Nyaraljon a Postával!

Töltse szabadidejét a Magyar Postával! Válogasson kedvére csaknem ötven postai szálláshely közül, vagy szemezgessen európai ajánlatainkból!

2016. június 6.

A Magyar Posta országszerte csaknem ötven szálláshellyel rendelkezik, amelyek elsősorban a Posta munkavállalóinak biztosítanak kikapcsolódási lehetőséget. Az üzemeltetés gazdálkodásának racionalizálása azonban egyre fontosabb szempont az üdültetési rendszer fenntarthatóságának érdekében. Éppen ezért a kihasználatlan vendégéjszakákon a Magyar Posta biztosítja annak lehetőségét, hogy ügyfelei is igénybe vehessék a kedvezményes kikapcsolódási lehetőséget.

A Posta Utazás tevékenységet a Posta Paletta Zrt., a Magyar Posta kizárólagos tulajdonában lévő leányvállalata végzi. A Posta Utazás a szálláshely-szolgáltatás mellett magán és üzleti jellegű rendezvényszervezést (esküvő, konferencia, csapatépítés) is biztosít. Sőt, a postai munkavállalók és ügyféligények minél magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében külföldi utazási ajánlatokat is kínál.

A www.postautazas.hu weboldal a szálláshelyek részletes leírásával, valamint folyamatosan frissülő tartalommal és akciókkal várja a látogatókat!

Posta Utazás

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások