Új szolgáltatás: itt a Posta Fotókönyv

2015. szeptember 14.

 

Most az új Posta Fotókönyvnek köszönhetően csak néhány kattintással és egy kevés kreativitással hamar kézben tarthatjuk rég nem látott fényképeinket. Albumba rendezve, ajándékba adva szeretettel vagy csak magunknak rendszerezve.

Nemrég még filmre fényképeztünk, azokat előhívattuk, és fotóalbumban rendezgettük a képeinket. Ám a digitális gépek térhódítása következtében ma legtöbb képünk a számítógépen pihen. Talán évekig elő sem vesszük őket és valljuk be, hiányoznak a fotóink…

Hogyan készítsük:

www.postafotokonyv.hu oldalról a fotókönyv elkészítéséhez szükséges szoftver letöltése után lépésről lépésre egyszerűen készül el az album.

Mielőtt nekikezdenénk, döntsük el, hogy milyen könyvet szeretnénk. Puha borításút, esetleg klasszikus, keményfedeles könyvet? Mely képeinket szeretnénk elhelyezni benne? Praktikus, ha a feltöltendő képeket egy külön könyvtárba rendezzük a könnyebb és átláthatóbb kezelés érdekében. A fotókönyv terjedelme 24 oldaltól bővíthető, a benne lévő fotók száma a sablontól függ.

Ha a kezdeti lépéseken túl vagyunk és letöltöttük a programot, jöhet a munka kreatív része. Miközben a képeket tesszük fel, biztos eszünkbe jut egy-egy kedves történet vagy mondat, ezek is megjelenhetnek a fotókönyvben, hiszen abba szövegeket is írhatunk.

Ha elkészültünk, még egyszer nézzük át a munkánkat, majd egyszerűen rendeljük meg az albumot. A kész fotókönyvet néhány napon belül ingyen kiszállítja a Magyar Posta. A szolgáltatás ára pedig igen kedvező. A különböző beépített sablonok segítségével digitális fényképeink igazán reprezentatív albumban öltenek lapozható formát. Őszi és téli estéken egy bögre tea vagy kakaó mellett igazán jó lesz felidézni a nyár vagy egy születésnap legszebb pillanatait.

Fotókönyv
Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások