Ezért érdemes hazai webshopban vásárolni

Semmi kétség, kevés dolog kényelmesebb az otthoni online vásárlásnál! Hajnalban vagy éjszaka, focimeccs vagy talkshow közben, bármikor elintézhetjük pár kattintással a világ bármely részén is legyen a kiszemelt termék.

 

2021. december 6.

Mi az, ami még ennél is kényelmesebb? A megrendelt csomagot pár napon belül megkapni!

1110x342px_belfold

Ha belföldi online kereskedőtől vásárolsz, jóval kevesebb a szállítási idő. Ezzel nem mondtunk újat, de vegyük végig, hogy miért van ez így!

  • 1. A legtöbb hazai webshopnak van magyarországi raktára, így a megrendelésed hamarabb elkészül, mintha egy külföldi raktárból kellene beszállítani. Sőt, akkor is gyorsabb a folyamat, ha nincs épp raktáron a kiszemelt termék, de beszerezhető. Az esetek többségében 2-3 nap a megrendeléstől számított átfutási idő. Fontos azonban, hogy abból indulj ki, mit ígér az általad választott webshop.
  • 2. Ha a Posta átveszi a csomagodat a kereskedőtől, a legtöbb esetben 1 napon belül kiszállítja neked oda, ahova kérted.
  • 3. Nincs vámeljárással eltöltött idő!
  • 4. Kérheted PostaPontra a csomagodat, amelyet akkor veszel át, amikor neked kényelmes! Ha szeretnéd, elvisszük MOL-pontra, Coop-pontra, MediaMarktba, kérheted csomagautomatába vagy akár a hozzád legközelebbi postára is!
  • 5. Támogatod a hazai kereskedőket ;)

Közeleg a karácsony, te kitaláltad már, hogy melyik kereskedőtől mit rendelsz?