icsekk-jatek-350_tref

Nyerjen autót csekkbefizetéssel!

Ha most QR-kódos csekkjeit az iCsekk mobilapplikációval, Mastercard bankkártyájával fizeti, és regisztrál weboldalunkon, sorsoláson vesz részt: hetente visszanyerheti befizetett csekkjének összegét, vagy akár Öné lehet a fődíj, egy vadonatúj Volkswagen ID.3 elektromos autó is!

HOGYAN JÁTSSZON?

  • Töltse le az iCsekk mobilapplikációt IOS vagy Android típusú okostelefonjára.
  • Fizesse QR-kódos csekkjét az iCsekk applikációval, Mastercard bankkártyával.
  • Töltse fel weboldalunkra a játék ideje alatt befizetett csekkjei adatait (iCsekk Azonosító, Összeg, Fizetés dátuma), melyet a befizetést igazoló visszaigazoló e-mailben vagy az iCsekk applikáció Kifizetett számlák menüpontjában talál.
  • Adja meg nevét, e-mail címét, és máris részt vesz a sorsolásban!

NYEREMÉNYEK

csekkazonosito_adatok_235x427

A játék időtartama: 2020. november 9. –december 13.

Fődíjsorsolás: 2020. december 16.

Egy felhasználó akár több kódot is feltölthet hetente, ezzel megsokszorozva esélyeit a heti nyeremény, vagy a fődíj megnyerésére. A heti sorsolás alkalmával egy feltöltő csak egy nyereményre jogosult, vagyis egy alkalommal kaphatja vissza a feltöltött csekk összegét maximum 50 000 Ft-ig. Emellett automatikusan részt vesz a fődíj sorsoláson a többi feltöltővel együtt, így az elektromos Volkswagen ID.3 megnyerésére is esélye van.

A Játékszabályzatot és adatkezelési tájékoztatót itt találja.

Töltse fel adatait a nyereményekért:

Köszönjük, hogy kitöltötte űrlapunkat!

A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező.
A mező kitöltése kötelező. Hibás mező formátum.
Legalább 2 darab mező kiválasztása kötelező.

*Hozzájárulok, hogy a fentiekben megadott adataimat a Magyar Posta Zrt. (Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6., Cg:01-10-042463-, adatvédelmi tisztviselő: adatvedelem@posta.hu) a nyereményjáték lebonyolítása, a nyeremények kisorsolása, a kisorsolt azonosítónak a befizetés megtörténtének ellenőrzése céljából a Díjnet Zrt.-vel való egyeztetése (részére való továbbítása és a visszaigazolás fogadása) és a nyertesekkel való kapcsolatfelvétel céljából kezelje.

MÉG NINCS ICSEKK ALKAMAZÁSA?

Ismerje meg az iCsekk előnyeit és töltse le okostelefonjára innen: https://www.posta.hu/icsekk