04_2017_monteverdi_fej.jpg

Legyen magyar a legszebb zenei tematikájú bélyeg!

A 2017-ben kibocsátott zenei tematikájú bélyegek körében a www.motivgruppe-musik.com internetes oldal bélyegszépségversenyt hirdetett. A közönségszavazáson egy magyar bélyeg is várja a szavazatokat!

Monteverdi_bgA versenyben a Magyar Posta – a szavazási oldalon 54-es sorszámot viselő – Claudio Monteverdi születésének 450. évfordulóját köszönő alkalmi bélyeggel vesz részt. A neves zeneszerző tiszteletére kibocsátott bélyeg Orosz István, Kossuth-díjas grafikusművész tervei alapján a Pénzjegynyomda Zrt.-ben 60.000 példányban készült.

 

 

A szavazás menete:

  1. A www.motivgruppe-musik.com oldalon a piros színű „>>>Wählen Sie die schönste Musikbriefmarke 2017<<<” feliratra kell kattintani.
  2. A kínálatból kiválasztani a három leginkább tetsző bélyeget és a „Zum Abstimmungsformular (neues Fenster)” ikonra kattintani.
  3. Itt kell megadni a sorszámát a három kiválasztott bélyegnek (a magyar sorszáma az 54-es), továbbá a szavazó nevét, e-mail címét és országát. Ezt követően az „Absenden” mezőre kell kattintani. Ezzel meg is történt a szavazás.
  4. A megadott e-mailcímre a szavazásról egy visszaigazoló e-mail érkezik.

A szavazatokat 2018. július 31-ig várják a szervezők.

Kérjük, hogy szavazatával támogassa Ön is a magyar bélyeget.