Filatéliai célú kihelyezett postaszolgálat

posta_eloszto_belyeg

POSTA A HELYSZÍNEN

Filatéliai célú kihelyezett postánkkal Ön házigazdaként egy nagyobb fesztiválon, kongresszuson, kiemelt rendezvényen, sporteseményen, vagy akár road-show-n postai szolgáltatásokkal kedveskedhet vendégeinek, vagy felelhet meg sokrétű elvárásaiknak.

MELYEK A filatéliai célú KIHELYEZETT POSTASZOLGÁLAT ELŐNYEI?

  • Sokrétű

Szolgáltatásunkkal vállaljuk, hogy egy speciális postát alakítunk ki az Ön, illetve vendégei részére. Egy vagy akár több kezelő személyzettel működő berendezett postánk a teljesebb ügyfélkiszolgálásért megegyezés szerint különféle postai szolgáltatásokat lát el.

  • Garantált minőség

A szolgáltatás minőségére a garancia, hogy minden esetben egy meglévő, működő posta kihelyezett részlegeként működtetjük.

  • Különleges

A Filatéliai célú kihelyezett postaszolgálat hely-keletbélyegzőt vagy igény szerint az eseményhez illeszkedő alkalmi bélyegzőt használ.

Melyek a megrendelés feltételei?

A Filatélia célú kihelyezett posta működtetését 60 nappal az eseményt megelőzően közvetlenül a Filatéliai osztálytól rendelheti meg. A szolgáltatás kizárólag írásbeli szerződéssel vehető igénybe. A megrendelésben fel kell tüntetni a rendezvény megnevezését, a Filatéliai célú kihelyezett posta működtetésének helyszínét, időtartamát, és az igényelt postai szolgáltatások körét, kitérve az alkalmi bélyegző használatára is! A biztonságos működtetéshez szükséges helyiséget, területet a posta részére térítésmentesen a megrendelőnek kell biztosítania!

HOVÁ FORDULHAT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT?

Keresse a Filatéliai Osztályt a (06-1) 767-7173 telefonszámon, a (06-1) 288-1522 faxszámon, levélben, a Magyar Posta Zrt. Filatéliai Osztály,1560 Budapest címen vagy e-mailben!