/kupon ár, amely tartalmazza a 11,5 kg-os PB-gáztöltet árát és az ingyenes házhozszállítást.
  • Az ország bármely postáján, vagy mobilpostáján minden PrímaGázfutár szolgáltatási területen1 lévő településre megrendelheti az ingyenes kiszállítást.
  • A 365 napos felhasználási időnek köszönhetően egyszerre akár több Príma Kupon is megvásárolható. Ezáltal a teljes téli fűtési, vagy nyári grill szezonra fel tud készülni úgy, hogy a kiszállítási időpontokat Ön határozza meg.
  • A már megvásárolt Príma Kupon a teljes érvényességi időn belül beváltható, ezáltal rugalmasan ütemezhető a kiszállítási időpont, ráadásul az esetleges PB-gáz áremelés miatt sem kell aggódnia.
  • A Príma Kupon megvásárlásakor bármilyen PrímaGázfutár szolgáltatási területen1 lévő irányítószám, illetve bármilyen kapcsolattartási telefonszám megadható, ezért a saját részre történő vásárlás mellett a Príma Kupont akár ajándékba is adhatja.
  • Céges vásárlóként nem kell készpénzkezeléssel bajlódnia, a Príma Kupon ellenében munkatársai is átvehetik a gázpalackot.
  • Amennyiben a Príma Kupont mégsem gáztöltetre szeretné felhasználni, úgy az beváltható a www.primanet.hu webáruházban történő bármely termék rendelésekor.
 

1 A PrímaGázfutár aktuális szolgáltatási területét megtekintheti a  Príma Kupon  oldalon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-45-50-50-es telefonszámon érdeklődhet.