Évvégi akció fejléc

ÉVVÉGI FILATÉLIAI AKCIÓ

A webshop-ban és a Filapostán

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy 2019. október 15-től november 30-ig egyes termékek a posta.hu internetes oldalon található webshopban, és a budapesti Szent István Bazilika melletti Filapostán jelentős kedvezménnyel vásárolhatók meg a készlet erejéig.

A Seuso-kincs a legjelentősebb késő római ezüst kincsleletek egyike. Hazahozataluk alkalmából a Magyar Posta a kincs első hét tagjáról 2014-ben, második hát tagjáról 2019-ben bocsátott ki bélyeget. A bélyegblokk fekete sorszámozású alapváltozata mellett az exkluzív szettek tartalmazzák az alapváltozat piros sorszámozású, vágott változatát is. Az akciós időszak alatt a készlet erejéig most 4000 Ft-tal olcsóbban juthat hozzá a két szetthez, mely kultúra- és művészetkedvelő ismerősök, családtagok számára kiváló karácsonyi ajándék lehet.

Akció Seuso

A 2013-ban útjára indított Szentek és Boldogok sorozatban évről évre sor került egy-egy bélyegszett kibocsátására is. Szent László, Szent Imre, Szent István, Boldog Meszlényi Zoltán Lajos, Boldog Sándor István, Boldog Bogdánffy Szilárd, Szent Asztrik, Boldog IV. Károly apostoli király és Zita királyné, Szent Margit, Szent Kinga, Boldog Jolánta, Szent Zoerard-András, Szent Benedek, Boldog Mór, Szent Márk, Szent Menyhért és Szent István kerültek bélyegre az évek során. A szettek a különböző bélyegváltozatokat tartalmazzák és az ábrázolt személyekről többnyelvű leírás szerepel rajtuk. A hét szettet egy csomagban vásárlóknak most 6850 Ft-tal kevesebbet kell fizetniük azért, hogy birtokolhassák a teljes kollekciót.

Akció Szentek

A tematikus bélyegcsomagok az egyes témák kedvelőinek nyújtanak segítséget a témához tartozó bélyegek összegyűjésében, de mindenkinek nagy örömet okozhatnak, akik érdeklődnek az adott állat, növény, közlekedési eszköz, sport stb. iránt. A bélyegek stecklapra esztétikusan felhelyezve, fóliatasakban, angol, német és magyar nyelvű rövid tájékoztatóval együtt most féláron megvásárolhatók a készlet erejéig!

Akció tematikusok

Rendelje meg internetes oldalunkról: eshop.posta.hu
vagy vásárolja meg a Filapostán: Bp. V., Bajcsy-Zsilinszky út 16., hétköznap 8-16 óra között.