05 2018 Bernstein fej

Legyen magyar a legszebb zenei tematikájú bélyeg!

A www.motivgruppe-musik.com internetes oldal idén is bélyegszépségversenyt hirdetett, jelenleg a 2018. évben kibocsátott zenei tematikájú bélyegek körében. A közönségszavazáson egy magyar bélyeg is várja a szavazatokat!

05_2018_Bernstein_smallA versenyben a magyar Leonard Bernstein születésének 100. évfordulóját köszöntő Posta – a szavazási oldalon 61-es sorszámot viselő – alkalmi bélyeggel vesz részt. A nemzetközi hírű amerikai zeneszerző, a 20. század egyik legnagyobb karmester egyénisége, a televíziós zenei ismeretterjesztés műfajának megteremtője egyben kiváló zongorista tiszteletére kibocsátott bélyeg Nagy Péter grafikusművész tervei alapján az ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.-ben 200.000 példányban készült.

A 2018-ban tartott versenyben a Magyar Posta 450 éve született Claudio Monteverdi c. bélyege a második helyezést érte el. Kérjük, hogy szavazatával támogassa idén is a magyar bélyeget, hogy idén is az elsők között szerepelhessen a bélyegünk!

 

A szavazás menete:

  1. A www.motivgruppe-musik.com oldalon a piros színű „>>>Wählen Sie die schönste Musikbriefmarke 2018<<<” feliratra kell kattintani.
  2. A kínálatból kiválasztani a három leginkább tetsző bélyeget és a „Zum Abstimmungsformular (neues Fenster)” ikonra kattintani.
  3. Itt kell megadni a sorszámát a három kiválasztott bélyegnek (a magyar sorszáma a 61-es), továbbá a szavazó nevét, e-mail címét és országát. Ezt követően az „Absenden” mezőre kell kattintani. Ezzel meg is történt a szavazás.
  4. A megadott e-mailcímre a szavazásról egy visszaigazoló e-mail érkezik.

A szavazatokat 2019. július 31-ig várják a szervezők.

Kérjük, hogy szavazatával támogassa Ön is a magyar bélyeget.