MINDEN ISKOLÁBA MEGÉRKEZTEK A TANKÖNYVEK

Határidőre megérkeztek a megrendelt tankönyvek az iskolákba. A KELLO megbízásából a Magyar Posta több, mint 12 millió tankönyvet szállított 4108 iskolába.

2018. szeptember 1.

A Magyar Posta és a Könyvtárellátó Nonprofit kft. évek óta sikeresen működik együtt a tankönyvek kiszállításában, melynek minősége az együttműködésnek köszönhetően már évek óta stabil és megbízható.

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) ügyvezető igazgatója, Tőczik Zsolt elmondta: „a legnagyobb kihívást számunkra minden évben az idő rövidsége jelenti. A 7500-8000 raklapnyi tankönyvet július végéig kellett az iskolai igények függvényében legyártatni, majd az üllői és a celldömölki raktárunkba szállítani és iskolánként szétválogatni, csomagolni.” Tőczik Zsolt szerint azonban a teljes sikerhez olyan megbízható partnerek kellenek, mint a Magyar Posta, amely a megállapodott határidőre, 22 munkanap alatt a kívánt időpontban és minőségben az iskolákba szállította a tankönyveket.

A Magyar Posta szóvivője Panulin Ildikó elmondta: „a szállítás augusztus 1-én kezdődött és 22 nap alatt, azaz augusztus végére, a megadott határidőre sikerült befejezni. A kollégák naponta átlagosan közel 200 iskolába mentek el, tehát csaknem 22 nap alatt 4108 intézményt kerestek fel, és adták át az összesen több, mint 12 millió tankönyvet.„

Szeptember közepétől kezdődik az addig leadott iskolai pótrendelések kiszállítása, amely szintén a KELLO és a Magyar Posta együttműködésében zajlik.

 

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások