Postart_program_csoportkép_1920x400

Sikeresen zárult a Magyar Posta első Postart programja

Befejeződött a Magyar Posta által Postart néven indított postahelyi vezető-utánpótlási program. Az egyéves elméleti képzésen és gyakorlati oktatáson részt vett fiatalok a vállalatnál különböző területeken kaptak lehetőséget karrierjük folytatására

2023. áprilisában befejeződött a Posta junior menedzsereink egyéves felkészítő programja. A fiatalok egy-egy záró prezentáció keretében bizonyíthatták felkészítőiknek, a HR terület szakembereinek, valamint a területi igazgatóknak, hogy a felkészítés eredményes volt: szakmailag kompetensen és hiteles, felkészült vezetői szemmel tudnak egy-egy összetett, gyakorlati problémát felismerni, azt elemezni, arra megoldási alternatívákat felvázolni, valamint felelős döntést hozni.

A további bizonyításra a juniorok különböző területeken kaptak lehetőséget. Van, aki az értékesítés támogatásban, van, aki a HR szakterületen vagy épp projektmenedzserként folytatja munkáját. Azok a fiatalok pedig, akik postahelyeken helyezkedtek el, mind az üzemeltetés, mind az értékesítés területén hasznosítják a megszerzett tudásukat.

Bár a képzési program már lezárult, és a menedzserek legtöbbje új munkakörben, új kihívások elé állítva folytatja munkáját jellemzően a Magyar Postánál, a vállalat továbbra is figyelemmel kíséri karrierjük alakulását, és mindannyiuk számára kívánja, hogy hosszútávon is megtalálja céljait a Magyar Postánál.