A Magyar Posta szállítja idén is a Mikulásgyárba érkező csomagokat

Idén hosszabb ideig, 22 napon keresztül fogadja az adományokat a MikulásGyár Budapesten. A Hősök tere közelében felállított adományozói központ december 1. és 22. között tart nyitva 9 és 21 óra között, emellett több más gyűjtőponton is várják a felajánlásokat. A Magyar Posta idén is támogatja az akciót.

2017. december 1.

A jótékonysági akcióban elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat várnak a szervezők a MikulásGyár fő üzemében, ahol számos ünnepi programmal várják az adományozókat – közölte Zsolnai Endre, a MikulásGyár főszervezője.

A MikulásGyár szervezője kiemelte: évről évre nő az adományozási kedv, minden évben rekordmennyiségű adomány gyűlik össze a jótékonysági akció ideje alatt. Tavaly 137 ezer kilogrammnyi ajándék érkezett a gyárba.

A jótékonysági akciót a Magyar Posta is támogatja, már több mint 10 éve partnere a MikulásGyárnak. A megnyitón Panulin Ildikó, a Magyar Posta Zrt. szóvivője azt mondta: „A kezdeményezést a Posta azzal támogatja, hogy az összegyűjtött adományokat a gyűjtőpontokról térítésmentesen elszállítja a Vöröskereszt központjaiba. Több éve lehetőséget biztosítunk arra is, hogy az adakozók szinte valamennyi postán díjtalanul leadhassák csomagjaikat. Így az egész országot, még a legkisebb településeket is be tudtuk kapcsolni a programba. A gondosan becsomagolt adományokat az ország valamennyi csomagfelvevő postáján le lehet adni, a dobozokra csupán a MIKULÁSGYÁR szót kell jól láthatóan ráírni.”

Reméljük, hogy a Magyar Posta részvétele a jótékonysági akcióban idén is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy sok ezer család és gyermek számára könnyebb, boldogabb legyen a karácsony.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások