PÁLYÁZATI KIÍRÁS az ifjúsági bélyeggyűjtés támogatására

A Magyar Posta Zrt. országos pályázatot hirdet az ifjúsági bélyeggyűjtés ösztönzése, támogatása céljából.

palyazati_kiiras_belyeg

Pályázati kiírás intézményeknek (iskolák, művelődési házak stb.), és intézmények keretében működő, vagy induló bélyeggyűjtő szakköröknek, ifjúsági szervezeteknek, egyesületeknek.

A pályázat tárgya:

2016-2017. tanévben, iskolás gyermekek számára legalább 2 hetente működő bélyegklub szervezése, megtartása,

a pályázat kiírójának (Magyar Posta, Filatéliai Osztály képviselője) meghívása a klub egyik foglalkozására, vagy egyéb rendezvényére,

2017. június 30-ig a gyerekek által készített, fényképekkel illusztrált beszámoló, vagy foglalkozás napló beküldése, valamint a gyerekek által írt fogalmazás bármilyen bélyegekkel, bélyeggyűjtéssel kapcsolatos élményről.

Pályázat tartalma:
Pályázni a mellékelt „ Pályázati űrlap” és „ Támogatási igénylőlap” kitöltésével lehet bélyegcsomag, újdonságbélyeg, bélyeggyűjtési kellékek; egyéb eszközök, utazás témakörökben; amelyek külön kerülnek elbírálásra, az elnyert összeg csak az útmutatóban leírtak szerint használható fel.

Feltételek:
A „ Pályázati űrlap” és „ Támogatási igénylőlap” hiánytalan kitöltése és megküldése, tervezett tanrend megküldése (a bélyeggyűjtési tapasztalattal, ismerettel nem rendelkezők számára segédanyagokat biztosítunk) a lenti címre.

Pályázat díjazása:
Anyagi támogatás (az útmutatóban szereplő feltételek szerint)

A pályázatokat levél formájában várjuk a következő címre:
Magyar Posta Zrt., Filatéliai Osztály, 1540 Budapest

További információ az 06-30-771-7373-as telefonszámon, vagy a csongedi.eva@posta.hu e-mail címen kérhető.

A pályázatok beérkezési határideje: 2016. október 30.

A pályázatok elbírálásának eredményéről a résztvevők 2016. november 07-ig levél útján kapnak értesítést.
Az elnyert támogatás kizárólag az útmutatóban felsorolt eszközökre, anyagokra, utazásra fordítható, az ott leírt módon. A pályázat elnyerése esetén az összeg felhasználásáról a pályázónak részletes kimutatást kell készítenie, azt számlákkal alá kell támasztania, és legkésőbb 2017. június 30-ig a fenti postacímre meg kell küldenie. Amennyiben a pályázó nem tesz eleget ezen kötelezettségének, a nem igazolt összeget vissza kell fizetnie a Magyar Posta Zrt. részére.