Már 345 postán igényelhető a Posta Személyi Kölcsön

2015. július 31.

 

A Magyar Posta az elmúlt két évben teljes egészében megújította pénzügyi portfólióját. Jelenleg árbevételének nagyságrendileg 30 százaléka származik a pénzügyi, pénzforgalmi, biztosításközvetítői tevékenységből. Célja, hogy ez az arány – az új termékeknek köszönhetően – folyamatosan növekedjen.

Az új stratégiai partnerségek eredményeként a posta olyan versenyképes pénzügyi termékekkel lépett piacra, amelyek megteremtették annak feltételeit, hogy szolgáltatási portfóliójában – igazodva a nemzetközi trendekhez – egyre nagyobb szerepet kapjanak a pénzügyi, pénzforgalmi szolgáltatások. Posta Számlacsomaggal már több mint 40.000 ügyfél rendelkezik, a Magyar Posta Befektetési Zrt. pedig 30.000 befektetési számlát kezel.

A Magyar Posta 2700 fiókjával a kistelepüléseken is jelen van, számos helyen az egyetlen pénzügyi szolgáltató. A posta biztosítja a modern pénzügyi termékekhez való hozzáférést a nagyvárosokon túl a kisebb vidéki településeken élők számára is.A mai naptól 345 postán érhető el a posta legújabb pénzügyi terméke, a Posta Személyi Kölcsön.

A Posta Személyi Kölcsön ingatlanfedezet nélkül, szabadon, bármire felhasználható (például: tartós fogyasztási cikk, gépkocsi vásárlás, lakásfelújítás stb). A futamidő során nem kell árfolyam különbözettel számolni, hiszen kizárólag forint alapon igényelhető. A kamat a teljes futamidő alatt fix, előre kiszámítható, tervezhető változatlan mértékű törlesztőrészletet biztosít.

A Magyar Posta széles ügyfélkört szeretne elérni, így a termék fejlesztésekor és a kondíciók meghatározásakor is ez vezérelte. A cél egy versenyképes kondíciókkal és egyszerű folyamatokkal igényelhető, fogyasztási kölcsön tömeges kihelyezése. A Társaság éves szinten milliárdos nagyságrendű hitelkihelyezéssel kalkulál.

A kölcsön paraméterei teljesen megfelelnek egy átlagos család és a Magyar Posta ügyfélköre igényeinek: 2-4 év közötti futamidőt és 200-500.000 forint között igénybe vehető kölcsönösszeget biztosít, kedvező kamatozás mellett.

Az ügyfelek két terméktípus közül választhatnak:

  • igényelhető a kölcsön, akár Posta Számlacsomag megnyitása nélküli konstrukcióban, vagy
  • elérhető lesz az újonnan nyitott, vagy meglévő Posta Számlacsomagra legalább havi 100.000 forint jövedelem átutalás vállalásához kötött konstrukció, amiért az ügyfelek kamatkedvezményben részesülnek a teljes futamidő alatt.
Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások