Tankönyvdíjak utalvánnyal történő kiegyenlítése

A Magyar Posta a 2016/2017 évi tankönyvellátás kapcsán, 500 db kijelölt postán biztosítja a tankönyv díjának utalvánnyal, illetve utalvánnyal és készpénzzel együttesen történő díjbefizetését.

2016. augusztus 19.

A Magyar Posta a 2016/2017 évi tankönyvellátás kapcsán, 500 db kijelölt postán biztosítja a tankönyv díjának utalvánnyal, illetve utalvánnyal és készpénzzel együttesen történő díjbefizetését.
A szolgáltatás 2016. augusztus 22. és november 30. között vehető igénybe, a Könyvtárellátó honlapján feltüntetett postákon, amelyet ide kattintva tekinthet meg.

A Szolgáltató az alábbi utalványokat fogadja el befizetéskor:

  • Posta Paletta Zrt. - Iskola utalvány
  • Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. - Iskolai utalvány
  • Sodexo Pass Hungária Kft. - Iskolakezdési támogatási utalvány
  • Edenred Kft.- Ticket Service Beiskolázási Utalvány
  • Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. - Gyermekvédelmi utalvány

Utalvánnyal történő kiegyenlítés esetében a Szolgáltató elkéri a befizetőtől a tankönyv-számlát, és az azok kiegyenlítéséhez szükséges pénzösszeggel pontosan megegyező értékű utalványt, utalványokat. Amennyiben az Ügyfél utalvánnyal és készpénzzel együtt kívánja kiegyenlíteni a számlán feltüntetett összeget, abban az esetben a két kiegyenlítési mód együttes összegének meg kell egyeznie a feltüntetett összeggel. Utalványok csak olyan összegben fogadhatóak el, amelyek összege kevesebb vagy pontosan megegyezik a végszámla összegével. Az utalvány(ok) összegéből a Szolgáltató készpénzt nem ad vissza, illetve egyéb, a Magyar Posta által forgalmazott terméket értékkülönbözetként nem ad át.

A tankönyvcsomagok díjának kiegyenlítése utalványkártyák és cafeteria kártyák elfogadásával nem lehetséges.

A szolgáltatás biztosítása adott munkahelyen, nagyobb forgalmú posta esetében több munkahely kijelölésével valósul meg. Az ügyféltérben tájékoztató jelöli az ezen célra kijelölt munkaállomásokat.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások