Kiválósági tanúsítvány a Nemzetközi Posta Kicserélő Központnak

2012. szeptember 18.

 

Az IPC (International Post Corporation) odaítélte az új Nemzetközi Posta Kicserélő Központnak az un. „Certificate of Excellence” Kiválósági tanúsítványt, amely a nemzetközi kicserélő üzemek legmagasabb. szintű elismerése és az NPKK-n kívül az egész világon mindössze 28 Posta büszkélkedhet ilyen tanúsítvánnyal.

A tanúsítás megszerzéséhez szükséges auditálást külföldi szakértők végezték 2 fordulóban, áprilisban egy elő-auditra, 2012. szeptember 11-13. közötti időszakban a végső értékelő auditra került sor, amelyekre a felkészülést az NPKK szakmai irányítását ellátó Nemzetközi Küldeményforgalom-támogató Osztály koordinálta.

Ez a Kiválósági Tanúsítvány a Magyar Postának és ezzel együtt a Nemzetközi Posta Kicserélő Központnak a világ postái között kiemelkedő helyet biztosít. Egyúttal bizonyítja azt, hogy a Magyar Posta magas színvonalon látja el a nemzetközi küldeményforgalom szervezését, irányítását és lebonyolítását, s mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek társaságunk iránti bizalma egyre jobban megerősödjön.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások