FIGYELMEZTETÉS: VISSZAÉLÉS A MAGYAR POSTA NEVÉVEL

A társaság logóját felhasználva értékes nyereményeket ígérnek, máskor pedig a Magyar Posta nevében személyes adatokat szereznek meg

2018. augusztus 23.

Újabb hamis hirdetés jelent meg internetes oldalakon, amelyben a Magyar Posta logóját felhasználva nyereményjátékot hirdetnek és klikkelésért cserébe komoly értékű nyereményeket ígérnek.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Magyar Posta Zrt.-nek jelenleg nincs olyan nyereményakciója, amellyel telefonkészüléket lehet nyerni. A Magyar Posta Zrt. akcióit, nyereményjátékait a hivatalos csatornákon hirdeti, böngészés közben felugró ablakként, honlapokba beépülő hirdetésként nem jelenik meg. A Magyar Posta által meghirdetett akciókhoz minden esetben tartozik játékszabályzat, így ha azt az adott weboldalon nem találja, gyanakodjon, és javasoljuk, hogy zárja be azt az ablakot.

Az utóbbi hetekben ismét jelezte néhány ügyfél, hogy a Magyar Posta nevében hívták fel őket ismeretlenek és érkező vagy át nem vett küldeményre hivatkozva személyes adatokat szerettek volna megtudni. Fontos tudni, hogy a Magyar Posta telefonon nem kér be érzékeny személyes adatokat, ezért ha ilyen történik, járjanak el kellő körültekintéssel és amennyiben lehetséges, kérjük, tájékoztassák a Magyar Posta ügyfélszolgálatát (06-1-767-8282).

Kérjük, fokozottan ügyeljenek adataik védelmére!

Magyar Posta Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások