Levélszekrények

Levélszekrények

1. Levélszekrény MP-Postaláda

01-Postaláda

Kültéri levélszekrény, a kerítésre mindkét oldalról (utcai és udvari oldalról is) felszerelhető csapófedeles bedobó nyílásokkal. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé szerelhető. Bedobó nyílás mindkét oldalon megtalálható. A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, amely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 395 x 265 x 100 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 5.890 Ft/db


2. Levélszekrény MP-Kerti

02-Postaláda

Kültéri levélszekrény, kerítés belső oldalára szerelhető fel, csapófedeles bedobó nyílással. Bedobó nyílás a hátoldalon található. A postaláda nem zárható. Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 395 x 265 x 100 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 4.590 Ft/db


3. Levélszekrény MP-BAU

03-Postaláda

Kültéri levélszekrény, kerítésre, falra szerelhető, csapófedeles bedobó nyílással. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé is szerelhető. A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 400 x 265 x 110 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 6.390 Ft/db


4. Levélszekrény MP-Esőálló

04-Postaláda

Kültéri, kerítésre, falra szerelhető levélszekrény, csapófedeles bedobó nyílással. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé és fölé (oszlopba és sorba) is szerelhető, egységbe építhető. A küldemény bedobása és kivétele azonos oldalon történik. Zárhatóság: A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 310 x 380 x 135 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 7.990 Ft/db


5. Levélszekrény MP-Kültéri

05-Postaláda

Kültéri levélszekrény, kerítésre, falra szerelhető csapófedeles bedobó nyílással. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé és fölé (oszlopba és sorba) is szerelhető, egységbe építhető. A küldemény bedobása és kivétele azonos oldalon történik. A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és zöld színben kapható. Mérete: 330 x 350 x 100 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 6.490 Ft/db


6. Levélszekrény MP-Lépcsőházi

06-Postaláda

Beltéri, falra szerelhető levélszekrény. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé és fölé (oszlopba és sorba) is szerelhető, egységbe építhető. A küldemény bedobása és kivétele azonos oldalon történik. A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga hidegen hengerelt acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Szürke színben kapható. Mérete: 300 x 350 x 100 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 4.590 Ft/db


7. Levélszekrény MP-Capital

07-Postaláda

Falba, kőkerítésbe, oszlopba építhető átadó levélszekrény − ún. kétvégű postaláda csapófedeles bedobó nyílással. Önállóan, vagy igény szerint a kívánt darabszám egymás mellé és fölé (oszlopba és sorba) is szerelhető, egységbe építhető. A küldemény bedobása és kivétele az ellenkező oldalon történik.A postaláda zárható (a kulcs a sorszám alapján a gyártótól utánrendelhető). Anyaga horganyzott acéllemez, mely hosszú élettartamot biztosít. Fehér, barna és antik arany színben kapható. Mérete: 120 x 280 x 225 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 9.990 Ft/db


Kifutó - korlátozott mennyiségben kapható - termékek:


8. Levélszekrény-kerítésre szerelhető forgózáras (Tónus)

16-Postaláda

Zár nélküli, műanyag retesszel is rendelhető! Acéllemezből készült, beázás elleni vízelvezető csatornával rendelkezik. A rozsdamentes zsanér és a jó minőségű francia zárak minimálisra csökkentik a befagyás veszélyét, a nyíló részeket gumiszigetelés védi. Az ajtón két címke számára műanyag védőborítású ablak található, melyekbe tetszés szerint például név, illetve reklámújság igénylő tábla helyezhető. A billenő levélbedobó nyílás elöl helyezkedik el. A fém záras ajtó a levélszekrény hátoldalán található. Forgózáras levélszekrény, fehér színben kapható. Mérete: 385 x 300 x 100 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 4.290 Ft/db


9. Levélszekrény-lépcsőházi fekvő (Tónus)

18-Postaláda

Acéllemezből készült. A zsanér rozsdamentes anyagól készül, mely garantálja az ajtó jó működőképességét hosszú távon. A levélszekrény csoportos összeépítésre is alkalmas! A küldemény a doboz elülső oldalán lévő - kulccsal ellátott fém zárral felszerelt - ajtón keresztül érhető el. A bedobó nyílás az ajtón van kialakítva. Az ajtón két címke számára műanyag védőborítású ablak található, melyekbe tetszés szerint például név, illetve reklámújság igénylő tábla helyezhető. Világos szürke színben kapható. Mérete: 110 x 370 x 270 mm (mag*szél*mély)

Eladási ár: 3.990 Ft/db


LEVÉLSZEKRÉNYEK FORGALMAZÁSA

A levélszekrények bármely postán megvásárolhatóak, esetleges készlethiány esetén igényét leadhatja a postán, kollégáink ez alapján beszerzik a szükséges mennyiséget. A levélszekrények – a kifutó termékek kivételével - megrendelhetők elektronikusan is a www.eshop.posta.hu oldalon.

Kérjük, érdeklődjön a postahelyeken, illetve keresse Ügyfélszolgálatunkat a 06-1-767-8282 telefonszámon vagy e-mailen!