Több mint 200 szolgáltatási centrumot hoz létre a Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. a Magyar Falu Program keretében

A Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy olyan megoldásokat keressen, amelyekkel fenntartható működést és modern szolgáltatásokat nyújthat a kistelepüléseken élők számára is. Ennek jegyében a nemzeti lottótársaság elsőként csatlakozott a Magyar Posta Zrt. közelmúltban elindított új postapartneri programjához. A Magyar Falu Programhoz kapcsolódó együttműködés keretében 2023 első negyedévéig több mint 200 olyan szolgáltatási centrumot alakít ki kereskedelmi partnerek bevonásával a két vállalat, ahol a postai szolgáltatások és további termékkörök mellett a szerencsejáték termékek értékesítése is megjelenik.

2022. július 28.

A Magyar Posta Zrt. és a Szerencsejáték Zrt. elkötelezett abban, hogy a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatások nyújtásával járuljon hozzá a vidéken élő lakosság életszínvonalának emelkedéséhez, ezzel is növelve a kistelepülések népességmegtartó erejét. A két nemzeti társaság számára kiemelten fontos, hogy több és jobb alapvető szolgáltatáshoz férjenek hozzá az ott élők.

A Szerencsejáték Zrt. a fentieket szem előtt tartva csatlakozott a Magyar Posta Zrt. közelmúltban elindított postapartneri programjához. Így a kereskedelmi egységekben 2023 első negyedévéig összesen több mint 200 településen válnak elérhetővé a postai szolgáltatások mellett a szerencsejáték termékek, köztük a kaparós sorsjegyek, a lottójátékok, valamint a nyereménybeváltás. A nemzeti lottótársaság célja az, hogy biztonságos körülmények között jussanak minőségi és modern játékélményhez a kistelepüléseken élők is.

Szerencsejetek_MP_700

„A nemzeti lottótársaságnál hiszünk abban, hogy a játék felelős örömét elérhetővé tegyük országszerte, azonos elérési lehetőséggel minden közösség számára. Ennek jegyében bővítjük lottózó, sorsjegyárus pontjainkat azért, hogy a kisebb településeken élőkhöz is eljuttassuk azokat a kényelmi szolgáltatásokat, amelyek máshol karnyújtásnyira elérhetők.” – mondta Mager Andrea vezérigazgató. „A nemzeti lottótársaság által forgalmazott játékokkal jelenleg is Magyarország legszélesebb kereskedelmi hálózatán, több mint 7600 értékesítő helyen találkozhatnak a játékosaink.” – tette hozzá a Szerencsejáték Zrt. felsővezetője.

Az aláírás kapcsán a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatója úgy fogalmazott: „A vállalat számára fontos, hogy a lehető legaktívabb módon tudja támogatni a vidék megtartó erejét, és keressük azokat a megoldásokat, amelyekkel fenntartható működés mellett hosszútávon biztosítani tudjuk a postai szolgáltatásokat kisebb településeken is." Schamschula György hozzátette: törekszünk arra, hogy postáinkra ne csak szolgáltatóhelyként, hanem egyfajta közösségi térként tekintsenek az emberek, az új postapartneri programunk pedig alkalmas arra, hogy ezt a célt elérjük, és ezzel a kistelepüléseken helyben elérhetővé válnak modern, minőségi szolgáltatások.

A Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta Zrt. 1991-ban kezdte meg együttműködését. A postai értékesítőhelyek között több mint 1600 helyszínen érhető el a Szerencsejáték Zrt. teljes termékkínálata, és további 920 helyszínen sorsjegyértékesítés zajlik.


Szerencsejáték Zrt. Kommunikáció Magyar Posta Zrt.