2018 Postás Példaképe Kriston Zoltán!

Idén is nagy sikert aratott a 2018. évi Postás Példakép Díj felhívásunk, amely május 23-tól szeptember 28-ig tartott. Ezúton is köszönjük a játékunkban mutatott aktivitást, hiszen rengeteg szavazat érkezett jelöltjelinkre.

2018. október 10.

Az önök szavazatai alapján KRISTON ZOLTÁN, Nyíregyháza 1 posta külterületi és támpont kézbesítő-címközvetítő lett az idei Postás Példakép!

kriston zoltán aloldalra
Zoltán 12 éve dolgozik a postán, ez az első munkahelye. Vidám, élettel teli ember. Mindenkire odafigyel, hisz abban, hogy a szabályok betartása mellett a rugalmasságra is szükség van, ezért attól sem riad vissza, amikor a szántóföld közepére kell kézbesítenie egy levelet. Járásában szeretik, becsületes, kedves embernek ismerik, akinek első az ügyfél. Az idősek és fiatalok arcára is mosolyt tud csalni egy-egy kedves mondattal. Azt mondják róla, hogy nemcsak a számlákat viszi az emberekhez, hanem a lendületet és a jókedvet is.

Gratulálunk Zoltánnak, hivatásszeretete, optimizmusa példaként szolgálhat mindannyiunk számára!

A Postás Példakép Díj kiemelt jelöltjeinek is gratulálunk, példaértékű szakmai munkájukat és emberi hozzáállásukat az ügyfelek rengeteg szavazattal hálálták meg.

IMG_5938 _posta.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Csányi Tünde (Szigetszentmiklós 1 posta)
  • Fazekas Olivér (Hévíz posta)
  • Fogarasi Anita (Pécs 2 posta)
  • Kékesi Tamás (Kondoros posta)
  • Kocsis László (Budapest-Nagytétény posta)

Játékunkban nyereményakciót is hirdettünk azon ügyfeleink között, akik az idei Postás Példaképet jelölték. Sorsolással döntjük el, hogy ki kapja Zoltán jelölői közül az 50 000 Ft értékű Posta Paletta Ajándék Utalványt. A szerencsés nyertes nevét a napokban tesszük közzé Facebook oldalunkon.

Magyar Posta Zrt.

Kapcsolódó szolgáltatások ikon

Kapcsolódó szolgáltatások