Bélyegrendelés és elofizetés

posta_eloszto_belyeg

Bélyeggyűjtés kényelmesen

Rendeljen tőlünk, ha hiányzik néhány darab a gyűjteményéből, esetleg ha valamilyen exkluzív ajándékot keres, vagy ha egyszerűen csak érdeklődik a szép és különleges bélyegek iránt!

Fizessen elő termékeinkre, ha biztosan szeretne hozzájutni 2019. évi bélyegeinkhez, a limitált példányszámban kiadott bélyegekhez, ha kényelmesen szeretne hozzájutni a filatéliai termékeinkhez, és ha szeretne évente ajándékként egy előfizetői különlegességet kapni!

MIÉRT ÉRDEMES TŐLÜNK BÉLYEGET RENDELNIE?

  • Átfogó

Bélyegkatalógusunk a Posta árusításában lévő filatéliai kiadványok teljes választékát kínálja Önnek. A bélyegek mellett rendelhet tőlünk többek között bélyegévkönyveket, régi postabélyegek felhasználásával készített emléklapokat, alkalmi levelezőlapokat, vagy bélyegfüzeteket.

  • Kényelmes

Az Önnek tetsző bélyegeket, kiadványokat kényelmesen és egyszerűen rendelheti meg levélben, faxon, telefonon de akár e-mailen keresztül is.

  • Egyedi

A bélyegrendeléssel szeretteit, bélyeggyűjtő ismerőseit, vagy kitüntetett üzleti partnereit egy szép és hasznos, mindamellett egyedi ajándékkal lepheti meg.

Milyen feltételei vannak a szolgáltatás megrendelésének?

Az egyedi rendelésre vonatkozó igényeket készleteink erejéig áll módunkban teljesíteni. Feladhat online rendelést, ha a posta.hu főoldalán a "Webshop"-ra kattint. Elküldheti bélyegrendelési, vagy előfizetésre vonatkozó igényét, ha letölti megrendelőlapunkat. Kérjük, olvassa el a szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételeket is!

Hová fordulhat információért?

Keresse a Filatéliai Osztályt a
(06-1) 767-7173 telefonszámon,
a (06-1) 288-1522 faxszámon,
levélben, a Filatéliai Osztály ,1560 Budapest címen
vagy e-mailben: !